Litvínov – K. Vary 1:4 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 4:0 (kon.) | Liberec – Zlín 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Chomutov 2:4 (kon.) | Sparta – Pardubice 3:0 (kon.) | Plzeň – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
Piráti Chomutov
Neděle 29.11.2015, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:39 Roman ČERVENKA - 2:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    51:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jiný gól dneska už Hradec dostat nemůže. René Vydarený se bohužel pro domácí opět zapomněl v útočném pásmu v souboji u hrazení, ze kterého vytěžil puk Michal Vondrka. Vydal se do úniku dva na jednoho s ROMANEM ČERVENKOU, který jeho přihrávku z první doručil do hradeckého růžku. Chomutov znovu odskakuje – 2:4! Asistence: Michal Vondrka, Tomáš Pospíšil.
    36:58 Tomáš KNOTEK - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nevím jak dlouho tady v Hradci volám po gólech, a hurá, dneska jsme se ve druhé třetině dočkali! Hradec Králové dál a dál pokračoval ve své obrovské aktivitě a Pláňkova střela se od tyčky odrazila před prázdnou branku na hokejku TOMÁŠE KNOTKA. Ten svůj úkol zvládl a Mountfield je zpátky ve hře – 2:3! Asistence: Jiří Šimánek, Martin Pláněk.
    35:20 René VYDARENÝ - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se domácí dočkali a stejně jako soupeř skórují z rychlého přečíslení! Piráti pustili do úniku Adama Courchaina s RENÉM VYDARENÝM a Kanaďan poslal Slovákovi parádní žabičku přes hokejku, kterou hradecký obránce poslal za záda bezmocného Strmeně – 1:3! Asistence: Adam Courchaine, Brian Ihnačák.
    28:46 David KVĚTOŇ - 0:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další lehké propadnutí a Chomutov vede pod Bílou věží od tři góly! Do pásma vpadli tři Piráti, DAVID KVĚTOŇ si udělal kličku na střed a pak z dálky prostřelil chybujícího Adama Svobodu mezi betony. Druhý gól chomutovského útočníka a je to už 0:3! Asistence: Adam Jánošík.
    27:28 Štěpán HŘEBEJK - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Druhý trest pro hradecký tým je na světě! René Vydarený propadl na útočné modré čáře a Piráti se vydali do přečíslení dva na jednoho. ŠTĚPÁN HŘEBEJK ho na pravé straně řešil opět střelou na bližší růžek, tentokrát tedy na Svobodovu lapačku, a i on se trefil velmi přesně. Chomutov má už dvoubrankový náskok – 0:2! Asistence: Antonín Dušek.
    17:58 David KVĚTOŇ - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přestože se domácí po icingu dostali z pásma, své řady pak nestihli dobře seskupit. Zmatku využil Vladimír Růžička mladší, který od mantinelu narýsoval křižný pas na DAVIDA KVĚTONĚ. Ten natáhl ke střele a trefil se neskutečně přesně, do bližšího růžku nad vyrážečku Adama Svobody – 0:1! Asistence: Vladimír Růžička, Sergej Pereťagin.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 36. Vydarený (Courchaine, Ihnačák), 37. Knotek (Šimánek, Pláněk) – 18. Květoň (Růžička, Pereťagin), 28. Hřebejk (Dušek), 29. Květoň (Jánošík), 52. Červenka (Vondrka, Pospíšil)


    Mountfield HK: Svoboda (29. Kacetl) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Čáp, Dietz, Jank, Vašíček – Kudrna, Ihnačák, Šimánek "C" – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Knotek, Courchaine – Köhler, Honejsek, Pavlík. Trenér: Peter Draisaitl.
    Piráti Chomutov: Strmeň (Kopřiva) – Rutta, Skinner, Jánošík, Dlapa, Šidlík, Pereťagin, Mrázek – Pospíšil, Červenka, Tomica – Květoň, Růžička, Vondrka "C" – Hovorka, Kämpf, Sklenář – Veselý, Dušek, Hřebejk. Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Ondráček, Komárek.

    Diváci: 4359
    bahis siteleri