Philadelphia – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Washington – Detroit 3:2 (2:0 po s.n.)
Toronto – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.) | Florida – Ottawa 2:4 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.)
Chicago – Nashville 4:1 (kon.) | Dallas – Carolina 6:5 (kon.) | Calgary – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Ottawa Senators
Středa 09.12.2015, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v BB&T Center v Sunrise sledovalo 11 571 se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou! (04:11:49)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    Florida Panthers

    Jaromír Jágr 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:02
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Mike Hoffman (OTT) 1+0
    2. Kyle Turris (OTT) 1+1
    3. Logan Shaw (FLA) 1+0
     
    Zápas mezi Floridou a Ottawou je po šedesáti minutách u konce. Domácí sice do třetí třetiny vstupovali s jednogólovým náskokem, ale hosté dokázali, stejně jako ve druhé třetině, udeřit v první minutě periody, když přesilovou hru využil Kyle Turris. Po inkasované brance se Florida sice oklepala a dostala do pár šancí, avšak v 55. minutě se puk zjevil před bránou a Mike Hoffman vsítil se štěstím svou 15. branku v sezóně. Několik minut před koncem tedy Ottawa poprvé vedla, avšak byla to Florida, kdo měl výhodu přesilové hry. Panteři se dokonce odhodlali k odvolání brankáře a to se jim stalo osudným, neboť Reilly Smith ztratil kotouč a před Jeanem-Gabrielem Pageauem už zívala pouze odkryté brána. K nemilosti domácích fanoušků tak dva body získávají hráči Ottawy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Tohle byla znovu krásná přesilovková kombinace hostů! Zibanejad už sice mohl střílet, ale nakonec ještě předal kotouč spoluhráči, který trefil tyčku!
     
    59:13
    Snahu Floridy navíc ukončuje vyloučení Jussiho Jokinena (FLA), který dostává dvě trestné minuty za nesportovní chování.
     
    58:41
    Domácí se ještě snaží snížit. Střely však zatím létají poměrně hodně mimo bránu a Anderson je tak bez práce.
    57:29 Jean-Gabriel PAGEAU - 2:4
     
    57:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže tah s odvolaným brankářem zjevně nebyl dobrý! Reilly Smith se v útočném pásmu pokoušel o zbytečnou kličku, ztratil puk a po přihrávce od Stona se ke kotouči dostal JEAN-GABRIEL PAGEAU, jenž zhruba od červené čáry prázdnou bránu bez potíží trefil. Asistence: Mark Stone
     
    57:16
    Luongo mizí na střídačce a Florida to zkouší v šesti proti čtyřem!
     
    56:39
    Agresivní přístup Ottawy znovu vedl k úspěchu. Kotouč je ve středním pásmu a Florida tak musí vylidnit prostor u Andersonovy brány.
     
    56:19
    Hostům se podařilo vyhodit puk až k Luongovi. Následný rychlý útok domácích byl zakončen střelou Huberdeaua, která zamířila jen do připravené lapačky hostujícího brankáře.
     
    55:57
    Šance pro domácí! Na dvě minuty za poražení je na trestnou lavici poslán Cody Ceci (OTT).
     
    55:20
    Panteři jsou značně rozhození a nedaří se jim vymanit z vlastního pásma. Nepřesné zakončení hostujícího celku končí naštěstí pro domácí vysoko v ochranné síti.
    54:23 Mike HOFFMAN - 2:3
     
    54:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté se pár minut před koncem poprvé v zápase dostávají do vedení! Kotouč se po nečekaném odrazu dostal mezi kruhy, kde se nacházel MIKE HOFFMAN, jenž rychle vystřelil a puk s obrovskou dávkou štěstí prošel za záda nešťastného Luonga. Domácí fanoušci jen nevěřícně kroutí hlavou. Bez asistence.
     
    54:12
    Po delší době se protáhl Luongo. Nahození Kyla Turrise však mířilo mimo tři tyče a domácí brankář na něj vůbec nedosáhl.
     
    53:30
    Jenže ani domácím se kombinace moc nevede. Přihrávka mezi dvěma beky na modré čáře skončila ve středním pásmu a Florida tak musí opustit předbrankový prostor.
     
    52:58
    Ottawě se v posledních minutách nedaří projít do útočného pásma. Defenzíva Floridy je velmi pozorná.
     
    52:02
    Vhazování po icingu Ottawy vyhráli domácí a ve velké šanci se okamžitě ocitl Reilly Smith. Jeho ránu hned po buly vyrazil Anderson!
     
    51:33
    Pokus o útok Ottawy byl zastaven ofsajdem. Snaha obránců Floridy je tak zbytečná, protože se stejně bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    51:08
    Jeden z domácích hledal výbornou přihrávkou zpoza brány volného Shawa, ale kotouč byl nakonec zastaven ještě před brankovištěm, což byl důležitý okamžik, neboť domácí mladíček by se ocitl v obrovské šanci.
     
    51:02
    Craig Anderson přerušil velmi neurovnanou pasáž utkání lapením kotouče. Je tady komerční přestávka.
     
    50:14
    Zajímavé příležitosti na obou stranách! Anderson nejprve špatně rozehrál a musel se hodně rychle vracet do brány. Přihrávku před jeho brankoviště nenašel nikdo z domácích a výsledkem byl rychlý útok Senátorů. Ani jejich finále akce nebylo dokonalé.
     
    49:41
    Po dlouhém souboji u střídačky Floridy se kotouče nakonec zmocnili hostující hráči. Puk je ale ve středním pásmu.
     
    48:59
    Tečované nahození Reillyho Smithe skončilo mimo bránu Craiga Andersona. Ottawa si však laxností koleduje o malér.
     
    48:21
    Sledujeme výbornou pasáž Floridy. Domácí napadají obránce Senátorů hluboko v pásmu soupeře a dostávají se ke kotouči.
     
    47:19
    Fatální rozehrávka hostů se zastavila u Jussiho Jokinena, který se tak záhy dostal do úniku. Bez potřebné rychlosti musel finský útočník zvolit střelu a Anderson zasáhl ramenem!
     
    47:09
    Ryanova střela až k Luongovi neprošla a domácí následně rychle zaútočili. Nabídka z levé strany se dostala až do brankoviště a zde ji Anderson zastavil lapačkou. Následuje komerční přestávka.
     
    46:43
    Domácí v plném počtu.
     
    46:22
    Kotouč letí přes všechny čáry a přesilová hra Ottawy bude brzy u konce.
     
    45:47
    Zničehonic se hosté objevili v přečíslení dvou na jednoho. Chiasson zpracoval dlouhou přihrávku a poté ještě dostal kotouč k Widemanovi. Jeho ránu zastavil Luongo pravým betonem.
     
    45:22
    Aktivní Karlsson vyslal další dvě bomby od modré a po té druhé se ještě snažil dorážet Mark Stone. Luongo včas přikryl kotouč!
     
    44:51
    Přesilovou hru načala Ottawa střelou od modré čáry. Erik Karlsson sice bránu vůbec netrefil, ale Sens i tak zůstávají v útočném pásmu.
     
    44:33
    Erik Gudbranson (FLA) ztratil kotouč ve vlastním pásmu a poté u mantinelu sroloval Zack Smithe. Jasné dvě trestné minuty za naražení na hrazení a další přesilová hra Ottawy.
     
    44:04
    A právě český útočník se dostal záhy i ke střele. Pokus Jaromíra Jágra však Andersonovi moc vrásek nepřidělal.
     
    43:51
    Až nyní se domácí hráči drží v útočném pásmu. Kotouč aktuálně přebírá rozjetý Jaromír Jágr, který míří za bránu.
     
    43:04
    Panteři se i přes nepříjemné napadání soupeře dostali do středního pásma, ale na více se už domácí nezmohli. Florida je ve vyrovnávací brance v útlumu.
     
    42:27
    Hosté se snaží vytěžit z tlaku po vstřelené brance další šance, avšak zatím si je Florida dobře hlídá. Kotouč mizí ve středním pásmu.
    40:51 Kyle TURRIS - 2:2
    40:51 Kyle TURRIS - 2:2
     
    40:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens opět udeřili v přesilové hře na začátku třetiny! Roberto Luongo sice dokázal vyrazit nebezpečnou střelu Bobbyho Ryana, ale kotouč se poté dostal na hůl zcela volného KYLA TURRISE a jeho dorážka pod břevno byla bezchybná. Znovu vyrovnáno! Asistence: Mark Stone, Bobby Ryan
     
    40:26
    A Ottawa si hned na začátku třetí třetiny zahraje přesilovou hru. Hákování pro Alexandera Barkova (FLA) znamená dvě minuty na trestné lavici.
     
    40:06
    Senátoři se okamžitě po vhazování ve středovém kruhu pokusili zaútočit. Už po pár vteřinách je ale zastavuje ofsajd.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:23.
     
    Také druhá třetina zápasu je minulostí a také po ní vedou domácí. Ottawě se sice díky aktivnímu vstupu do druhé periody podařilo vyrovnat už 48 vteřin po návratu z kabin, trefil se Zack Smith, ale také Florida ukázala, že má svého gólového Smithe. Na konci 34. minuty se totiž po chybě v obraně Ottawy do úniku dostal Reilly Smith a i on v dnešním utkání oslavil gól.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Skvělý Roberto Luongo! Domácí brankář vyrazil střelu z levé strany, ale ke kotouči se dostal Pageau. Jeho dorážku z hranice brankoviště mířila do brány, avšak puk dokázal Luongo zastavit nataženou rukou pár centimetrů před brankovou čárou!
     
    39:16
    V závěru druhé třetiny je Ottawa nebezpečnějším týmem, avšak nyní už kotouč letí do středního pásma.
     
    38:42
    Aktivní Bobby Ryan využil neshod v obraně domácích a dostal se ke kotouči. Jeho následnou přihrávku mezi kruhy však zastavila jen hůl jednoho z hráčů Floridy.
     
    38:16
    Domácí v plném počtu.
     
    37:57
    Hostující kapitán Erik Karlsson neudržel kotouč před modrou čárou a musí se vrátit do středního pásma. Také přesilovka Senátorů záhy skončí.
     
    37:35
    Zack Smith je zpět na ledové ploše a začíná přesilová hra Ottawy.
     
    37:04
    Hodně dlouho se hrálo v pásmu Floridy, nicméně ke střele se hosté nedostali a Luongo tak neměl práci. Pokus o rychlý útok domácích je zastaven velmi těsným ofsajdem.
     
    36:16
    Přesilová hra Florida je velmi záhy u konce. Ceci se snažil odpálit puk z vlastního pásma, když ho v tom momentu zahákoval Vincent Trocheck (FLA) a právě tento hráč míří na trestnou lavici.
     
    35:52
    Rychlá kombinace domácího celku skončila na pravé straně u Brandona Pirriho, ale ten trefil jen přesunujícího se Andersona. Brankář hostů momentálně drží Ottawu nad vodou.
     
    35:35
    Za faul kolenem je dvěma trestnými minutami odměněn Zack Smith (OTT).
     
    35:35
    Ani přečíslení dvou na jednoho k další brance Floridy nevedlo! Bude se však vylučovat a domácí hráči si zahrají přesilovou hru. Ottawa je nyní ve velkých potižích.
     
    34:48
    Panteři jsou při chuti! Alexander Barkov se zjevil v obrovské šanci, ale Anderson tentokrát Ottawu dokázal zachránit!
    33:58 Reilly SMITH - 2:1
     
    33:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Nakonec ale Florida smutnit nemusí. Hosté totiž propadli podobně jako u první branky domácích a je to 2:1. Tentokrát sice situace neskončila přečíslením, ale dokonce z toho byl samostatný únik REILLYHO SMITHE, který si bekhendem poradil s brankářem soupeře a vrátil vedení svému celku. Asistence: Vincent Trocheck, Brandon Pirri
     
    33:12
    Tvrdá dělovka od modré čáry nyní zasáhla do brusle jednoho z domácích. Floridu to může mrzet, neboť před Andersonem byl opravdu velký závar.
     
    32:59
    Senátoři vyvážejí kotouč podél mantinelu pryč z vlastního pásma. Dále než k červené čáře se však hosté nedostali.
     
    32:39
    Tak nakonec Panteři k výraznějšímu ohrožení ottawského brankáře nedospěli a po chvíli se sami museli soustředit na defenzívu. Smithova rána skončila na Luongovi.
     
    30:49
    Senátoři už sice jsou v pěti, ale domácí pokračují v tlaku. Uvidíme, zda z toho Florida něco vytěží.
     
    30:40
    Hosté v plném počtu.
     
    30:16
    Také druhá přesilová hra domácích v zápase zatím něco postrádá. Obrana Ottawy je velmi pozorná a opět dostala puk mimo vlastní pásmo.
     
    29:21
    Přihrávka před brankoviště, kde stál volný Barkov, ale v tom se do kombinace domácích vložil Ceci a přes mantinelu poslal puk mezi diváky.
     
    28:56
    Díky komerční přestávce domácí mohli probrat přesilovkovou strategii a hned po buly se usazují v útočném pásmu.
     
    28:40
    Krosček! Tak zní verdikt hlavního rozhodčího, který na trestnou lavici posílá Jareda Cowena (OTT), jenž doufá, že si na lavici hanby odsedí celé dvě minuty svého trestu.
     
    28:22
    Luongo opouští bránu a domácí hrají při signalizovaném vyloučení v šesti.
     
    27:38
    Dmitrij Kulikov obdržel kotouč u Andersonovy brány a snažil se vrátit vedení Floridě. Zakončení domácího beka letělo mimo tři tyče.
     
    27:02
    Tentokrát se pod tlak dostal hostující celek. Několik střel z větší vzdálenosti skončilo sraženo u mantinelu a Anderson tak mohl být relativně v klidu.
     
    25:59
    Ceciho nahození od modré čáry zastaveno před bránou, avšak domácí se i přesto nedostali ani k červené čáře. Ottawa je ve druhé třetině lepším týmem, nicméně na střely stále vede Florida.
     
    25:36
    Velmi kvalitní rychlou pasáž utkání přerušuje fakt, že se kotouč dostal do hlediště.
     
    24:49
    Brickley s Howdenem přidali do svých statistik dva velmi tvrdé hity. Ke zisku kotouč tyto krásné důrazné zákroky zatím nevedly a Ottawa je u Luonga.
     
    24:05
    Obranná dvojice Ceci-Cowen nedokázala rozehrát kotouč z vlastního pásma a aktivní forčeking domácích dělá hostům velké problémy.
     
    23:44
    Další akci Floridy zastavuje ofsajd. Vhazovat se tak bude pochopitelně ve středním pásmu.
     
    22:58
    Se svou ofenzívou přicházejí také Panteři. Jejich kombinace je ale momentálně velmi nepřesná a na pozornou obranu Sens nestačí. I přesto se domácí drží u kotouče.
     
    22:06
    Senátoři pokračují v aktivitě a drží s v pásmu svého soupeře. Luonga však zatím opět zasahovat nemusel.
    20:48 Zack SMITH - 1:1
     
    20:48
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velká paráda. Kyle Turris našel přihrávkou Stona, který od brány okamžitě poslal kotouč mezi kruhy, kde stál volný ZACK SMITH a ten krásný "ťukec" zakončil přesnou střelou. Kotouč se ještě před bránou otřel o brusli Trochecka a Luongo byl tak bez šance! Asistence: Mark Stone, Kyle Turris
     
    20:25
    Ottawa načíná druhou třetinu přesilovou hrou a nyní už se po menších potížích usazuje v útočném pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:32.
     
    První třetina střetnutí je tedy u konce a do kabin jdou spokojenější domácí. Florida je od začátku zápasu střelecky aktivnější a díky chybám v defenzívě Sens se také dostala k několika zajímavým šancím. V osmá minutě se Panteři dostali k přečíslení dvou na jednoho a Logan Shaw je poslal svým prvním gólem v NHL do vedení. Senátoři se v druhé polovině třetiny velmi zlepšili, nicméně zatím jejich akce narážejí na skvěle chytajícího Luonga.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    V samém závěru první části to hosté fantasticky vykombinovali. Tři rychlé přihrávky dostaly puk až k Turrisovi, ale Luongo se dokázal přesunout i proti jeho rychlému zakončení! Zatím nejlepší zákrok utkání!
     
    19:21
    A Ottawa si v této třetině po sekání Brandona Pirriho (FLA) ještě zahraje přesilovou hru. Jsou z toho dvě trestné minuty pro domácího útočníka.
     
    19:15
    Už v poslední minutě první třetiny se Trocheck pokusil objet bránu a nahrnout kotouč do brankoviště. Bez úspěchu!
     
    18:38
    Překvapit Luonga se snažil Mika Zibanejad, jenž si dojel Stoneovo nahození. Střela z velkého úhlu si cestu do sítě nenašla.
     
    17:51
    Senátoři se sice dokázali vymanit z vlastního pásma, avšak nepřesná přihrávka našla u červené čáry jen hůl obránce Panterů.
     
    17:22
    Kvůli zakázanému uvolnění Sens se kotouč vrátí před Anersonovu bránu. Florida je v posledních vteřinách aktivnějším týmem.
     
    16:32
    Díky parádnímu hitu Trochecka na Zibanejada se domácí zjevili v přečíslení. Následnou křížnou přihrávku právě na Trochecka, ale skvělým defenzivním zákrokem zastavil Marc Methot.
     
    15:57
    Domácí se v posledních chvílích nemůžou dostat do pásma svého soupeře. Precizní defenzíva Panterů by občas potřebovala i přesnější rozehrávku.
     
    15:12
    Jeden ze Senátorů se už už chystal ke střele, ale nakonec ho zastavil hvizd čárového rozhodčího, který správně spatřil fakt, že puk již se dostal do středního pásma. Ofsajd Ottawy.
     
    14:47
    Roberto Luongo v pohodě přikryl volně klouzající kotouč a je tady další komerční přestávka.
     
    14:25
    Turris se s velkou námahou dostal pes obránce do útočného pásma, ale podél mantinelu už dále projít nemohl. Jeho nahození za bránu sbírá jeden z domácích beků.
     
    14:07
    Hosté v plném počtu.
     
    13:49
    Kotouč je až za Luongovou bránou. Přesilovka domácích se pomalu chýlí ke konci.
     
    13:17
    Přesilová hra Floridy je opravdu velmi kvalitní a Anderson musel řešit další nepříjemnou situaci. Trocheck místo u jeho tyče naštěstí pro Sens nenašel.
     
    12:23
    Čtveřice hostů nebyla zrovna ideálně rozestavena a těžit se z toho snažil Jussi Jokinen. Svižná střela finského útočníka zpoza obránce skončila na Andersonovi.
     
    12:07
    Alex Chiasson (OTT) se sice hodně diví, ale nakonec je to on, kdo je vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    11:36
    První pětka Floridy skvěle pracovala v útočném pásmu, avšak teď už se Ottawa dostala aspoň do neutrální zóny. Před Andersonem teď ale bylo hodně husto.
     
    10:33
    Ottawa už srovnala stav střel, ale nyní ji trochu přibrzdí komerční přestávka.
     
    10:05
    Mohlo být srovnáno! Ryan získal kotouč v útočném pásmu a rázem z toho bylo přečíslení dvou na jednoho. První zmiňovaný našel lépe postaveného Hoffmana, nicméně jeho zakončení se zastavilo na boční straně tyče Luongovy svatyně.
     
    09:54
    Střelu od modré dokázal Luongo pouze vyrazit a Stone se dral k dorážce. Přes jednoho z obránců se sice ke kotouči nedostal, ale Ceci už ano a Luongo měl hodně práce!
     
    09:24
    Hosté se pochopitelně snaží více tlačit do útoku, nicméně jejich další akce skončila jen nahozením, které doklouzalo až pod Luongovu lapačku.
    07:49 Logan SHAW - 1:0
     
    07:49
    Florida právě vstřelila branku!
    Další šance a nyní už se domácí radují z branky! Po Wierciochově propadnutí v útočném pásmu se Panteři dostali k přečíslení dvou na jednoho, které vyřešil LOGAN SHAW parádní střelou o tyč a na tento pokus Anderson prostě a jednoduše nedosáhl. Jedná se o první branku tohoto mladého útočníka v NHL! Asistence: Derek MacKenzie, Jussi Jokinen
     
    07:18
    A registrujeme třetí střelu zápasu. Podél mantinelu se na levé straně MacKenzie prosmýkl až do útočného pásma, avšak jeho následná rána byla pro Andersona jednoduchým soustem.
     
    06:29
    Po komerční přestávce se pokračuje ve hře. Ofenzíva hostů ani domácích ohrožením soupeřova gólmana neskončila. Stále jsou tak započítány jen dva střelecké pokusy, oba mají na svém kontě hráči Floridy.
     
    06:02
    Velká šance domácích! Jonathan Huberdeau vybojoval puk u mantinelu a poté se natlačil před bránu. Jeho nahození dokázal Anderson jen vyrazit před sebe, ale ani dorážející Jágr kotouč za záda hostujícího brankáře nedostal.
     
    05:39
    Nyní už si Anderson s rozehrávkou poradil bez větších potíží a hned z toho byl rychlý útok kanadského týmu. Nahození Ceciho před bránou nikdo netečoval.
     
    04:48
    Hostující brankář se snažil rozehrát puk zpoza vlastní brány a při návratu si nadělal menší problémy, když zaškobrtl a upadl na led. Nikdo z domácích to naštěstí pro Ottawu využít nedokázal.
     
    04:17
    Howden se dral za nahozeným kotoučem, ale místo jeho zisku skončil po důrazném souboji s Methotem na ledě.
     
    03:47
    Florida se zatím brání s velkým přehledem a v pohodě dostává kotouč do středního pásma. Ofenzivní akci domácích jsme už však několik chvílí neviděli.
     
    03:11
    Chiasson vystihl rozehrávku domácího celku a Ottawa se díky tomu dostává do útočného pásma. Akci trochu pokazila nepřesná přihrávka, nicméně kotouč ještě před modrou čárou zastihl Wideman, který ho posouvá blíže k bráně.
     
    02:52
    Senátoři rychle vyvezli kotouč z vlastního pásma do toho útočného, avšak zde se nahození po mantinelu ocitlo v ochranné síti.
     
    02:30
    Zack Smith už v akci Ottawy pokračovat nemůže, neboť se nacházel v ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    01:52
    Po vhazování se sice Florida dokázala dostat z vlastního pásma, ale nyní už se Sens před Luongem dokázali udržet o trochu déle. Střela Widemana z obrovského úhlu jen proletěla brankovištěm až k mantinelu.
     
    01:31
    Zakázané uvolnění Floridy dostane kotouč poprvé před Luonga.
     
    00:42
    Senátoři jen odevzdávají kotouč obráncům svého soupeře. Začátek utkání není z pohledu kanadského celku zrovna nejpovedenější.
     
    00:14
    Hned v první minutě utkání se Ottawa dopustila obrovské chyby v defenzívě. Ke kotouči se poté před bránou dostal zcela volný Jaromír Jágr, který ale na Andersona vyzrát nedokázal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání bude mít tradičně několik minut zpoždění. Hráči jsou ještě ve svých šatnách.
     
    Velmi speciální bude dnešní utkání pro čárového rozhodčího Steveho Millera. Zkušený sudí dosud odpískal 999 utkání a dnes ho tak čeká 1000. zápas v nejprestižnější lize světa a to je rozhodně úctyhodné číslo.
     
    Vítejte u nočního on-line přenosu ze zápasu NHL mezi Floridou a Ottawou. Již jsou známy sestavy obou celků, pojďme se na ně podívat.

    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Mitchell, Gudbranson, Kulikov, Ekblad, Kampfer – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Pirri – Jokinen, MacKenzie, Howden – Shaw, Bolland, Brickley

    Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Karlsson, Methot, Ceci, Cowen, Wideman, Borowiecki, Wiercioch – Ryan, Turris, Hoffman – Stone, Zibanejad, Smith – Chiasson, Pageau, Lazar – Neil, Dziurzynski

    Rozhodčí: Rob Martell, Jean Hebert – Lonnie Cameron, Steve Miller.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Florida Panthers

    Jaromír Jágr

    Ottawa Senators

    Milan Michálek
     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    29.3.2015 Ottawa – Florida 2:4
    22.2.2015 Ottawa – Florida 4:1
    29.11.2015 Florida – Ottawa 3:2
    14.10.2014 Florida – Ottawa 0:1
    26.3.2015 Florida – Ottawa 3:2 sn.
     
    OTTAWA SENATORS

    Tým z hlavního města Kanady je na tom přeci jenom o trochu lépe než domácí. Senátoři mají po 27 zápasech o tři body více než jejich dnešní soupeř a drží se na šesté pozici Východní konference. Po skvělé sérii čtyř zápasů v řadě je však Ottawa v menším útlumu, když z posledních pěti zápasů vyhrála jen dvakrát po prodloužení. Jinak se Sens řadí především mezi nejofenzivnější týmy celé NHL. V rámci Východní konference je Ottawa s 86 góly druhým nejčastěji skórujícím týmem.

    Posledních pět zápasů

    7.12.2015 NY Rangers – Ottawa 4:1
    6.12.2015 Ottawa – NY Islanders 3:2 pp.
    4.12.2015 Ottawa – Chicago 4:3 pp.
    2.12.2015 Ottawa – Philadelphia 2:4
    29.11.2015 Arizona – Ottawa 4:3

    Nejproduktivnější hráči

    Erik Karlsson 32 (6+26)
    Mike Hoffman 26 (14+12)
    Bobby Ryan 26 (9+17)
     
    FLORIDA PANTHERS

    Domácí celek zatím nemůže být úplně spokojen s dosavadním vývojem sezóny. Florida se nachází na desáté příčce Východní konference a to rozhodně není pozice, kterou by si svěřenci trenéra Gallanta představovali. V poslední době však Panteři zaznamenali vzestup, když vyhráli pět utkání v řadě a až v minulém zápase podlehli Ďáblům z New Jersey. Největší silou týmu je pak defenzíva, což jasně potvrzuje posledních pět zápasů. V těch totiž Florida jen jednou inkasovala více než jednu branku.

    Posledních pět zápasů

    7.12.2015 New Jersey – Florida 4:2
    5.12.2015 Columbus – Florida 1:2 sn.
    4.12.2015 Nashville – Florida 1:2
    2.12.2015 St.Louis – Florida 1:3
    29.11.2015 Detroit – Florida 1:2 pp.

    Nejproduktivnější hráči

    Jaromír Jágr 20 (8+12)
    Jussi Jokinen 17 (6+11)
    Vincent Trocheck 15 (8+7)
    Jonathan Huberdeau 15 (3+12)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu kanadsko-americké NHL, ve kterém Florida Panthers přivítá na svém ledě tým Ottawa Senators. Utkání začíná v 01:30.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 8. Shaw (MacKenzie, Jokinen), 34. R.Smith (Trocheck, Pirri) – 21. Z.Smith (Stone, Turris), 41. Turris (Stone, Ryan), 55. Hoffman, 58. Pageau (Stone)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Mitchell, Gudbranson, Kulikov, Ekblad, Kampfer – Jágr, Barkov, Huberdeau – R.Smith, Trocheck, Pirri – Jokinen, MacKenzie, Howden – Shaw, Bolland, Brickley
    Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Karlsson, Methot, Ceci, Cowen, Wideman, Borowiecki, Wiercioch – Ryan, Turris, Hoffman – Stone, Zibanejad, Z.Smith – Chiasson, Pageau, Lazar – Neil, Dziurzynski

    Rozhodčí: Rob Martell, Jean Hebert – Lonnie Cameron, Steve Miller

    Diváci: 11.571
    bahis siteleri