Vsetín – Poruba 3:2 (kon.) | Opava – Vítkovice 2:12 (kon.) | Mladá Boleslav – Letňany 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 0:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 6:4 (kon.) | Třinec – Havířov 6:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 2:8 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 7:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 8:3 (kon.)
Liberec – Jihlava 6:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (0:0, 3:0, 1:2)
HC Letci Letňany
Sobota 05.12.2015, 12:10 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • 26. kolo
Partner:
     
    50:44
    Letňany právě vstřelily branku!
    Máme zadělána na drama! Bruslaři svou nedisciplinovaností dávají svému soupeři šanci. Po ose Pařík, Kučera se dostal puk k volnému MATĚJI VALÍČKOVI, který snižuje na rozdíl dvou branek.
     
    48:35
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přece jen je tu branka hostí! Letci se dostali dostali do útočného pásma, nejdříve nahodil Brabec, odražený puk si našel Jan Hanuš, který ho předložil před branku LUKÁŠI KUČEROVI, který tak připravuje o čisté konto domácího brankáře Marka.
     
    45:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže přišlo další vhazování po pravici Vaculi, buly vyhrál Zděnek Křížek, který okamžitě poslal kotouč na modrou čáru, kde byl připravený MAREK MLČOCH, který nedal Vaculovi šanci.
     
    37:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přece jen se domácí prosazují! Ve hře 4 na 4 ujil Oscar Flynn, který předložil kotouč ZDĚNKU KŘÍŽKOVI, a ten vstřelil třetí branku Bruslařů. Asistenci si připisuje i domácí brankář David Marek.
     
    33:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaří se dostávají do dvoubrankové vedení! Znovu se dokázali domácí hokejisté usadit v útočném pásmu svého soupeře, Milan Dančišin následně našel zcela volného KRONIHO MUSLIU, který pohodlně zakončit.
     
    26:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přece jen se domácí dočkali! Po buly v útočné třetiny se k puku dostal FRANTIŠEK UŘIDIL, který od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dominik Hrachovec.

    Dominik Špringer

    Branky a nahrávky: 27. Uřidil (Hrachovec), 34. Musliu (Dančišin), 38. Křížek (Flynn, Marek), 46. Mlčoch (Křížek) – 49. Kučera (Hanuš), 51. Valíček (Kučera, Pařík)


    BK Mladá Boleslav: Marek (Tříška) – Uřidik, Jirásek, Linhart, Kalus, Chládek, Petržílka, Nepokoj, Mlčoch – Zich, Kerda, Flynn, Musliu, Křížek, Havelka, Zahradník, Kalaš, Jindra, Hrachovec, Dančišin
    HC Letci Letňany: Vacula (46. Vlas) – Pařík, Hanuš, Gebell, Brabec, Grauer, Valíček, Lytvynov – Sklenář, Satran, Nedorost, Fabiánek, Lauko, Danov, Rousek, Kučera, Mařík

    Rozhodčí: Vyštejn – Folk, Kettner
    bahis siteleri