Lipt. Mikuláš – Prešov 4:3 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky 7:5 (kon.) | Bardejov – Humenné 4:5 (kon.)
Topoľčany – Detva 1:2 (kon.) | Senica – Trnava 9:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 3:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC Prešov
sk Pátek 13.11.2015, 17:00 • ENEL aréna • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Liptáci zobrali Prešovu puk v jeho obrannom pásme. LACO bol s pukom za bránou a nevedel čo s ním, tak spoza brány vystrelil, puk preskackal za brankárov chrbát a posiela svoj tím do vedenia.
     
    53:01
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!


    Tesne po skončení presilovej hry napokon Prešov vyrovnáva stav stretnutia na 3:3. Prokop poslal svojho spoluhráča HALÁSA do protiútoku. Išiel sám proti brankárovi, a ten proti jeho zakončeniu nemal žiadnu šancu.
     
    41:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Liptáci vytvorili rýchly protiútok. z obraného pásma Piatka poslal prihrávku na LACA, ktorý na natlačil cez obrancu do pásma a strelou z veľkého uhla prekonáva brankára Martona
     
    31:13
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!


    Po tvrdom boji o puk v ľavom rohu klziska sa puk dostal na modrú čiaru k VALENTÍNOVI a ten presnou a prudkou strelou prekonal brankára Dovinu.
     
    26:08
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Liptáci zakombinovali v útočnom pásme. Uram obkorčuľoval bránu. Prihral NÁDAŠDIMU, ktorý si zbiehal od modrej čiary medzi kruhy a presnou strelou prekonal brankára hostí.
     
    10:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Liptáci dlho kombinovali a napokon sa im tesne na konci presilovky gól streliť podarilo. Nádašdi vystrelil od modrej čiary. Marcinko puk dorážal, odrazil sa od brankára k URAMOVI a ten nemal problém do odkrytej brány streliť gól.
     
    04:01
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!


    Hostia založili rýchly protiútok, Prihrávku Pitku domáci zblokovali, ale puk sa nešťastne odrazil na hokejku HALÁSA, ktorý prekonal brankára Dovinu.

    Michael Hruška

    Branky a nahrávky: 11. Uram (Marcinko, Nádašdi), 27. Nádašdi (Uram, Marcinko), 42. Laco (Piatka), 58. Laco – 5. Halás (Pitka), 32. Valentín (Fajčák, Torok), 54. Halás (Prokop, Pitka)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina – Krčula, Mezovský, Jabrocký, Cibuľa, Bartík – Nádašd, Burzala, Marcinko, Lichanec, Uram – Kadlubiak, I. Oško, Gápa, Piatka, Laco – Oravec, Lištiak, P. Oško, Struška
    HC Prešov: Marton – Novický, Tkáč, Halás, Sabol, Kohutiar – Valentín, Obšut, Fajčák, Šechný, Torok – Pitka, Nitriansky, Dancsak, Prokop, Chalupa – Han, Pulščák, Kivader, Tartaľ

    Rozhodčí: Majling – Peterka, Ševčík
    bahis siteleri