Vsetín – Poruba 3:2 (kon.) | Opava – Vítkovice 2:12 (kon.) | Mladá Boleslav – Letňany 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 0:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 6:4 (kon.) | Třinec – Havířov 6:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 2:8 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 7:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 8:3 (kon.)
Liberec – Jihlava 6:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:8 (1:4, 1:4, 0:0)
HC Kometa Brno
Sobota 05.12.2015, 14:30 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 26. kolo
Partner:
     
    Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině u sledování zápasu BK Havlíčkův Brod – HC Kometa Brno, který se odehraje v rámci 26. kola NOEN extraligy staršího dorostu. Utkání začíná v 14:30.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Hanák (Folvarský) – Kopic, Hrabaň, Benák, Adam, Lachman, Němec – Kohout, Piskač, Michálek, Vlach, Beran, Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Pejchal, Hendrych

    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Jeřábek, Furch, Trnka, Jurnečka, Král, Zukal – Novák, Havlát, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Frydrych, Ferda (C), Krejčí, Süss.

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Jan Jeletz, Tomáš Krejčí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Kometa vyhrála úvodní vhazování ve středovém kruhu a hned se s kotoučem nastěhovala do útočného pásma, kde kombinuje.
     
    00:17
    Brňané se usadili s kotoučem za bránou gólmana Hanáka, který dnes nahradil potrestaného Tomáše Kulicha. Nic ale odtud nedokázali vymyslet.
     
    00:30
    Hosté sice přišli o postavení v útočném pásmu, ale hodně rychle se do něj po průniku po pravém křídle vrátili. Z kruhu vypálil Radim Ferda, ale jen do Hanákových betonů.
     
    00:47
    Hra je přerušena, rozhodčí nařídil vhazování ve středím pásmu.
     
    01:04
    Jakub Adam (HBR) se stal prvním vyloučením dnešního zápasu, když v rohu pásma dojel protihráče. Obdržel trest za nedovolené bránění.
     
    01:09
    Mladí Bruslaři získali po vhazování puk a okamžitě ho odrazem o hrazení odstřelili do útočného pásma.
     
    01:19
    Hosté se chtěli vrátit do útočného území, ale nepotykali si s přesnou rozehrávkou. Kotouč je opět na holích Havlíčkova Brodu.
     
    01:28
    Při vlastním oslabení nabral rychlost kapitán David Michálek, jenž se protáhl po levé straně až do útočného území a ze strany prověřil pozornost brankáře Dostála u první tyče.
     
    01:41
    Hosté už jsou v útočném pásmu a hledají si prostor ke střele.
     
    02:04
    Jan Süss vzal zodpovědnost na sebe, když vybruslil zpoza brány a snažil se kus černé gumy zasnout k první tyčce. Brankář Hanák ale úspěšně zakročil.
     
    02:22
    Dopředu se vydal po zisku kotouče Radim Pejchal, ale proti přesile toho nemohl moc vymyslet. Kotouč alespoň nahodil za soupeřovu bránu.
     
    02:50
    teď už je Havlíčkův Brod pod velkým tlakem, Kometa si přihrává v útočném pásmu.
     
    03:04
    Havlíčkův Brod je v plném počtu, oslabení sehrál velmi dobře.
     
    03:26
    Jakub čejka se snažil uvolnit před bránou, ale puk mu sebral Daniel Králíček a hnal se s ním kupředu. V tísni však z levého kruhu nevystřelil.
     
    03:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno sice přesilovku nevyužilo, ale mrzet ho to nemusí, protože i tak se ujímá vedení! Po nahození Petra Krejčího vyrazil brankář Hanák puk za bránu k Lukáši Frydrychovi, jenž sice po obkroužení brány neskóroval k bližší tyčce, ale kus černé gumy doputoval na hůl volného JAKUBA MATULY, jenž už měl snadnou úlohu bekhendem trefit odkrytou bránu! Asistence: Lukáš Frydrych, Petr Krejčí.
     
    04:15
    Kometa je při chuti a dál pokračuje v útočné aktivitě. Havlíčkobrodská obrana si ale po první inkasované brance dává velký pozor.
     
    04:46
    Brodská parta teď drží puk na svých holích a snaží se uklidnit hru. Moravané zatím velmi dobře zahušťují prostor ve středním pásmu.
     
    05:36
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a vykoledoval si faul. Jan Süss (KOM) potrestán za nedovolené bránění.
     
    05:50
    Kometa získala puk u své brány a rychle vyhodila.
     
    06:10
    Brno teď odvedlo pořádný kus dobré práce. Při vlastním oslabení zavezlo puk až do útočného pásma a hru zde dlouho zdrželo, což mu vyhovuje.
     
    06:29
    Bruslaři už se usadili v útočném pásmu a přesilovkovém postavení si vyměňují puk.
     
    06:49
    Havlíčkův Brod opět přišel o puk a soupeř ze srdce Moravy toho využil k rychlému vyhození do Hanákovy blízkosti.
     
    07:06
    Brno je teď pod velkým tlakem a neví, kam dřív skočit. Havlíčkobrodská družina se však zatím hodně potýká s velmi nepřesnou koncovkou.
     
    07:36
    Hosté už jsou kompletní, hraje se 5 na 5.
     
    08:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, který už prohrává na svém ledě 0:2! A znovu u toho byla trojice, která se postarala i o první gól Brna! Po nahrávce Jana Süsse vypálil z pravého kruhu PETR KREJČÍ, a i když gólman Hanák puk chytil, kotouč mu vypadl z výstroje a došoural se až za brankovou čáru! Asistence: Jan Süss, Lukáš Frydrych.
     
    08:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle už začíná zavánět debaklem, hokejisté z hlavního města Moravy vedou už o tři branky! Brankář Hanák předvedl několik fantastických zákroků, ale spoluhráči z obrany ho nechali na holičkách a TOMÁŠ MLYNÁŘ z úhlu na levé straně i se štěstím propasíroval puk podél přední tyčky za záda ležícího strážce havlíčkobrodské svatyně! Asistence: Matěj Novák, Jan Hasoň.
     
    09:23
    Mladí Bruslaři se zatím trápí. Teď sice podrželi hru v útočném pásmu, ale nedokázali brankáře Dostála ohrozit. David Michálek (HBR) je navíc vyloučen za hákování.
     
    09:50
    Matěj Svoboda nebezpečně vypálil z pravého kruhu, ale jeho ránu vyrazil betony brankář Hanák a jeho spoluhráči dokázali vzápětí vyhodit.
     
    10:05
    Brňané už se znovu zabydleli na dostřel gólmana Hanáka a ostřelují ho ze všech možných pozic. Zatím mají hodně vychýlenou mušku.
     
    10:20
    Domácí mladíci po chvilce snažení získali puk a vyhodili.
     
    10:42
    Kometa už znovu dobývá bránu gólmana Hanáka, který si nemůže ani na chvilku odpočinout.
     
    10:58
    Filip Král (KOM) předvedl naprosto zbytečný faul v útočném pásmu a obdržel trest za hákování.
     
    11:14
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma, jenže o kus černé gumy přišel a hosté přesunuli děj hry do středního pásma.
     
    11:27
    Hrací předmět opustil po souboji v neutrální zóně hrací plochu a hlavní sudí nařídil vhazování ve středním pásmu.
     
    11:42
    Brno získalo puk a rychle vyhodilo.
     
    12:00
    Soubor z Kotliny si sice proklestil cestu do útočného pásma, ale při zkrácené přesilovce se mu nedaří. Po nepřesné ráně hosté opět vyhodili.
     
    12:14
    Mladí Bruslaři už opět dobývají útočné pásmo, zatím neúspěšně.
     
    12:33
    Kometa se zatím v pohodě brání. I když má její soupeř územní převahu, hosté dobře pokrývají prostory u své brány a pravidelně blokují střely.
     
    12:52
    Stále sledujeme brodské trápení. Kometa zatím potvrzuje, proč vede tabulku. A se třemi góly náskoku v zádech se jí hraje ještě lépe.
     
    12:58
    Hosté jsou v plném počtu a svému soupeři z Vysočiny toho moc nedovolili.
     
    13:10
    Havlíčkův Brod se začíná dostávat pod tlak, hosté hrají v těchto chvílích ve velké pohodě.
     
    13:36
    Až teď domácí získali na chvíli puk a vyvezli ho do útočného pásma. Tam se s ním ale dlouho neohřáli a po ztrátě musí uhánět rychle zpět.
     
    14:02
    Brankář Hanák si připsal sérii dalších úspěšných zákroků. Kometa s pukem nic složitého nevymýšlí, hýří pohybem a když to jen trochu jde, okamžitě nebezpečně střílí.
     
    14:20
    Adam Gajarský přebral puk a z pravé strany tvrdě vypálil Jeho dělovku vytěsnil betony pozorný brankář Hanák do bezpečí.
     
    14:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    To byla nádherná a blesková akce! Robert Havlát vyhrál vhazování v útočném pásmu a přiťukl puk před brankoviště připravenému JAKUBU ČEJKOVI, jenž bez přípravy propálil zblízka gólmana Hanáka, který neměl vůbec žádnou šanci! Nádherný signál! Asistence: Robert Havlát.
     
    15:08
    Domácí se nechtějí nechat zahanbit, usadili se v útočném pásmu a kombinují.
     
    15:27
    Kotouč nebezpečně poskakoval před brankovištěm Komety, jejíž hráči byli totálně dezorientovaní! Nikdo z domácích ale nedošťouchl puk za záda zmateného gólmana Dostála!
     
    15:46
    Petr Krejčí (/KOM) obdržel 2 minuty za vysokou hůl a Patrik Hrabaň (HBR) vyfasoval stejný trest za sekání. Hraje se 4 na 4.
     
    16:06
    Modrobílí znovu ukázali svou sílu na puku, rychlost a sehranost. Brankář Hanák se musel mít na pozoru, ale jeho obrana dokázala počínající požár uhasit.
     
    16:34
    Lukáš Frydrych (KOM) si pomohl podražením a Bruslaři mají zkrácenou výhodnou přesilovku 4 na 3.
     
    16:54
    Michal Němec tvrdě vypálil od modré čáry a brankář Dostál vyrazil puk betony, ale nikdo nedokázal dorazit puk do sítě. Hosté vyhazují.
     
    17:10
    Domácí mladíci jsou zpět v útočném pásmu a mají velký tlak.
     
    17:29
    Jiří Kopic práskl do puku od modré čáry, ale brankář Dostál měl dobrý výhled a puk vyrazil do bezpečí betony. Kometa okamžitě vyhodila.
     
    17:49
    Neujala se ani tvrdá rána z pravé strany. Kus černé gumy minul o notný kus protější tyčku.
     
    18:01
    Hosté si sami komplikují život, 33 sekund přesilovky 5 na 3 pro Bruslaře! kometa hrála v šesti a trest odpyká Jakub Čejka (KOM).
     
    18:28
    Domácí si dlouho nahrávali a otáleli se střelou. Nakonec tvrdě vypálil z mohutného nápřahu na modré čáře Jiří Kopic, ale vyprášil jen Dostálovy betony.
     
    18:50
    A znovu Jiří Kopic, jenž se do puku opřel po nahrávce na modré čáře. Hosté jeho dělovku však dokázali zblokovat a puk skončil nad bránou.
     
    19:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté si nepohlídali situaci při střídání a Bruslaři snižují! David Michálek přiťukl puk do jízdy LUKÁŠI BERANOVI, který nabral rychlost na pravém křídle a hosté už ho chytali marně. Obávaný střelec si sjel mezi kruhy a nechytatelnou dělovkou nádherně zavěsil odrazem o horní tyčku! Asistence: David Michálek.
     
    19:46
    To byla tutovka hostů jako hrom! Brankář Hanák musel vyjet ze svého brankoviště až mezi kruhy, kde se srazil s protihráčem. Následovala střela na odkrytou bránu z kruhu, ale jistému gólu zabránil blokující Jakub Adam!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Kometa začala parádně a brzy se ujala vedení 4:0, když se postupně trefili Jakub Matula, Petr Krejčí, Tomáš Mlynář a Jakub Čejka. Mladí Bruslaři vykřesali na konci třetiny jiskřičku naděje, když nádherně zavěsil po brejku Lukáš Beran. Prostřední část začne zhruba v 15:19, stav je 1:4.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Hned v úvodu druhé třetiny chybělo pár centimetrů, aby se domácí radovali ze snížení. Bruslaři nahodili kotouč do útočné třetiny, kde ho poté dokázali vybojovat a David Michálek ze spodku levého kruhu posílal kotouč na bránu. Puk překonal brankáře Komety a jen o kousek proklouzl kolem vzdálenější tyče!
     
    21:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Když se Havlíčkův Brod neprosadil, udeřilo na druhé straně. Miroslav Hanák vyrazil střelu Filipa Krále jen k TOMÁŠI MLYNÁŘOVI, jenž zblízka pohotovou dorážkou rozvlnil síť domácí svatyně! Asistence: Filip Král, Matěj Novák.
     
    22:54
    Jiří Vlach vjel do útoku po levé straně, zadovkou přenechal kotouč Davidu Michálkovi, který puk vrátil prvně jmenovanému útočníku domácích, Ten pak objel bránu a snažil se zakončit kolem tyče, tam byl ale připravený beton Lukáše Dostála.
     
    23:16
    David Michálek (HBR) byl potrestán 2 minutami za podražení.
     
    24:04
    Kometa dlouho kombinovala v útočném pásmu, ke střele se ale nedostala a domácí se osvobozují.
     
    24:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté z Brna se ovšem dokázali rychle vrátit zpět do útočného pásma a přesilovou hru využívají. Puk putoval v kombinaci od Jakuba Čejky k Robertu Havlátovi, jenž našel u levé tyče volného ALEŠE TRNKU, kterému se podařilo dostat kotouč za záda přesouvajícího se Hanáka! Asistence: Robert Havlát, Jakub Čejka.
     
    26:14
    Střela Lukáši Zukalovi nevyšla, puk se ale ještě dostal k Jan Süssovi, jehož bekhendový pokus vyrazil Miroslav Hanák levým betonem.
     
    26:36
    Lukáš Beran poslal podařenou ránu zápěstím směrem na klec hostů, Lukáš Dostál si ovšem za pomoci své vyrážečky dokázal s pukem poradit.
     
    27:34
    Vojtěch Veverka zamířil dopředu po pravé straně, od mantinelu našel na ose hřiště najíždějícího Jiřího Benáka, kterému se podařilo zakončit, našel ale jen výstroj Lukáše Dostála. Bruslaři byli na brankovišti velice důrazní a málem odsunuli puk do brány i s brankářem, Kometa ovšem celou situaci ustála.
     
    28:08
    Michal Němec (HBR) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění a Brno si zahraje další přesilovou hru.
     
    28:24
    Patrik Hrabaň rychle vybojoval kotouč, vyhodit jej ale nedokázal, s tím mu ovšem pomohl ještě David Michálek a puk končí za hostující brankou.
     
    29:11
    Hosté předvedli pohlednou kombinaci se spoustou střel, Miroslav Hanák ale lapil všechny puky, včetně posledního bekhendového pokusu z předbrankového prostoru!
     
    29:11
    Patrik Hrabaň (HBR) je potrestán 2 minutami za podražení a hosté si zahrají 57 sekund v početní výhodě 5 na 3.
     
    29:24
    Bruslaři vydolovali puk z buly a poslali jej přes všechny čáry.
     
    29:36
    Kometa ale nemá problém s přechodem středního pásma a znovu se zabydlela před Miroslavem Hanákem.
     
    30:08
    Michal Němec se vrací do hry a Havlíčkův Brod má nyní na ledě 4 bruslaře.
     
    30:14
    Miroslav Hanák udržel ve své výstroji střelu hostů z pravého kruhu a raději nechá přerušit hru.
     
    31:11
    Kometa svého soupeře nekompromisně zamkla v jeho pásma a několikrát ohrozila bránu. Miroslav Hanák ve spolupráci se svojí obranou ale situaci zvládl a potrestaná Patrik Hrabaň je zpátky na ledě.
     
    32:00
    Jiří Benák pálil z pravé strany a tlačil se ještě k dorážce, i přes svůj důraz byl ale neúspěšný.
     
    32:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští ovládají hru a odskakují na hrozivý šestibrankový náskok. Jakub Matula vypálil z pravého kruhu a Miroslav Hanák předvedl efektní zákrok lapačkou, puk se ale dostal k protější tyči, kde puk do odkryté klece pohodlně uklidil MATĚJ SVOBODA! Miroslava Hanáka v brankovišti vystřídá jeho kolega Miroslav Folvarský. Asistence: Jakub Matula, Petr Krejčí.
     
    33:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se ale rozhodně neodevzdají a i za takovéhoto nepříznivého stavu budou bojovat. Do úniku se dostal VOJTĚCH VEVERKA a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi propasíroval černý kus gumy až do sítě! Asistence: Pavel Hendrych.
     
    34:28
    Havlíčkobrodští hokejisté dobrým pohybem a napadáním znepříjemňují Kometě rozehrávku, k puku se ale dostat nemohou.
     
    35:04
    Hosté se znovu nastěhovali do pásma Bruslařů, kde rozvinuli svoji kombinaci, té ale vystavil stopku Jiří Kopic, který dokázal odstavit od puku hostujícího útočníka.
     
    35:29
    Po čistém, leč tvrdém, zákroku zůstává v rohu kluziště na zemi ležet Jan Süss, který se jen těžce zvedá a za pomoci svých spoluhráčů míří na střídačku.
     
    35:45
    Tomáš Mlynář nabral rychlost a prohnal se dopředu podél levého hrazení, v prostoru kruhu si prohodil obránce Havlíčkova Brodu, puk mu ale utekl až Miroslavu Folvarskému, který jej před ním uklidil.
     
    35:59
    Domácím se ale nepodařilo dobře rozehrát a je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    36:08
    Hra se znovu stěhuje před Miroslav Folvarského, Bruslaři byli načapáni v úmyslném ofsajdu.
     
    36:55
    Hosté si užívají pobytu v útočném pásmu a s lehkostí kombinují, do střely se ale nedostávají, tam je domácí obrana nepouští.
     
    37:46
    Převahu Komety dokumentuje i nynější chvíle, kdy už přes půl minuty hrají v ponechané výhodě s pukem na holích.
     
    37:51
    Až teď se domácí dotkli kotouče a na trestnou lavici míří Patrik Hrabaň (HBR) na minuty za nedovolené bránění.
     
    38:17
    Brněnští se předávají kotouč ze strany na strnu, ke střele se ale zatím neodhodlali.
     
    38:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Trpělivost Brnu ale přinesla kýžené ovoce a nakonec se mu přeci jen podařilo přesilovou hru využít. Jan Hasoň vypálil ze spodku levého kruhu a když Miroslav Folvarský puk neudržel ve své lapačce, dostal se k dorážce ROMAN JEŘÁBEK, který už zamířil do odkryté čísti klece přesně! Asistence: Jan Hasoň, Filip Král.
     
    39:56
    Druhá třetina se už jenom dohrává, sudí byl ale ještě jednou nucen fouknout do píšťalky, hosté se totiž provinili zakázaným uvolněním.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá perioda skončila na chlup stejným poměrem, jako ta první. Za Kometu se postupně prosadili Tomáš Mlynář, Aleš Trnka, Matěj Svoboda a Roman Jeřábek. Z domácího celku skóre korigoval po úniku Vojtěch Veverka. Třetí třetina začne přibližně v 16:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:06
    Havlíčkův Brod si na vhazování počínal lépe, jejich nahození ale za svoji bránou sbírá obrana Brna.
     
    40:42
    Hosté se ve předu snažili něco vymyslet, obrana Bruslařů byla ale pozorné a nebezpečné přihrávky se jí podařilo vystihnout.
     
    41:33
    Havlíčkův brod mířil do útočného pásma po pravé straně, na modré čáře ho ale hostující obrana odstavila od puku.
     
    42:20
    Daniel Králíček dostal nabídku před brankovištěm hostů, zblízka ale trefil jenom připraveného Lukáše Dostála.
     
    42:45
    Na druhé straně předvedl sérii zákroku betony Miroslav Folvarský, domácí se poté soustavný tlak alespoň přerušili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    43:12
    Vojtěch Veverka kličkoval v pásmu Komety, žádné nebezpečí pro Lukáše Dostála z toho ale nebylo, hostující obrana si s útočníkem Havlíčkova Brodu dokázala poradit.
     
    44:22
    Radim Ferda obdržel přihrávku před brankoviště a bez přípravy vypálil, Miroslav Folvarský proti němu výborně zakročil levým betonem.
     
    44:58
    Kometa je ale silná na kotouči a stále svého soupeře svírá v jeho pásmu.
     
    45:19
    Miroslav Folvarský se v těchto chvílích rozhodně nenudí, míří na něj jedna rána za druhou, havlíčkobrodský maskovaný muž je však vždy na svém místě včas.
     
    45:45
    Tlak hostů vyústil v faul Havlíčkova Brodu, Vojtěch Holenda (HBR) je potrestán 2 minutami za sekání.
     
    46:11
    Bruslaři dostali puk na malou chvíli do středního pásma, Brněnští se ale rychle nastěhovali zpět před domácí svatyni.
     
    46:36
    Domácí se znovu osvobozují, tentokrát vyhozením přes všechny čáry.
     
    46:57
    Jiří Vlach vyvezl puk do útočného pásma a nahodil kotouč do Lukáše Dostála. Síly na ledě se vyrovnají, protože Filip Král (KOM) obdržel 2 minuty za sekání.
     
    47:15
    Pavel Hendrych se vytočil u pravé tyče hostů a zblízka zakončil, našel ale jen připravenou výstroj Lukáše Dostála.
     
    47:45
    Vojtěch Holenda je zpátky a Havlíčkovu Brodu začíná zkrácená přesilová hra.
     
    48:23
    Bruslaři vyslali tvrdý projektil z pravého kruhu, Lukáš Dostál byl ovšem připravený a udržel puk ve svém náručí.
     
    48:57
    Kometa se ubránila a hra pokračuje s běžným počtem hráčů na ledě.
     
    49:04
    Brnu se nepodařilo rozehrát přesně a puk doklouzal až na zakázané uvolnění.
     
    49:37
    Vojtěch Veverka nabral rychlost a prohnal se středním pásmem, v útočné třetině byl ale vytlačen do rohu kluziště a tam byl také zbaven kotouče.
     
    50:57
    Jan Hasoň se tlačil před havlíčkobrodskou svatyni, tam ho ale obrana Bruslařů nepustila a domácí mohou dopředu.
     
    51:06
    Aleš Trnka (KOM) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění a Havlíčkův Brod si zahraje přesilovou hru.
     
    51:21
    Domácí vyhráli vhazování a ihned se tlačili do střely, tu ale Lukáš Dostál dokázal pokrýt.
     
    51:37
    Hosté se ve vlastním oslabení dostali dopředu a Adam Gajarský dokonce vypálil, jeho střela byla ale sražena do ochranné sítě a vhazovat se bude po pravici Miroslava Folvarského.
     
    51:59
    Hosté se dobře brání a zdržují hru v pásmu Havlíčkova Brodu, čímž ukrajují cenné vteřiny z trestu Aleše Trnky.
     
    52:30
    Bruslaři se dostali do útočného pásma, dlouho v něm ale nevydrželi. Brno se dlouhým vyhozením přes všechny čáry osvobodilo.
     
    52:47
    Havlíčkův Brod se rychle vrátil zpět do pásma a vystřelil, Lukáš Dostál byl však pozorný a uklidil puk do své lapačky.
     
    53:06
    Aleš Trnka je zpátky a hosté jsou kompletní.
     
    53:42
    Filip Král vypálil z vrcholku pravého kruhu, puk ale vyletěl příliš vysoko a nevešel se pod horní tyč.
     
    54:17
    Stejný hráč zkoušel své štěstí tentokrát z vrcholku levého kruhu, znovu ale mířil příliš vysoko.
     
    54:46
    Kometa přečíslila obranu domácích a řítila se do situace 2 na 1, na pravou stranu dostal přihrávku Matěj Novák, jehož ránu perfektním zákrokem levým betonem zneškodnil Miroslav Folvarský!
     
    55:34
    Další šance Matěje Nováka, kterého do úniku poslal Tomáš Mlynář. Prvně jmenovaný útočník nevymýšlel žádnou kličku a prostě puk napálil na bránu. Za Miroslavem Folvarským zvonilo břevno!
     
    56:40
    Kometa se tlačila do další útočné akce, na modré čáře je ale zbrzdil ofsajd.
     
    57:01
    Další technický prohřešek, tentokrát na domácí straně. Havlíčkův Brod vyhodil puk jenom na zakázané uvolnění.
     
    57:39
    Lukáš Beran vlítl do útočného pásma po levé straně, byl vytlačen za bránu, kterou následně objel a přihrál do pravého kruhu Davidu Michálkovi, proti kterému si Lukáš Dostál vyjel a ukryl jeho pokus ve svém náručí.
     
    58:33
    Domácí se dostali do přečíslení, Jiří Vlach přihrál na levou stranu Davidu Michálkovi, jemuž ne nepodařilo puk ideálně zpracovat, jeho ránu ovšem Lukáš Dostál jenom vyrazil a tak se k dorážce dostal ještě Lukáš Beran, ale ani on nedokázal hostujícího strážce svatyně prostřelit.
     
    58:56
    Před brankovištěm zůstal úplně volný Jan Süss, zakončit se mu ale nepodařilo. Následně do Miroslava Folvarského vjel velice nevybíravě Matěj Novák, za což ho potrestal Jiří Kopic.
     
    58:56
    Matěj Novák (KOM) tedy dostává 2 minuty za napadení + 2 minuty za hrubost a Jiří Kopic (HBR) 2 minuty za hrubost.
     
    59:37
    Michal Němec neudržel kotouč na modré čáře a hosté se mohou osvobodit.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí periodě jsme už žádnou branku neviděli, hosté si utkání pohlídali a dokráčeli si pro vítězství 8:2, čímž potvrdili svoji nadvládu ve skupině střed.
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli vše, program v Kotlině však bude pokračovat. Od 18:00 na sebe ve druholigovém utkání narazí BK Havlíčkův Brod a HC Vlci nad Nisou, tímto utkáním vás provede kolega Ladislav Vácha. Přeji hezký den a u dalších onlajnů se těším na počtenou. (16:44:39)

    Ladislav Vácha

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 20. Beran (Michálek), 34. Veverka (Hendrych) – 4. Matula (Frydrych, Krejčí), 9. Krejčí (Süss, Frydrych), 9. Mlynář (Novák, Hasoň), 15. Čejka (Havlát), 22. Mlynář (Král, Novák), 25. Trnka (Havlát, Čejka), 33. Svoboda (Matula, Krejčí), 39. Jeřábek (Hasoň, Král)


    BK Havlíčkův Brod: Hanák (od 33. Folvarský) – Kopic, Hrabaň, Benák, Adam, Lachman, Němec – Kohout, Piskač, Michálek, Vlach, Beran, Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Pejchal, Hendrych
    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Jeřábek, Furch, Trnka, Jurnečka, Král, Zukal – Novák, Havlát, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Frydrych, Ferda (C), Krejčí, Süss.

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Jan Jeletz, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri