Česko – Slovensko 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Slovensko
Pátek 10.04.2015, 18:00 • HZS Jihlava • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:46
    K odraženému puku se dostal Michal Birner, který zkusil překonat Hudáčka bekhendem, ale mířil nad horní tyčku i díky tomu, že byl podražen Milanem Bartovičem (SVK), který již jde na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 9-12.
     
    46:39
    Vyhecovaná bitva pokračuje, tentokrát se do sebe pustili Jakub Krejčík (CZE) a Andrej Šťastný (SVK). A oba dva si také půjdou odpykat trest za hrubost, a to na dvě minuty.

    Na vyloučení: 9-11.
     
    45:59
    Hra je přerušena pro ofsajd, ale poté se do sebe opět pustila dvojička hráčů, konkrétně Patrik Lušňák (SVK) a Jakub Nakládal (CZE). Oba dva si odsedí dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 8-10.
     
    43:37
    Přesilová hra českého týmu končí krosčekem Martina Zaťoviče (CZE). Minutu a sedm vteřin se bude hrát ve čtyřech, poté začne přesilovka Slováků.

    Na vyloučení: 7-9.
     
    42:44
    Česko si zahraje 18 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři, protože Michal Sersen (SVK) dostává trest za držení protihráče.

    Na vyloučení: 6-9.
     
    41:02
    Na lavici trestů usedá Mario Bližňák (SVK), který dostává 2+2 minuty za krosčeka hrubost. Druhý trest odpyká Ján Sýkora. Za český tým si odsedí dvě minuty Jakub Krejčík (CZE) – krosček.

    Na vyloučení: 6-8.
     
    40:20
    Po dalším buly vznikla před českou svatyní šarvátka, na níž doplácí Milan Bartovič (SVK) – krosček a Jakub Krejčík (CZE) – držení protihráče.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    38:32
    Výhoda zmizela a máme jasno. Na dvě minuty usedne Jakub Valský za podražení.
     
    34:37
    Češi si nahodili puk do útočného pásma, ale nevydrželi v něm příliš dlouho. Vybojovaný puk se podařilo Slovensku vyvézt ven, ale v protiútoku jim zabránil faul Kempného, který obdržel dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    23:46
    Česká republika si vyzkouší početní převahu 4 na 3 poté, co si dvouminutový trest odpyká Michal Sersen za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    23:13
    Po vyhraném buly a střele Novotného z pravého kruhu vznikl před Hudáčkem obrovský závar. Což o to, slovenský gólman má kotouč v zástěře, ale celá akce nakonec vyvrcholila vyloučení, když se do sebe pustili Radek Smoleňák (CZE) krosček a Peter Podhradský (SVK) – stejný trest.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    20:43
    Po dvou početních výhodách okusí Češi také nevýhodu. Po osobním souboji s Petrem Čáslavou zůstal na ledě ležet Tomáš Marcinko, což rozhodčí posoudil jako faul. Petr Čáslava (CZE) si tak odpyká dvouminutový trest za hrubost.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    17:17
    Po střetu Ladislava Nagyho (SVK) a Jakuba Krejčíka na ledě na chvilku vzpláli vášně, ale vše uklidnili čároví sudí. Slovenský útočník již putuje na trestnou lavici.
    Na vyloučení: 0-3.
     
    11:02
    První přesilová hra domácím nevyšla, ale okamžitě mají možnost na reparát. Marcel Haščák (SVK) dostává dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    08:24
    Ladislav Nagy dostal milimetrovou přihrávku do středního pásma a zavezl kotouč před Jakuba Kováře. Jenže z útočné snahy Slováků nevzešlo nic, protože Tomáš Marcinko (SVK) dostává dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Vojtěch Balaštík

    Branky a nahrávky: 1. Zaťovič (Nakládal, Růžička), 8. Simon (Radil, Mozík), 54. Valský (Zohorna) – 50. Hudáček (Šťastný, Dej)


    Česko: Jakub Kovář (32. Machovský) – Nakládal, Kolář, Krejčík, Čáslava, Pláněk, Kempný, Mozík, Jeřábek – Růžička, Jan Kovář, Zaťovič – Birner, Novotný, Smoleňák – Pohl, Zohorna, Valský – Radil, Filippi, Simon – Ondřej
    Slovensko: J. Hudáček (Konrád) – Švarný, Podhradský, Sersen, Jurčina, Baranka, Jaros, Kozák, Sloboda – Nagy, Marcinko, L. Hudáček – Tybor, Viedenský, Sýkora – Bartovič, Bližňák, Dej – Cehlarik, Lušňák, Haščák – Šťastný

    Rozhodčí: Hodek, Šindler – Bláha, Svoboda

    Diváci: 5274
    bahis siteleri