Omsk – HC Slovan 5:3 (kon.) | Barys – Záhřeb 6:1 (kon.) | Toljatti – Jokerit 1:3 (kon.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:1 (1:0 po s.n.) | Kazaň – Riga 2:3 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 3:2 (po pr.)
Soči – Ufa 7:5 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Sobota 05.12.2015, 12:00 • Arena Omsk, Omsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:53
    Jurij Valach tvrdě vypálil z levého kruhu pro vhazování a Dominik Furch jeho střelu směřující do levého horního rohu vyrážečkou vyrazil! Skvělý zákrok českého brankáře.
     
    54:07
    Tomáš Surový si zpoza brány drze vybruslil přes bránu a snažil se puk zamést k pravé tyči, prostor u ní ale dobře ucpal levým betonem Dominik Furch!
     
    52:37
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Jevgenij Kulik menší trest, 2 minuty držení.
     
    51:45
    Jurij Valach napřáhl od modré čáry k jedovaté střele, která směřovala mezi betony Dominika Furcha, ten ale včas zavřel vrátka a betony jeho pokus vyrazil!
    50:29 David SKOKAN - 5:3
     
    50:29
    Slovan právě vstřelil branku!
    DAVID SKOKAN skvěle tečoval střelu a Slovan Bratislava se opět dostává na dostřel dvou branek!! Tomáš Starosta napřáhl z pravého křídla ke střele, která směřovala přesně pod břevno, David Skokan ji ale skvělou tečí srazil mezi betony Dominika Furcha. Asistence: Tomáš Starosta.
     
    48:11
    Michal Kempný tvrdě vypálil od modré čáry, Barry Brust ale dokázal jeho střelu vyrazit a poté si poradil i s následnou dorážkou!
     
    47:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava: Tomáš Starosta menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    46:54 Alexandr PEREŽOGIN - 5:2
     
    46:52
    Avangard právě vstřelil branku!
    ALEXANDER PĚREŽOGIN střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a Avangard Omsk vede z ničeho nic už 5:1!! Michal Kempný na levém křídle nabral rychlost a poté na vzdálenější pravé tyči našel najíždějícího Alexandera Pěrežogina, který z pravého kruhu pro vhazování po zakleknutí zamířil k pravé tyči. Asistence: Michal Kempný, Martin Erat.
     
    46:30
    Rok Tičar krásně vypálil z levého křídla a Dominik Furch ukryl puk v lapačce! Pěkný hokejový moment.
     
    44:15
    Žiga Jeglič našel na levém křídle rozjetého Roka Tičara, který napřáhl k bekhendové střele po ledě a Dominik Furch jeho pokus pravým betonem vyrazil!
     
    43:38
    Jurij Petrov tvrdě vypálil od modré čáry a Barry Brust jeho střelu pravým betonem vyrazil do rohu kluziště!
    41:39 Michel MIKLÍK - 4:2
     
    41:39
    Slovan právě vstřelil branku!
    MICHEL MIKLÍK střílí krásný gól a Slovan Bratislava prohrává pouze o dvě branky!! Tomáš Surový na pravém křídle vybojoval puk a Milan Bartovič ho poté předložil Michelovi Miklíkovi, který z prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířil parádní střelou do levého horního rohu. Asistence: Milan Bartovič, Tomáš Surový.
     
    38:42
    Pavol Skalický mohl u pravé tyče po zákroku Dominika Furcha uklízet puk z dorážky do prázdné brány, puk mu ale v rozhodující chvíli přeskočil čepel hole!
     
    37:45
    Ladislav Nagy nebezpečně vypálil z vrcholu prostoru kruhu pro vhazování, Dominik Furch ale dokázal jeho střelu vyrazit, přestože toho příliš neviděl!
    34:48 Valentin PJANOV - 4:1
     
    34:48
    Avangard právě vstřelil branku!
    VALENTIN PJANOV bleskově odpovídá na inkasovaný gól a Avangard opět vede o tři branky!! Valentin Pjanov vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Barry Brust si nešťastně srazil puk do vlastní brány, když ho zřejmě holí přizvedl do vzduchu a vzápětí se mu snesl přes rameno do sítě.
    34:17 Lukáš KAŠPAR - 3:1
     
    34:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KAŠPAR střílí v oslabení gól a snižuje na 1:3 z pohledu Slovanu Bratislava!! Lukáš Kašpar se dostal po přihrávce Václava Nedorosta ze středního pásma po vyhraném souboji u mantinelu do samostatného úniku a střelou po ledě zamířil přesně mezi betony roztaženého Dominika Furcha. Asistence: Václav Nedorost.
     
    33:55
    Martin Erat skvěle pronikl středem hrací plochy do útočné třetiny a poté z prostoru kruhu pro vhazování vypálil, jenže pouze doprostřed brány, kde byl připravený Barry Brust!
     
    32:18
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava: Michel Miklík odpyká týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    31:33
    Žiga Jeglič u levé tyče poslal puk pod padajícím Dominikem Furchem do sítě, jenže gól nebyl po přezkoumání videa uznán! S největší pravděpodobností kvůli tomu, že branky dosáhl kopnutím. Každopádně to byla velice sporná situace.
     
    30:38
    Milan Bartovič vypálil z pravého kruhu pro vhazování na přední tyč, kde byl připravený Dominik Furch a ukryl puk ve své výstroji!
     
    26:57
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Alexander Černikov menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    24:47
    Lukáš Kašpar se dostal u levé tyče ke střele a Dominik Furch jeho bekhendové zakončení maskou vyrazil!
    23:30 Denis PARŠIN - 3:0
     
    23:30
    Avangard právě vstřelil branku!
    DENIS PARŠIN zakončil nádhernou kombinaci Avangardu Omsk a domácí vedou už 3:0!! Ilija Zubov se ocitl u levé tyče po přihrávce Sergeje Širokova přes šířku kluziště v úhlu a místo střely zvolil přihrávku na najíždějícího Denise Paršina, který puk uklidil z prostoru mezi kruhy pro vhazování do prázdné brány. Barry Brust se neměl šanci stihnout přesunout. Asistence: Ilija Zubov, Sergej Širokov.
     
    22:26
    Další šanci měl na hokejce Martin Erat, který z pravého kruhu pro vhazování mířil přesně do pravého horního rohu, Barry Brust ale jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil!
     
    21:44
    Nikolaj Lemťugov vypálil z pravého křídla a Barry Prust jeho střelu s problémy vyrazil.
     
    16:21
    Václav Nedorost posílal před bránu z levého křídla nebezpečnou přihrávku, Lubomírovi Višňovskému se ji ale nepodařilo usměrnit na bránu a jeho střela zamířila vedle pravé tyče!
     
    14:47
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Jurij Petrov menší trest, 2 minuty hákování.
    12:08 Alexandr PEREŽOGIN - 2:0
     
    12:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    ALEXANDER PĚREŽOGIN potvrzuje svou fantastickou formu a zvyšuje na 2:0 pro Avangard Omsk!! Valentin Pjanov našel před bránou skvělou přihrávkou zpoza zadního mantinelu Alexandera Pěrežogina, který mezi betony Barryho Brusta procedil puk do sítě. Asistence: Valentin Pjanov, Martin Erat.
    08:23 Nikolaj LEMŤUGOV - 1:0
     
    08:21
    Avangard právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ LEMŤUGOV krásně objel bránu a posílá Avangard Omsk do vedení!! Michel Miklík v rohu kluziště vypustil souboj s Nikolajem Lemťugovem, který objel bránu a mezi betony Barryho Brusta uklidil puk do sítě. Asistence: Ilija Dervuk, Denis Paršin.
     
    04:53
    Nikolaj Lemťugov se snažil z pravého křídla zamířit z blízkosti do pravého horního rohu, pozorný brankář Barry Brust ale jeho střelu ramenem vyrazil do ochranné sítě!
     
    00:53
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Nikolaj Lemťugov menší trest, 2 minuty podražení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Lemťugov (Dervuk, Paršin), 13. Pěrežogin (Pjanov, Erat), 24. Paršin (Zubov, Širokov), 35. Pjanov, 47. Pěrežogin (Kempný, Erat) – 35. Kašpar (Nedorost), 42. Miklík (Bartovič, Surový), 51. Skokan (Starosta)


    Avangard Omsk: Furch (Vjačeslav) – Vasilijev, Kulik – Alexandrov, Dervuk – Ahnelov, Kuljaš – Kempný, Gluchov – Lauta, Fiščenko, Manukjan – Lemťugov, Petrov, Černikov – Pěrežogin, Pjanov, Erat – Širokov, Paršin, Zubov (C).
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Švarný – Sersen, Barker – Valach, Mihálik – Višňovský, Starosta – Skalický, Lušňák, Skokan – Nedorost, Viedenský, Kašpar – Miklík, Surový (C), Bartovič – Jeglič, Tičar, Nagy.

    Rozhodčí: Jurij Tsyplakov, Roman Ščeňov – Alexej Michel, Jevgenij Streltsov

    Diváci: 8270
    bahis siteleri