Nový Jičín – Břeclav 4:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:4 (kon.) | Opava – Poruba 2011 4:6 (kon.)
SHK Hodonín – SK Karviná 5:4 (po pr.) | Řisuty – Tábor 4:3 (po pr.) | Nymburk – Kobra 1:4 (kon.)
Vsetín – Technika Brno 7:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 3:2 (kon.) | Děčín – Vrchlabí 2:4 (kon.)
Trutnov – Sokolov 3:2 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Jablonec n/N 2:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Klášterec nO 3:5 (kon.)
Pelhřimov – Písek 4:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (2:1, 0:2, 0:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 05.12.2015, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí hráli dál power-play a přišel další tvrdý trest, teď už o triumfu Vlků není vůbec žádných pochyb! Jan Šulc zavezl puk po levé straně dopředu a nahrál LUKÁŠI TONDROVI, jenž už neměl žádný problém s tím, aby z kruhu trefil prázdnou bránu soupeře! Asistence: Jan Šulc.
     
    59:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je hotovo, Jablonec nad Nisou si s největší pravděpodobností odveze z Havlíčkova Brodu tři body! Puk získal LUKÁŠ TONDR, pláchl havlíčkobrodským obráncům a ze dvou metrů uklidil puk do úplně prázdné brány! Bez asistence.
     
    59:03
    Domácí získali puk, zavezli ho do útočného pásma a brankář Novák sprintuje na střídačku! Power-play!
     
    58:50
    Jiří Peřina se ocitl v samostatném úniku a mohl rozhodnout definitivně o vítězství svého týmu, ale zblízka přestřelil horní tyčku Novákovy brány!
     
    56:43
    Zápas sleduje 621 fanoušků.
     
    56:43
    No tak tohle už budou mít domácí opravdu nesmírně těžké. Na lavici hanby usedl Lukáš Endál (HBR) za podražení.
     
    55:05
    Kirill Vlasov měl na své holi velkou šanci! Mezi kruhy si srovnal puk na hůl a zápěstím vyprášil Stejskalovy betony. Probil se i k dorážce, ale minul bránu!
     
    47:39
    Havlíčkobrodská družina se dlouho držela v útočném pásmu a ze své území převahy nakonec vytěžila přesilovku. Jan Šulc (JAB) je poslán sudím do chládku za vysokou hůl.
     
    46:36
    Kirill Vlasov zavezl puk až před bránu a vyprášil betony gólmana Stejskala. K dorážce se probil Tomáš Chlubna, ale netrefil odkrytou bránu!
     
    41:39
    Tomáš Čechura (JAB) se chvíli po vhazování dopustil podražení a oslabil svůj tým.
     
    36:18
    Bruslaři jsou teď jasně lepší a mačkají Vlky hluboko v jejich obranné ulitě. David Vala tvrdě vypálil z levé strany a brankář Stejskal vyrazil puk betony hodně špatně nad sebe. Padající kus černé gumy netrefil před bránou Tomáš Chlubna!
     
    36:00
    Obrovská šance Brodu! Josef Kolda zpoza brány našel před brankovištěm Jevgenije Kodratěva, ale ten z mírného úhlu vyprášil jen beton gólmana Stejskala!
     
    34:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Šok pro Kotlinu, hosté z ojedinělé akce znovu udeřili a vedou! První útok Vlků dělá brodské obraně obrovské problémy, Jan Šulc s Lukášem Tondrem znovu připravili ideální palebnou pozici pro KAMILA BŘÍŠKU, který z bezprostřední blízkosti už neměl problém s tím z voleje klepnout do puku a prostřelit bezmocného brankáře Nováka k jeho pravé tyčce! Asistence: Lukáš Tondr, Jan Šulc.
     
    32:51
    Velká šance Bruslařů! Lukáš Endál se rychle zorientoval mezi kruhy, s pukem se otočil a vypálil bekhendem naslepo. Jeho projektil o kousek minul pravou Stejskalovu tyč!
     
    30:56
    Vlci právě vstřelili branku!
    Bruslaři ztratili v útočném pásmu puk a soupeř založil rychlý protiútok, při němž srovnal se svým sokem z Kotliny krok! Kotouč putoval po ose Jan Šulc – Lukáš Tondr – KAMIL BŘÍŠKA a posledně jmenovaný zblízka propálil brankáře Nováka! Asistence: Lukáš Tondr, Jan Šulc.
     
    30:38
    Miroslav Duben si dobře všiml najíždějícího Kirilla Vlasova a hledal ho křížnou nahrávkou před brankoviště. Ruský útočník na prudký pas nedosáhl!
     
    27:36
    Michal Nevyhoštěný (JAB) předvedl další zbytečný útočný faul a vyfasoval 2 minuty za podražení. Při ponechané výhodě vyprášil Miroslav Duben z okraje kruhů betony gólmana Stejskala a Lukáš Endál vzápětí trefil před bránou Patrika přidala tak, že puk málem skončil v bráně!
     
    26:31
    Kotouče se chopil Tomáš Chlubna a s Igorem Loginovským, který se vrátil z lavice hanby, ujížděli 2 na 1. Akci sice trochu zbrzdili, ale druhý jmenovaný na jejím konci mohl střílet. Do rány mu ale vložil hůl protihráč a puk skončil vedle Stejskalovy klece!
     
    25:28
    Naprosto hloupý faul. Nervy na uzdě teď neudržel Tomáš Brokeš (JAB) a hned po vhazování v útočném pásmu podrazil protihráče. Hraje se 4 na 3.
     
    25:22
    Mezi kruhy brodského pásma zůstal ležet jeden z hostů a po poradě sudích jde za sekání na lavici hanby Miroslav Duben (HBR).
     
    24:16
    Igor Loginovskij (HBR) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    21:22
    Kamil Bříška (JAB) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    Na trestnou lavici usedli současně se zazněním první sirény za hrubost Martin Tondr (JAB) a Lukáš Endál (HBR). Hraje se 4 na 4.
     
    19:17
    A znovu Patrik Přidal s Lukášem Endálem, kteří se hnali k rychlým dorážkám. Gólman Stejskal ale vytáhl dva dobré zákroky betony a udržel nejtěsnější ztrátu svého týmu!
     
    19:00
    Domácí hrají dnes velmi dobře. Soupeře dostávají pravidelně pod tlak a i při přesilovce si teď vytvořili obrovské šance! První útok pořádně zatopil Vlkům a zblízka dorážel Patrik přidal se svými kumpány, ale brankář Stejskal si poradil!
     
    17:50
    Naprosto zbytečný faul předvedl Lukáš Tondr (JAB), jenž v útočném pásmu podrazil rozehrávajícího Lukáše Endála.
     
    17:10
    Tohle zavánělo velkými problémy! Kamil Bříška s Janem Šulcem se ocitli úplně sami před bránou hned dvakrát, ale gólman Novák naprosto neskutečnými zákroky podržel svůj tým!
     
    13:52
    Teď ale domácí vzadu zaspali a mohlo být v Kotlině znovu vyrovnáno! Ostrou ránu vypustil z mírného úhlu na pravé straně volný Lukáš Tondr, ale vychytal ho hrudí Čeněk Novák!
     
    13:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod svou územní převahu přetavil v gól a dokonal obrat! David Kozlík se krásně prokličkoval za obranu soupeře, ale zblízka proti brankáři Stejskalovi neuspěl. Puk ale dokázal vrátit zpoza brány mezi kruhy, odkud skóroval tvrdou ranou z voleje DAVID VALA! Asistence: David Kozlík, Petr Kuchta.
     
    10:17
    Tohle byla velká šance! Lukáš Tondr se ocitl sám u puku a ze strany ho naservíroval před bránu, kam si najel Kamil Bříška a z první vypálil. Brankář Novák se skvěle roztáhl v brankovišti a puk chytil!
     
    09:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, máme vyrovnáno! Bruslaři získali puk a vydali se do rychlého protiútoku. Situaci 2 na 2 vyřešili parádně, když Lukáš Endál z mezikruží namazal puk IGORU LOGINOVSKÉMU, jenž svůj útočný výlet zakončil nejlépe, jak mohl, když z voleje propálil z mírného úhlu k přední tyčce přesouvajícího se gólmana Stejskala! Asistence: Lukáš Endál.
     
    08:34
    Zbytečný útočný faul Tomáše Chlubny (HBR), jenž pyká za vysokou hůl.
     
    08:07
    Tomáš Chlubna se ocitl v příznivé palebné pozici, ale z mírného úhlu na pravé straně o kousek přestřelil odkrytou bránu gólmana Stejskala!
     
    06:30
    Tomáš Čechura (JAB) – 2 minuty – podražení.
     
    03:43
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, Jablonec nad Nisou se ujímá po hezké a svižné akci vedení! Kotouče se chopil v útočném pásmu Michal Pavlů a z těžkého úhlu nahrál před bránu připravenému MICHALU NEVYHOŠTĚNÉMU, jemuž stačilo do prudkého pasu jen dobře nastavit svou hůl a puk tečovat mimo Novákův dosah! Asistence: Michal Pavlů.
     
    01:28
    Domácí hokejisté vlétli na svého soupeře s velkou chutí. Miroslav Třetina zavezl puk až před bránu a tam se snažil dorážet zblízka David Vala, ale jen do betonů gólmana Stejskala!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Loginovskij (Endál), 14. Vala (Kozlík, Kuchta) – 4. Nevyhoštěný (Pavlů), 31. Bříška (L. Tondr, Šulc), 35. Bříška (L. Tondr, Šulc), 60. L. Tondr, 60. L. Tondr (Šulc)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Dusík) – Duben, Lacina, Vala, Kolda, Kořínek, Loginovskij, Kulhánek, Pecen – Chlubna, Kondratěv, Vlasov – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Ludvík – Hlídek, Cejpek, Jelínek
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Petrmichl "C", Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Abraham, Pulec, M. Tondr – J. Šulc, Bříška, L. Tondr, Nevyhoštěný, Demel "A", Peřina, Mulač, Brokeš, Homolka, Žďárský, Hric, Frk

    Rozhodčí: Vojtěch Czubaj – Martin Klouda, Ondřej Polák

    Diváci: 621
    bahis siteleri