Trenčín – Košice 2:3 (0:1 po s.n.) | Zvolen – Martin 4:2 (kon.) | Poprad – Piešťany 4:1 (kon.)
Skalica – Nitra 1:4 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 2:6 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 29.11.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    B. RAPÁČ - 4:1
     
    59:42
    Poprad dal gól!
    Domáci upravujú konečný stav výsledku! Po nepodarenej koncovke Piešťan sa do úniku vysunul BRANISLAV RAPÁČ. Pri kruhu však bol faulovaný a mieril vedľa. Hlavný rozhodca však uznal technický gól!
    Bez asistencie.
     
    58:56
    Brankár Košarišťan ostáva na striedačke. Piešťany to budú skúšať v šestici.
     
    58:56
    Po icingu domácich sa bude vhadzovať pred Kostúrom. Až však po oddychovom čase Piešťan!
     
    57:57
    Domáci si vypracovali ďalšiu dobrú príležitosť. Richard Rapáč naservíroval krížnou prihrávkou svojmu bratovi Branislavovi Rapáčovi, ktorý následne z tesnej blízkosti neusmernil puk do odkrytej bránky. Následne však Košarišťanovi praskli nervy a do Rapáča jednoducho sotil. Takisto bola aj posunutá brána.
     
    57:26
    Kroták potiahol puk po ľavom krídle, prekabátil Giptersa a z kruhu našiel v medzikruží Ondreja Rusnáka. Košarišťan puk iba neisto vyrazil pred seba!
     
    53:35
    Heizer obkorčuľoval okolo brány a z medzikružia vystrelil. Košarišťan vyrazil puk pred seba, kde dorážal Lukáš Hvila, no netrafil priestor brány!
     
    51:40
    Brňák sa pretlačil po pravej strane a pred bránu nahral do obrovskej šance Kristiánovi Kučerovi. Kučerovi však nesadol puk na hokejku, a tak mieril iba vedľa bránky!
     
    50:17
    Obojstranné vylúčenie. Richard Filip dostáva dve minúty za zovretie puku a Lukáš Paukovček za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
    HEIZER - 3:1
     
    49:48
    Poprad dal gól!
    Popradčania bleskurýchle využívajú presilovú hru! Heizer vyhral vhadzovanie a posunul puk Fabianovi. Ten nabil po modrej čiare Arnemu Krotákovi, ktorý pálil na bránu. Košarišťan bol neistý v zákroku, puk vybojoval Branislav Rapáč, posunul ho nakrátko RADOMÍROVI HEIZEROVI, ktorý už nemal problém zakončiť do odkrytej brány!
    Asistencie: Branislav Rapáč a Arne Kroták.
     
    49:36
    Hlavný rozhodca v tejto chvíli prerušil hru a bude sa aj vylučovať. Na trestnú lavicu odchádza Martin Belluš, ktorý do tváre zasiahol Richarda Rapáča. Belluš dostáva dve plus desať minút za úder do hlavy.
     
    45:42
    Piešťanská presilovka sa v týchto chvíľach končí. Marcel Holovič dostáva menší trest za seknutie.
     
    44:15
    Piešťany si zahrajú presilovú hru. Za seknutie odchádza na trestnú lavicu Richard Rapáč.
     
    39:31
    Presilovka domáceho celku sa však rýchlo končí. Matúš Paločko dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    39:19
    Poprad získava presilovú hru. Piešťany sa previnili trestom za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
    HOLOVIČ - 2:1
     
    38:31
    Piešťany dali gól!
    Piešťany znižujú stav stretnutia! Z pravého kruhu sa ku strele dostal MARCEL HOLOVIČ, ktorý využil zakrytý Kostúrov výhľad a domáceho brankára prekvapil!
    Asistencia: Ivo Kotaška.
     
    38:07
    Do samostatného úniku sa dostal Richard Rapáč. Snažil sa Košarišťana vymiešať na bekhend, no nakoniec hráč Popradu namieril vedľa bránky.
    HVILA - 2:0
     
    34:56
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti po dlhšej dobe strieľajú gól! Bartečko po nepremenenej tutovke získal puk za bránou a potiahol ho do rohu klziska. Ku bráne mu nabehol LUKÁŠ HVILA, ktorý pohotovou strelou z kruhu nedal Košarišťanovi šancu!
    Asistencia: Ľuboš Bartečko.
     
    34:48
    Ďalšia veľká možnosť pre Poprad a špeciálne pre Bartečka! Paločko mu nahodil puk pred bránku, no Bartečko nedokázal prekonať Košarišťana z tesnej blízkosti!
     
    31:43
    Obrovská šanca pre domácich! Rusnák mal puk na hokejke pri zadnom mantineli. Pred bránu mu nakorčuľoval Ľuboš Bartečko, ktorému poslal excelentnú prihrávku. Bartečko však tutovku premárnil, keďže z prvej mieril iba do Košarišťanovho betónu!
     
    24:19
    Fabian vypálil prudko od modrej čiary. Košarišťan veľa toho cez klbko hráčov nevidel, šiel do protipohybu, no našťastie v smere strely nechal svoj ľavý betón!
     
    23:30
    Ostáva 14 sekúnd do konca Rapáčovho trestu, no v tejto chvíli je vylúčený hráč Piešťan. Tomáš Brňák odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    21:57
    Od modrej tvrdo vypálil Martin Belluš, no jeho delovka skončila na betóne brankára Matúša Kostúra!
     
    21:44
    Poprad bude hrať 48 sekúnd v trojici. Branislav Rapáč si odsedí dve minúty za podrazenie.
     
    20:32
    Piešťany si zahrajú na úvod tretiny v početnej výhode. Matúš Paločko odchádza na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    17:05
    Poprad sa bude po prvýkrát v stretnutí brániť. Ondrej Briják dostáva dve minúty za krosček.
     
    11:45
    Piešťany budú hrať druhýkrát v oslabení. Jozef Tomčák dostáva menší trest za držanie hokejky.
     
    06:39
    Pekná akcia domácich zakončená ešte krajším zákrokom Košarišťana. Heizer posunul na modrú čiaru Krotákovi. Ten nabil na modrú čiaru Fabianovi. Jeho tvrdá delovka skončila zachytená v lapačke brankára Košarišťana, ktorý predviedol pekný semafor!
     
    05:24
    Popradčania si pekne prihrali puk a vznikla z toho strela od Paukovčeka. Jeho pokus z medzikružia vyrazil Košarišťan svojím ramenom!
     
    05:04
    Poprad bude ako prvý hrať presilovú hru. Stanislav Hudec dostáva dve minúty za hákovanie.
    BRIJÁK - 1:0
     
    02:47
    Poprad dal gól!
    Podtatranci strieľajú otvárací gól dnešného stretnutia! Poprad získal buly v útočnom pásme. Kroták posunul puk na modrú čiaru. Odtiaľ vystrelil ONDREJ BRIJÁK a prekvapil Košarišťana strelou medzi nohy!
    Asistencia: Arne Kroták.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Briják (Kroták), 35. Hvila (Bartečko), 50. Heizer (B. Rapáč, Kroták), 60. B. Rapáč – 39. Holovič (Kotaška)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Kasík, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Briják, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak
    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan (Rybár) – S. Hudec, Kotaška, Brňák (A), Gipters, Filip (C), Kania, Trefný, Valo – Šimíček, Pardavý ml., Kučera – J. Ručkay, Holovič (A), Tibenský – Belluš, Brancis, S. Saliji – Hrehorčák, Tomčák, Tvrdoň

    Rozhodčí: Lauff – Jobbágy, Smrek

    Diváci: 726
    bahis siteleri