Nantes – Guingamp 1:0 (kon.) | Montpellier – Angers 0:2 (kon.) | Nice – Monaco 1:2 (kon.)
Marseille – Caen 0:1 (kon.) | Bastia – Rennes 2:1 (kon.) | Troyes – GFC Ajaccio 0:0 (kon.)
konec
ESTAC Troyes
0:0 (0:0)
GFC Ajaccio
Sobota 08.08.2015, 21:00 • Stade de l'Aube (Troyes) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Proti střele Cabota výborně zasáhl Goda
     
    89
    Ajaccio však míč dlouho na svých kopačkách neudrželo a dopředu zamířili opět domácí! Po pravé straně postupoval Martins Pereira, který poslal míč do běhu pro střídajícího Jimmy Cabota. Francouzský útočník se mohl stát hrdinou zápasu, nicméně jeho tvrdou střelu Goda vyrazil!
     
    83
    Poslední změnu provádí domácí tým! Ze hřiště odchází exekutor standardní situací Yoann Court, na jehož místo přichází Jimmy Cabot!
     
    82
    Domácí kouč Jean-Marc Furlan si již kontroluje hodinky! Ano, času již moc nezbývá!
     
    77
    I hostující celek provádí první střídání v tomto zápase! Mohamed Wael Larbi na tento zápas jistě nebude vzpomínat v dobrém, neboť neproměnil penaltu. Na jeho místo příchází Kevin Mayi!
    75. Issiaga Sylla to s agresivitou v tomto souboji přehnal
     
    75
    Hostující hráči to občas s agresivitou opravdu přehánějí! Issiaga Sylla předvedl hodně ostrý zákrok zezadu na Martinse Pereiru. Žlutá karta byla v tomto případě udělena správně!
     
    74
    Domácí tým provádí druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází francouzský útočník Corentin Jean, který dnes podal dobrý výkon. Na jeho místo přichází Henri Bienvenu Ntsawa.
     
    68
    První střídání provádí domácí trenér! Svůj pobyt na hřišti ukončil Fabien Camus a na jeho místo přichází Ben Saada!
    56. Proti střele Jeana zasáhl Goda
     
    56
    Yoann Court před malou chvílí našel dlouhým pasem Corentina Jeana, který se dokázal dostat před Larbiho a prudce vystřelil na přední tyč! Goda však míč vyrazil na rohový kop!
    48. Povedená střela Karabouého skončila těsně mimo
     
    48
    Lossémy Karaboué si na levé straně narazil míč s Courtem a vypálil z hranice vápna! Jeho pěkná střela však skončila těsně mimo levé tyče!
    45. Neproměněná penalta Mohameda Waela Larbiho
     
    45
    K penaltě se postavil Mohamed Wael Larbi, který však nedává! Jeho tvrdá rána končí vysoko nad brankou!
    44. Penaltový zákrok
     
    44
    Hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop pro GFC Ajaccio! Na pravé straně se uvolnil Coeff, který poslal hodně ostrý cent, jenž však nikoho z hostujících hráčů nenašel. Tshibumbu však spadl po souboji s Koném a píská se penalta!
     
    42
    Domácí Troyes mělo k dispozici standardní situaci, které se opět ujal Yoann Court. Tentokrát se mu centr povedl a málem našel za obranou volného Corentina Jeana. Tomu však kousek chyběl!
    41. Velmi tvrdý zákrok Ducourtiouxe
     
    41
    Nejdříve hlavní arbitr neodpískal faul na Ducourtiouxe, tak vzal hostující hráč situaci do svých rukou a tvrdě zajel pod nohy Courta. Od hlavního rozhodčího vyfasoval žlutou kartu!
    27. Ostrý zákrok Pabla Martineze
     
    27
    Na dlouhý pas za obranu si naběhl Corentin Jean, kterého poslal hodně tvrdým zákrokem k zemi Pablo Martinez. Hlavní sudí opět neváhal a uděluje žlutou kartu!
     
    16
    První ostřejší zákrok v tomto utkání měl na svědomí Amos Youga, který velmi agresivně zajel pod nohy Benjamina Niveta. Rozhodčí bez váhání uděluje první žlutou kartu v tomto utkání!
    14. Povedená střela Yoanna Courta
     
    14
    Martins Pereira našel ve středu hřiště volného Yoanna Courta, který si míč výborně zpracoval a tvrdě se opřel do míče. Jeho pěknou střelu poslal gólman Goda nad břevno!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   16. Youga (GFC), 27. Martinez (GFC), 41. Ducourtioux (GFC), 75. Sylla (GFC)

    Neproměněná penalta: 45. Larbi (GFC), mimo


    ESTAC Troyes: Bernardoni – Martins Pereira, Koné, Saunier, Karaboué – Ayasse, Pi – Camus (68. Ben Saada), Nivet, Court (83. Cabot) – Jean (74. Bienvenu).
    Náhradníci: Dreyer – Azamoum, Ben Saada, Bienvenu, Cabot, Othom, Xavier.

    GFC Ajaccio: Goda – Đoković, Coeff, Martinez, Sylla – Youga, Le Moigne, Larbi (77. Mayi) – Ducourtioux, Pujol, Tshibumbu.
    Náhradníci: Maury – Boutaïb, Mayi, Poggi, Piereschi, Gbampok, Casanova.

    Rozhodčí: Miguelgorry – Gaillard, Lamouche (vš. FRA)

    Diváci: 10 858
    bahis siteleri