New Jersey – Detroit 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Los Angeles 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 2:0 (kon.)
Dallas – Philadelphia 3:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 2:1 (po pr.) | Edmonton – NY Rangers 7:5 (kon.)
Anaheim – Carolina 1:5 (kon.) | Boston – Florida 3:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
7:5 (3:1, 0:2, 4:2)
New York Rangers
Sobota 12.12.2015, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lauri KORPIKOSKI - 7:5
     
    59:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LAURI KORPIKOSKI kompletuje střelou do prázdné brány svůj první hattrick v kariéře NHL a na ledovou plochu létají čepice!! Lauri Korpikoski zaklekl v obranném pásmu a přes celé kluziště puk poslal do prázdné brány. Asistence: Bez asistence.
    58:26 Taylor HALL - 6:5
     
    58:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TAYLOR HALL bleskově odpovídá a prakticky ihned po vhazování po inkasovaném gólu posílá Edmonton Oilers do vedení!! To jsou věci dámy a pánové. Edmonton Oilers rozjel krásnou kombinaci, kterou z levého kruhu pro vhazování zakončil střelou nad ležícího Anttiho Raantou Taylor Hall. Asistence: Leon Draisaitl, Teddy Purcell.
    58:14 Rick NASH - 5:5
     
    58:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH bleskově využívá přesilovou hru a vyrovnává na 3:3!! Rick Nash se dostal k odraženému puku a u levé tyči ho z úhlu poslal do brány. Asistence: Dan Boyle, McDonagh.
     
    58:07
    New York Rangers si vyžádal oddechový čas a Antti Raanta zůstává na střídačce.
     
    58:07
    Teddy Purcell (EDM) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    54:29
    Oscar Lindberg vypálil na pravém křídle z ostrého úhlu a Anders Nilsson měl co dělat, aby jeho pokus nadvakrát zneškodnil!
    46:28 Derick BRASSARD - 5:4
     
    46:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    DERICK BRASSARD střílí jeden z nejsnadnějších gólů v kariéře a Rangers se opět dostávají na dostřel jedné branky!! Rick Nash napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která se od levé tyče odrazila do brankoviště, a dojíždějící Derick Brassard puk v pohodě dorazil do prázdné brány. Asistence: Rick Nash, Keith Yandle.
     
    46:10
    Hráči New Yorku Rangers předvedli v brankovišti velký důraz a dotlačili puk i s Andersem Nilssonem do brány, jenže už předtím bylo pískáno.
     
    42:40
    Henrik Lundqvist inkasoval pět gólů a raději přepustil místo Anttimu Raantovi.
    42:40 Darnell NURSE - 5:3
     
    42:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DARNELL NURSE střílí gól a posílá Edmonton Oilers do dvoubrankové vedení!! Taylor Hall našel přihrávkou z rohu útočného pásma ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování Darnella Nurse, který si puk zpracoval a mezi betony Henrika Lundqvista ho poslal do brány. Asistence: Taylor Hall.
     
    41:55
    Marc Staal napřáhl od modré čáry ke střele po ledě, která byla nepříjemně sražena a jeho spoluhráč se u pravé tyče málem dostal k dorážce do prázdné brány, nakonec puk ale nezasáhl.
    40:18 Taylor HALL - 4:3
     
    40:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TAYLOR HALL se prosazuje pouhých 18 sekund po začátku třetí třetiny a vrací potřetí Edmontonu Oilers vedení!! Teddy Purcell vyhrál souboj za bránou a zpoza mantinelu přihrál před bránu Taylorovi Hallovi, který mezi kruhy pro vhazování bekhendem zamířil mezi betony Henrika Lundqvista. Asistence: Teddy Purcell.
     
    39:28
    Ryan Nugent-Hopkins mířil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování bez přípravy přesně k pravé tyči, Henrik Lundqvist ale předvedl skvělý zákrok a mezi rukou a tělem puk zastavil!
     
    38:13
    Chris Kreider (NYR) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    36:25
    T.J. Miller vypálil z pravého křídla a Derick Brassard se dostal u pravé tyče k dorážce, Anders Nilsson ale předvedl dva skvělé zákroky, z nichž ten druhý byl opravdu důležitý a těžký!
     
    33:58
    Cam Klefbom napřáhl ihned po vhazování od modré čáry ke tvrdé střele, kterou Henrik Lundqvist lapačkou dokázal vyrazit. Lauri Korpikoski poté mohl z dorážky vstřelit hattrick, Henrik Lundqvist se ale skvěle zorientoval a puk ukryl v lapačce! Úžasný zákrok švédského brankáře.
     
    31:44
    Rangers tvrdě vypálili z pravého křídla, Anders Nilsson byl ale u své levé tyče připraven a připsal si dobrý zákrok!
     
    31:16
    Jordan Eberle napřáhl od modré čáry ke střele po ledě, kterou Henrik Lundqvist pravým betonem vyrazil.
    28:44 Derick BRASSARD - 3:3
     
    28:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    DERICK BRASSARD nádhernou střelou vyrovnává na 3:3!! Rick Nash přihrál na modrou čáru Derickovi Brassardovi, který z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke krásné střele a vymetl přesně pravý horní roh brány. Asistence: Rick Nash, Marc Staal.
     
    27:05
    Cam Klefbom si sjížděl před bránu na přihrávku svého spoluhráče, místo puku v ní ale málem skončil on sám. Faul se nepískal, i když to vypadalo na podražení.
     
    24:43
    Marc Staal nabral na levém křídle rychlost a poté napřáhl ke střele, kterou Anders Nilsson pravým betonem vyrazil do rohu kluziště!
    20:53 Chris KREIDER - 3:2
     
    20:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    CHRIS KREIDER střílí gól a Rangers se v úvodu druhé třetiny dostávají rychle na dostřel!! Henrik Lundqvist skvěle rozehrál a na modré čáře útočného pásma našel Matse Zuccarella, který u mantinelu vyhrál osobní souboj a přihrál mezi kruhy pro vhazování Chrisu Kreiderovi, který střelou po ledě zamířil mezi betony Anderse Nilssona. Asistence: Mats Zuccarello, Henrik Lundqvist.
    16:57 Teddy PURCELL - 3:1
     
    16:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TEDDY PURCELL zakončil nádhernou kombinaci a posílá Edmonton Oilers do dvoubrankového vedení!! Leon Draisaitl z pravého křídla našel u levé tyče Taylora Halla, který se neukvapil a mezi kruhy pro vhazování našel Teddyho Purcella, který mezi betony Henrika Lundqvista poslal puk do brány. Asistence: Taylor Hall, Leon Draisaitl.
    15:47 Lauri KORPIKOSKI - 2:1
     
    15:47
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LAURI KORPIKOSKI se prosazuje a vrací Oilers zpět ztracené vedení!! Matt Hendricks odvedl za bránou skvělou práci, když vyhrál osobní souboj a přihrál před bránu Laurimu Korpikoskimu, který zamířil z blízkosti přesně nad levé rameno Henrika Lundqvista pod horní tyč. Asistence: Matt Hendricks, Justin Schultz.
    12:16 Mats ZUCCARELLO - 1:1
     
    12:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO střílí gól a vyrovnává na 1:1!! Chris Kreider vypálil z pravého křídla a Anders Nilsson nedokázal jeho tvrdou střelu udržet, čehož využil Mats Zuccarello, který se u levé tyče skvěle zorientoval a mezi tyčí a jeho betonem puk dorazil do brány. Asistence: Chris Kreider, Dylan McIlrath.
     
    09:27
    T.J. Miller (NYR) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    06:35 Lauri KORPIKOSKI - 1:0
     
    06:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LAURI KORPIKOSKI střílí svůj čtvrtý gól v letošní sezóně NHL a posílá Edmonton Oilers v přesilové hře do vedení!! Iiro Pakarinen vypálil z levého kruhu pro vhazování a Henrik Lundqvist nedokázal jeho střelu udržet, čehož využil Lauri Korpikoski a mezi jeho betony puk z dorážky procedil do brány ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Iiro Pakarinen, Mark Letestu.
     
    05:23
    Chris Kreider (NYR) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    05:23
    Leon Draisaitl vypálil z levého kruhu pro vhazování a Henrik Lundqvist jeho střelu betony vyrazil. Navíc byl faulován, takže se bude vylučovat.
     
    00:08
    Anders Nilsson (EDM) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    00:08
    Utkání bylo právě zahájeno a hned po osmi sekundách si New York Rangers zahraje přesilovou hru. Anders Nilsson se vydal z brány, aby rozehrál, jenže puk vyhodil přes ochranné sklo bez teče do hlediště!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Korpikoski (Pakarinen, Letestu), 16. Korpikoski (Hendricks, Schultz), 17. Purcell (Hall, Draisaitl), 41. Hall (Purcell), 43. Nurse (Hall), 59. Hall (Draisaitl, Purcell), 60. Korpikoski – 13. Zuccarello (Kreider, McIlrath), 21. Kreider (Zuccarello, Lundqvist), 29. Brassard (Nash, Staal), 47. Brassard (Nash, Yandle), 59. Nash (Boyle, McDonagh)


    Edmonton Oilers: Nilsson (Calbot) – Davidson, Gryba – Klefbom, Schultz – Nurse, Sekera – Gazdic, Lander, Pakarinen – Hendricks, Letestu, Korpikoski – Khaira, Nugent-Hopkins (A), Eberle (A) – Hall (A), Draisaitl, Purcell.
    New York Rangers: Lundqvist (43. Raanta) – Yandle, McIlrath – Staal (A), Boyle – McDonagh (C), Girardi (A) – Glass, Stoll, Stalberg – Miller, Moore, Fast – Kreider, Lindberg, Nash – Hayes, Brassard, Zuccarello.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Kyle Rehman – Scott Driscoll, Andy McElman
    bahis siteleri