Philadelphia – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Washington – Detroit 3:2 (2:0 po s.n.)
Toronto – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.) | Florida – Ottawa 2:4 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.)
Chicago – Nashville 4:1 (kon.) | Dallas – Carolina 6:5 (kon.) | Calgary – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
6:5 (4:0, 1:1, 1:4)
Carolina Hurricanes
Středa 09.12.2015, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Patrick SHARP - 6:5
     
    59:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru!!! Klingberg přenechal puk na modré čáře PATRICKU SHARPOVI, jenž se s ničím nemazlil a svou dělovku poslal přesně mezi betony Lacka, jenž si tento gól bude možná hodně vyčítat. Asistence: John Klingberg, Tyler Seguin,
    53:17 Jeff SKINNER - 5:5
     
    53:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Rozjetá Carolina se dočkává vyrovnání! Jordie Benn si nepohlídal JEFFA SKINNERA, jehož střelu možná domácí obránce i trochu přizvedl a puk zaplaval přesně do bližšího růžku domácí klece. Asistence: Andrej Nestrašil, Ron Hainsey.
    48:46 Justin FAULK - 5:4
     
    48:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes využívají i svou druhou přesilovou hru ve třetí třetině! Dallasu se nepodařilo dostat puk mimo své obranné pásmo, a tak od modré čáry udeřil JUSTIN FAULK, jehož dělovka skončila až v bráně Dallasu. To tedy bude ještě zajímavá koncovka. Asistence: Noah Hanifin, Viktor Rask.
    43:34 Phillip DI GIUSEPPE - 5:3
     
    43:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes vyhráli vhazování, které směřoval na Hanifina, jenž od modré přihrál mezi kruhy na zcela volného PHILLIPA DI GIUSEPPEHO, který trefil puk přesně mezi beton a vyrážečku Lehtonena. I Di Giuseppe tak vstřeluje svou první branku v NHL! Asistence: Noah Hanifin, Victor Rask.
    42:21 Justin FAULK - 5:2
     
    42:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes využívají přesilovou hru, když Rask nahrál na levé křídlo JUSTINU FAULKOVI, kterého Lehtonen vychytal, jenže puk se znova odrazil k hostujícímu obránci, jenž už na podruhé protlačil puk do brány Dallasu. Asistence: Viktor Rask, Elias Lindholm.
    39:28 Valerij NIČUŠKIN - 5:1
     
    39:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars dokázali ve střední třetině zachytit rozehrávku Canes, když se nakonec k puku dostal VALERIJ NIČUŠKIN, jenž se poté v útočné třetině protáhl kolem dvou obránců Canes a i s trochou štěstí se mu nakonec podařilo překonat i Lacka. Asistence: Jamie Benn, Tyler Seguin.
    23:10 Jaccob SLAVIN- 4:1
     
    23:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes zachytili puk ve středním pásmu a hosté se ihned vydali do útoku, kde Nashovu střelu Lehtonen neudržel a touš vypadl přesně před dojíždějícího JACCOBA SLAVINA, který tak vstřeluje svou první branku v NHL! Asistence: Riley Nash, Eric Staal.
    18:44 Tyler SEGUIN - 4:0
     
    18:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Jamie Benn vybojoval puk za bránou Canes, odkud přihrál mezi kruhy na Klingberga, jenž ještě místo střely viděl zcela volného TYLERA SEGUINA, který už musel trefit zcela prázdnou bránu Caroliny. Tak to byla velmi pěkná kombinace domácích! Asistence: John Klingberg, Tyler Seguin.
    14:42 Johny ODUYA - 3:0
     
    14:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Útok Dallasu přeci jen třetí brankou skončil. Jamie Benn nahrál na modrou čáru JOHNYMU ODUYOVI, jehož ránu si do vlastní sítě tečoval jeden z bránících hráčů Canes. Asistence: Jamie Benn, Valerij Ničuškin.
    07:17 Jamie BENN - 2:0
     
    07:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní chvilka domácích hokejistů! Ničuškin vletěl s pukem do útočného pásma, kde jej na středu přenechal JAMIEMU BENNOVI, který dostal příliš prostoru a z pravé strany už se následně nemýlil. Asistence: Valerij Ničuškin, Johny Oduya.
    06:52 Patrick EAVES - 1:0
     
    06:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ward si ani nesáhl na kotouč a už jej musí vytahovat ze své brány. Klingberg předvedl parádní práci ve vlastním obranném pásmu, kde se zbavil všech tří útočníků Canes, aby následně přihrál Seguinovi, který v útočné třetině naznačil střelu a poté přihrál zcela volnému PATRICKU EAVESOVI, jenž už se nemýlil. Asistence: Tyler Seguin, John Klingberg.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 7. Eaves (Seguin, Klingberg), 8. Ja. Benn (Ničuškin, Oduya), 15. Oduya (Ja. Benn, Ničuškin), 19. Seguin (Klingberg, Ja. Benn), 40. Ničuškin (Ja. Benn, Seguin), 60. Sharp (Klingberg, Seguin) – 24. Slavin (Nash, E. Staal.), 43. Faulk (Rask, Lindholm), 44. Giuseppe (Hanifin, Rask), 49. Faulk (Hanifin, Rask), 54. Skinner (Nestrašil, Hainsey)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Jo. Benn, Nemeth, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Ničuškin – Janmark, Spezza, Eaves – Sharp, Eakin, Hemský – Roussel, Fiddler, Sceviour.
    Carolina Hurricanes: Ward (21. Lack) – Hainsey, Faulk, Liles, Pesce, Hanifin, Slavin – Versteeg, E. Staal, Lindholm – Nordstrom, J. Staal, Nestrašil – Skinner, Rask, Di Giuseppe – Malone, McClement, Terry.

    Rozhodčí: Meier, Nicholson – Wheler, Gibbs

    Diváci: 18 287
    bahis siteleri