Žilina – Zvolen 2:1 (kon.) | Banská Bystrica – Skalica 3:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:1 (kon.)
Košice – Poprad 5:1 (kon.) | Piešťany – Martin 5:2 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Neděle 27.09.2015, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Piešťany dali gól!
    Vynahradili si to už po presilovke. Krásna kombinácia Ručkaya s Filom a na konci bol MARCEL HOLOVIČ, ktorý strelou z ľavého kruhu dotiahol svoj hattrick. Ale na Ručkayovi s Filom bolo vidno, že ho chcú svojmu centrovi dopriať. Zdá sa, že je rozhodnuté.

    Asistencia: Ručkay, Filo.
     
    45:04
    Martin dal gól!
    Vyuťžitá presilovka, strelou z prvej prestrelil z ľavého kruhu Rybára TIBOR VARGA.

    Ešte 1:28 presilovky a šanca na kontaktný gól.

    Asistencia: Špirko, Tabaček
     
    39:48
    Piešťany dali gól!
    Dnes opäť chválený Jakub Ručkay. Zobral si puk v strednom pásme, po ľavom krídle si povozil dvoch brániacich hráčov, prešiel poza bránku, prihral na modrú Brňákovi, ktorého nahodený puk presne tečoval MARCEL HOLOVIČ a zvýšil na 4:1.

    Asistencia: Brňák, Ručkay.
     
    35:23
    Piešťany dali gól!
    No ale efektivita je dnes na domácich hokejkách. Balej dotiahol puk do pásma, už jeho nahodenie si takmer zrazili hostia do brány, tlak ale pokračoval, presná prihrávka dobre hrajúceho Ručkaya od mantinelu na MARCELA HOLOVIČA, ktorý z náprahu, z hranice pravého kruhu prestrelil Dzubinu.

    Asistencia: Ručkay
     
    22:03
    Martin dal gól!
    A už to nie je pravda. Za pravým kruhom napriahol Dírer, Rybárovi výborne clonila hneď dvojica Martinčanov a tak puk skončil v sieti. Netečovaný, takže gól si pripisuje MATEJ DÍRER.

    Bez asistencie.
     
    14:27
    Piešťany dali gól!
    Aj taký je hokej. V čase prevahy hostí presne prihral Filo z vlastnej modrej na útočnú do brejku JAKUBOVI RUČKAYOVI, ktorý svoj nájazd zakončil blafákom medzi nohy brankára a zvyšuje na 2:0. A zrušil tak aj signalizovaný trest.

    Asistencia: Filo, Hluch.
     
    04:50
    Piešťany dali gól!
    RICHARD FILIP otvára skóre. Petrášove nahodenie sa odrazilo medzi kruhy, kde nakorčuľoval kapitán Havranov a príklepom prestrelil Dzubinu.

    Asistencia: Šimíček, Petráš.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 5. Filip (Šimíček, Petráš), 15. Ručkay (Filo, Hluch), 36. Holovič (Ručkay), 40. Holovič (Brňák, Ručkay), 59. Holovič (Ručkay, Filo) – 23. Dírer, 46. Varga (Špirko, Tabaček)


    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Filip (C), Gachulinec, Petráš, Belluš, Šimíček – Brňák (A), Hluch, Ručkay, Holovič, Filo – S. Hudec, Gipters, Kučera, Brancis, Balej (A) – Krotov, F. Hudec, Hrehorčák, Tomčák, Tibenský
    Tréner: L. Gudas

    HK VITAR Martin: Dzubina – Tabaček (A), Matejka, T. Varga (C), Špirko, Pokrivčák – Dlouhý (A), Dvořák, Kokavec, Murček, Surovka – Jáchym, Bačík, Rusina, Dírer, Rzavský – Vyskoč, Trávniček, Kabáč, Rufati, Jurášek
    Tréner: I. Dornič

    Rozhodčí: Lauff – Bednár, Gavalier
    bahis siteleri