Novosibirsk – Soči 3:2 (2:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Viťaz – Ufa 3:0 (kon.)
Záhřeb – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Středa 30.09.2015, 19:30 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (21:47:30)
     
    Dnešní utkání sledovalo 6883 diváků!
     
    Je dobojováno, Traktor Čeljabinsk porazil Slovan Bratislava na jeho ledě 1:3. V poslední třetině jsme byli svědky jen jednoho gólu, který tak trochu se štěstím vsítil v padesáté minutě Alexandr Rybakov. Domácí se hodně snažili, ale hodně se trápili v koncovce a když už se jim střela povedla, tak ji zastavil výtečný Vasilij Demčenko.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Ani Tomáš Surový, který stál velmi těsně před Demčenkem, nezměnil skóre.
     
    59:10
    Když už se domácí usadili v útočném pásmu, přihrál Marek Viedenský za modrou čáru a domácí tak pásmo opětovně ztratili.
     
    58:36
    Traktor již vyslal dva pokusy přes víc jak půlku hřiště do odkryté klece, vždy neúspěšně. Slovan Bratislava se ale nemůže dostat do souvislejšího tlaku a halou zní pískot.
     
    58:01
    Ani dorážka z bezprostřední blízkosti, kterou vyslal Lukáš Kašpar, neskončila gólem. Slovan se hodně snaží, ale Vasilij Demčenko je dnes famózní.
     
    57:28
    Slovan Bratislava hraje v šesti! Michael Garnett zůstal na střídačce.
     
    57:28
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:14
    Anton Glinkin se rozhodl pro výlet do útočné třetiny, a tak i učinil. Jeho následná střela ale mířila jen do hrudi připraveného Michaela Garnetta, který si s tímto pokusem nemusel moc lámat hlavu.
     
    56:22
    Michal Sersen si držel kotouč na holi a po individuální akci zkoušel přenést hru před Demnčenka. Bohužel pro něj z toho ale nakonec byla akce Čeljabinsku, kterou zlikvidoval Michael Garnett.
     
    55:19
    Slovan se neustále drží v pásmu Čeljabinsku a snaží se alespoň snížit. Všechny pokusy ale buď likviduje obrana, nebo skvělý Vasilij Demčenko.
     
    54:26
    Vasilij Demčenko měl zcela zacloněný výhled a Marek Viedenský mohl příklepem snížit! Nějakým kouzlem to ale forward Slovanu napálil přímo do brankáře Demčenka.
     
    54:03
    Vladimír Mihalik zastavil útočnou akci Andreje Popova a následně ještě přesunul hru před Demčenka. Nyní následuje oddechový čas týmu Traktor Čeljabinsk.
     
    53:14
    Lukáš Kašpar dorážel kotouč seč to jen šlo a snažil se jej propasírovat za záda Demčenka, ten jej ale podržel v lapačce. Vhazovat se bude po levici gólmana Čeljabinsku.
     
    52:14
    Nejdříve Milan Bartovič a poté i Tomáš Starosta. Oba vyslali tvrdou ránu, jenže ani jedna nezaskočila Demčenka na tolik, aby ji pustil za svá záda.
     
    51:19
    Glovackij zastavil Slovan při jeho útočných taženích a snažil se Mokina vyslat do útoku. Pas se mu ale moc nepovedl a píská se tak ofsajd.

    Karel Janeba

    Branky a nahrávky: 20. Miklik (Surový) – 14. Davydov (Popov, Glinkin), 40. Kokujov (Quint), 50. Rybakov (Petrov)


    HC SLOVAN Bratislava: Garnett (Brust) – Novák, Barker, Starosta, Švarný, Sersen, Mihalik, Luža – Nagy, Nedorost, Kašpar – Šťastný, Ticar, Jeglič – Bartovič, Surový, Miklík – Viedenský, Puliš, Skalický
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilišin) – Quint, Borodkin, Davydov, Martynov, Petrov, Žuldikov, Klimontov – Osnovin, Růžička, Jakucenja – Pestunov, Glinkin, Popov – Mokin, Afonasjevskij, Glovackij – Kokujov, Rybakov, Gubarev

    Rozhodčí: Michail Buturlin, Sergej Kulakov – Eduard Metalnikov, Alexandr Sirotkin

    Diváci: 6883
    bahis siteleri