Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Martin – Skalica 4:3 (kon.) | Poprad – Trenčín 1:2 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:6 (kon.) | Piešťany – Žilina 2:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
1:6 (0:0, 0:4, 1:2)
HK Nitra
sk Pátek 13.11.2015, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:42
    Nitra dala gól!
    Tak tu sa už rysuje debakel. Domáci nezvládajú záver stretnutia a prehrávajú už rozdielom piatich gólov. Chybu Daniela Krejčího potrestal RADOSLAV MACÍK. Asistencia: Filip Bajtek.
     
    56:16
    Nitra dala gól!
    A je definitívne rozhodnuté! Peter Podhradský sa pohral s o generáciu mladším protihráčom Michalom Ivanom a vymietol ľavý horný roh Petríkovej brány. Bez asistencie.
     
    49:36
    Zvolen dal gól!
    Predsa len sa domácim darí streliť čestný gól, keď puk za Valenta horko – ťažko dotlačil VIKTOR FEKIAČ! Asistencie: Martin Ďaloga, Jevgenij Misenjov.
     
    36:40
    Nitra dala gól!
    A hosťom stačili štyri sekundy na využitie presilovej hry! Autorom gólu je RADOSLAV MACÍK. Asistencie: Tibor Kutálek, Juraj Štefanka.
     
    30:44
    Nitra dala gól!
    Nitrania vedú už o tri góly a vyzerá to tak, že kráčajú jasne za víťazstvom pod Pustým hradom. Samuel Baroš neudržal puk po strele Tibora Kutálka a MATEJ BENE tak už mal ľahkú úlohu, dopraviť puk za bránkovu čiaru. Asistencie. Tibor Kutálek, Jamie Milam.
     
    25:43
    Nitra dala gól!
    Zaspatí Zvolenčania sa nestačia čudovať, čo sa to na ich ľade deje. Krásna akcia Nitry, na konci ktorej bol opäť PETR STLOUKAL. Ten už dával puk do opustenej zvolenskej brány. Asistencie: Peter Ordzovenský, Henrich Ručkay.
     
    24:19
    Nitra dala gól!
    A konečne sme sa dočkali otváracieho gólu! Zmätky v defenzíve Zvolena využil PETR STLOUKAL, ktorý za bránou vybojoval puk, nakorčuľoval si pred Baroša a pekne mu to zavesil pod brvno! Asistencie: Radoslav Macík, Peter König.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 50. Fekiač V. (Ďaloga, Misenjov) – 25. Stloukal (Macík, König), 26. Stloukal (Ordzovenský, Ručkay H.), 31. Bene (Kutálek, Milam), 37. Macík (Kutálek, Štefanka), 57. Podhradský, 58. Macík (Bajtek)


    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško (C), Krejčí, Andersons, Fekiač F., Pokovič, Žilka, Ivan – Semorád, Brabenec (A), Puliš – Obdržálek, Mráz B., Jurík J. – Klhůfek, Klíma T., Škvaridlo (A) – Ďaloga, Fekiač V., Misenjov.
    HK Nitra: Valent (Trenčan) – Kuzma, Milam, Podhradský, Ordzovenský, König, Milo (A), Novák M., Piačka – Laliberté, Slovák, Blackwater – Ručkay H., Stümpel (C), Stloukal – Macík, Štefanka (A), Bajtek – Kutálek, Bene, Buček.

    Rozhodčí: Milan NOVÁK, Peter JONÁK – Roman NÁVRATEK, Roman VÝLETA

    Diváci: 1 838
    bahis siteleri