NY Rangers – Ottawa 0:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 1:3 (kon.) | Montreal – Detroit 4:3 (po pr.)
Tampa – New Jersey 4:3 (po pr.) | Florida – Boston 4:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 2:1 (kon.)
Nashville – Minnesota 2:4 (kon.) | Calgary – Los Angeles 3:1 (kon.) | Colorado – Winnipeg 1:0 (2:0 po s.n.)
Edmonton – San Jose 1:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 5:0 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 10.04.2015, 01:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tyler JOHNSON - 4:3p
     
    61:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí si vytvořili velký tlak. A nakonec takovou poměrně šťastnou trefou rozhodují o osudu dnešního klání. Konkrétně se o to zasloužil TYLER JOHNSON, jehož přihrávka z nulového úhlu trefila klečícího Setha Helgesona. Puk se odrazil od Helgesonovy nohy za bezmocného Keitha Kinkaida. Asistence: Ondřej Palát.
    Steve BERNIER - 3:3
     
    37:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Je opět vyrovnáno. Hosté se nesmířili s vedením Blesků a po 16 vteřinách vyrovnávají. Slovo si vzal STEVE BERNIER a svižným příklepem to poslal Bishopovi přímo do víka. Asistence: Adam Henrique, Scott Gomez.
    Steven STAMKOS - 3:2
     
    37:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tohle je pozice pro STEVENA STAMKOSE. Ondřej Palát se neunáhlil, naznačil střelu, počkal, až Kinkaid poklekne, a nabídl gól svému kapitánovi. Ten s jeho návrhem souhlasil. Asistence: Ondřej Palát, Victor Hedman.
    Patrik ELIÁŠ - 2:2
     
    30:17
    Devils právě vstřelili branku!
    PATRIK ELIÁŠ využívá drobného zaváhání Hedmana, který nadvakrát nedokázal rozehrát puk, a střelou zápěstím vyrovnává skóre. Asistence: Stephen Gionta.
    Nikia NĚSTĚROV - 2:1
     
    09:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zrovna jsem chtěl říct, že Tampě se tato přesilovka nevydařila. Ale jak už to tak bývá... NIKITA NĚSTĚROV jako by se nemohl dívat na unylou kombinaci Blesků, Vzal to na sebe, nahodil od modré čáry a puk se zastavil až v brance. Keith Kinkaid měl zakrytý výhled. S tímhle nemohl nic dělat. Domácí otáčejí skóre a ujímají se vedení 2:1. Asistence: Tyler Johnson, Nikita Kučerov.
    Tyler JOHNSON - 1:1
     
    06:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    To byla krásná kombinace domácích borců. Druhá lajna Blesků letos prostě válí. TYLER JOHNSON zavezl puk za modrou, přihrál jej Kučerovovi, který se natlačil do středu hřiště, naznačil střelu, ale puk vrátil zpět na hokejku Johnsona, který neměl se zakončením do prázdné klece žádný problém. Asistence: Nikita Kučerov, Ondřej Palát.
    Steve BERNIER - 0:1
     
    05:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Nu, i takhle se dá využít přesilová hra. Tohle ale patrně nebyla nacvičená kombinace. Ihned po vhazování se k puku dostal STEVE BERNIER a zaskočil nepřipraveného Bena Bishopa. Asistence: Adam Henrique, Scott Gomez.

    Pavel Zeman

    Branky a nahrávky: 7. Johnson (Kučerov, Palát), 10. Něstěrov (Johnson, Kučerov), 38. Stamkos (Palát, Hedman), 62. Johnson (Palát) – 6. Bernier (Henrique, Gomez), 31. Eliáš (Gionta), 38. Bernier (Henrique, Gomez)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Stralman, Carle, Witkowski, Barberio, Něstěrov – Drouin, Stamkos, Callahan – Palát, Johnson, Kučerov – Paquette, Filppula, Namestnikov – Morrow, Boyle, Brown.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Green, Larsson, Fraser, Severson, Helgeson, Hrabarenka – Zubrus, Eliáš, Gionta – Henrique, Gomez, Brenier – Cammaleri, Zajac, Tootoo – Matteau, Josefson, Ruutu.

    Rozhodčí: Hebert, Kozari – Knorr, Lazarowich.
    bahis siteleri