Vsetín – Poruba 3:2 (kon.) | Opava – Vítkovice 2:12 (kon.) | Mladá Boleslav – Letňany 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 0:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 6:4 (kon.) | Třinec – Havířov 6:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 2:8 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 7:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 8:3 (kon.)
Liberec – Jihlava 6:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:8 (1:4, 1:4, 0:0)
HC Kometa Brno
Sobota 05.12.2015, 14:30 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 26. kolo
Partner:
     
    38:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Trpělivost Brnu ale přinesla kýžené ovoce a nakonec se mu přeci jen podařilo přesilovou hru využít. Jan Hasoň vypálil ze spodku levého kruhu a když Miroslav Folvarský puk neudržel ve své lapačce, dostal se k dorážce ROMAN JEŘÁBEK, který už zamířil do odkryté čísti klece přesně! Asistence: Jan Hasoň, Filip Král.
     
    33:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se ale rozhodně neodevzdají a i za takovéhoto nepříznivého stavu budou bojovat. Do úniku se dostal VOJTĚCH VEVERKA a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi propasíroval černý kus gumy až do sítě! Asistence: Pavel Hendrych.
     
    32:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští ovládají hru a odskakují na hrozivý šestibrankový náskok. Jakub Matula vypálil z pravého kruhu a Miroslav Hanák předvedl efektní zákrok lapačkou, puk se ale dostal k protější tyči, kde puk do odkryté klece pohodlně uklidil MATĚJ SVOBODA! Miroslava Hanáka v brankovišti vystřídá jeho kolega Miroslav Folvarský. Asistence: Jakub Matula, Petr Krejčí.
     
    24:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté z Brna se ovšem dokázali rychle vrátit zpět do útočného pásma a přesilovou hru využívají. Puk putoval v kombinaci od Jakuba Čejky k Robertu Havlátovi, jenž našel u levé tyče volného ALEŠE TRNKU, kterému se podařilo dostat kotouč za záda přesouvajícího se Hanáka! Asistence: Robert Havlát, Jakub Čejka.
     
    21:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Když se Havlíčkův Brod neprosadil, udeřilo na druhé straně. Miroslav Hanák vyrazil střelu Filipa Krále jen k TOMÁŠI MLYNÁŘOVI, jenž zblízka pohotovou dorážkou rozvlnil síť domácí svatyně! Asistence: Filip Král, Matěj Novák.
     
    19:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté si nepohlídali situaci při střídání a Bruslaři snižují! David Michálek přiťukl puk do jízdy LUKÁŠI BERANOVI, který nabral rychlost na pravém křídle a hosté už ho chytali marně. Obávaný střelec si sjel mezi kruhy a nechytatelnou dělovkou nádherně zavěsil odrazem o horní tyčku! Asistence: David Michálek.
     
    14:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    To byla nádherná a blesková akce! Robert Havlát vyhrál vhazování v útočném pásmu a přiťukl puk před brankoviště připravenému JAKUBU ČEJKOVI, jenž bez přípravy propálil zblízka gólmana Hanáka, který neměl vůbec žádnou šanci! Nádherný signál! Asistence: Robert Havlát.
     
    08:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle už začíná zavánět debaklem, hokejisté z hlavního města Moravy vedou už o tři branky! Brankář Hanák předvedl několik fantastických zákroků, ale spoluhráči z obrany ho nechali na holičkách a TOMÁŠ MLYNÁŘ z úhlu na levé straně i se štěstím propasíroval puk podél přední tyčky za záda ležícího strážce havlíčkobrodské svatyně! Asistence: Matěj Novák, Jan Hasoň.
     
    08:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, který už prohrává na svém ledě 0:2! A znovu u toho byla trojice, která se postarala i o první gól Brna! Po nahrávce Jana Süsse vypálil z pravého kruhu PETR KREJČÍ, a i když gólman Hanák puk chytil, kotouč mu vypadl z výstroje a došoural se až za brankovou čáru! Asistence: Jan Süss, Lukáš Frydrych.
     
    03:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno sice přesilovku nevyužilo, ale mrzet ho to nemusí, protože i tak se ujímá vedení! Po nahození Petra Krejčího vyrazil brankář Hanák puk za bránu k Lukáši Frydrychovi, jenž sice po obkroužení brány neskóroval k bližší tyčce, ale kus černé gumy doputoval na hůl volného JAKUBA MATULY, jenž už měl snadnou úlohu bekhendem trefit odkrytou bránu! Asistence: Lukáš Frydrych, Petr Krejčí.

    Ladislav Vácha

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 20. Beran (Michálek), 34. Veverka (Hendrych) – 4. Matula (Frydrych, Krejčí), 9. Krejčí (Süss, Frydrych), 9. Mlynář (Novák, Hasoň), 15. Čejka (Havlát), 22. Mlynář (Král, Novák), 25. Trnka (Havlát, Čejka), 33. Svoboda (Matula, Krejčí), 39. Jeřábek (Hasoň, Král)


    BK Havlíčkův Brod: Hanák (od 33. Folvarský) – Kopic, Hrabaň, Benák, Adam, Lachman, Němec – Kohout, Piskač, Michálek, Vlach, Beran, Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Pejchal, Hendrych
    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Jeřábek, Furch, Trnka, Jurnečka, Král, Zukal – Novák, Havlát, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Frydrych, Ferda (C), Krejčí, Süss.

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Jan Jeletz, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri