Hellas Verona – Turín 2:2 (kon.) | Empoli – Neapol 2:2 (kon.) | Palermo – Carpi FC 2:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Lazio – Udinese 2:0 (kon.) | Inter – AC Milán 1:0 (kon.)
konec
U.S. Citta di Palermo
2:2 (1:1)
Carpi FC 1909
Neděle 13.09.2015, 15:00Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Uroš ĐURĐEVIĆ - 2:2
     
    88
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Přeci jen ale v samém závěru domácí vyrovnávají stav utkání. Centr Lazara prolétl ze strany až do pokutového území, kde jej žádný z hostujících hráčů nedokázal zastavit. Balón se tak dostal až k UROŠOVI DURĎEVIČOVI, který jej hlavou usměrnil do brány.
    64. Marco Borriello (CAR)
     
    64
    Carpi právě vstřelilo branku! Carpi právě vstřelilo branku! Hosté jdou poprvé v zápase do vedení. Matos našel fantastickou přihrávkou MARCA BORRIELLA, který je na hřišti necelé minuty a v těžké pozici dokázal ve skluzu usměrnit míč za brankovou čáru. Tohle je výborný nástup do hry.
    23. Roberto VITIELLO - 1:1
     
    23
    Carpi právě vstřelilo branku! A máme vyrovnáno! Výborná individuální akce Mbakogua, který se s míčem propasíroval od poloviny hřiště až do vápna, kde následně po zemi poslal přihrávku na spoluhráče, jenže ROBERTO VITIELLIO nešťastně zasáhl a protečoval balón za záda vlastního brankaře.
    7. Oscar HILJEMARK - 1:0
     
    7
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou v úvodu zápasu do vedení. Výbornou práci odvedl Quaison, který vybojoval míč u postranní čáry a následně si s ním naběhl do vápna, kde odcentroval na střed vápna, kde se k balónu dostal OSCAR HILJEMARK, jenž z bezprostřední blízkosti propálil Benussiho.

    Martin Doležal

    Branky: 7. Hiljemark, 88. Đurđević (Lazaar) – 23. Vitiello (vla.), 64. Matos (Matos)

    Karty:   40. El Kaoutari (PLM), 66. G. González (PLM), 89. Vitiello (PLM) – 9. Di Gaudio (CAR), 16. R. Bianco (CAR), 90+4. Silva (CAR)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 14:17.
    U.S. Citta di Palermo: Sorrentino (C) – Vitiello, G. González, El Kaoutari – Rispoli, Jajalo (83. Maresca), Hiljemark (76. Trajkovski), Quaison, Lazaar – F. Vázquez, Gilardino (63. Đurđević).
    Náhradníci: Colombi – Goldaniga, Anđelković, Cassini, Đurđević, Trajkovski, Maresca.

    Carpi FC 1909: Benussi – Zaccardo (C), Bubnjič, Gagliolo – Letizia (79. Wallace), Lollo, R. Bianco (82. Lazzari), Fedele, Silva – Mbakogu (62. Borriello) – Matos.
    Náhradníci: Brkić, Belec – G. Íñiguez, Di Gaudio, Gino, Lazzari, Lasagna, Martinho, Wallace, Wilczek, Borriello.
    bahis siteleri