Havlíčkův Brod – Pardubice 3:4 (kon.) | Opava – Olomouc 6:10 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 2:4 (kon.) | K. Vary – Chomutov 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 5:6 (0:1 po s.n.)
Vítkovice – Havířov 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Letňany 2:1 (kon.) | Zlín – Poruba 16:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 12.12.2015, 12:00 • ZS Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 28. kolo
Partner:
     
    Dnes je to z Kotliny vše, tímto se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek sobotního dne. U dalších onlajnů se s vámi těším na počtenou. (14:16:04)
     
    Třetí třetina nabídla dramatickou podívanou, když se Bruslařům zaslouženě podařilo 3 minuty a 20 sekund před koncem vyrovnat zásluhou Davida Michálka. Hosté si ovšem dobře uvědomovali, o co hrají, a dokázali se z obdržené branky rychle otřepat a vytvořili si mohutný tlak. Ten 9 sekund před koncem zužitkovali v rozhodující gól Filipa Zadiny, který měl prsty ve všech čtyřech gólech Pardubic.

    Dnes jsme sledovali výbornou a vyrovnanou bitvu, kterou vyhrál šťastnější tým. V souběžně hraném utkání ovšem vede Mladá Boleslav na ledě Liberce, Dynamo tak musí doufat v překvapivý výsledek utkání Hradce Králové s Letňany.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní sledujeme zcela opačné emoce na obou stranách. Zatímco na hostující straně vypukl gejzír radosti, domácí hráči se smutně se sklopenou hlavou loudají na střídačku. Pardubice svůj ohromný tlak v závěru přetavili v branku, když se z dorážky dokázal prosadit FILIP ZADINA! Asistence: Matouš Boček.
     
    59:22
    Michal Machač se prokličkoval až mezi kruhy, odkud vyslal svižnou ránu zápěstím, ale stejně tak hbitý byl i Tomáš Kulich, který puk vyrazil pravým betonem!
     
    58:46
    Hosté nahodili puk do útočného pásma, u kterého byl jako první Patrik Hrabaň. Puk ale z pásma nedostal a Dynamo vypálilo od modré čáry, tento pokus ovšem srazil Jiří Vlach do ochranné sítě.
     
    58:34
    Teď jsou domácí pod tlakem a vyžádali si oddechový čas!
     
    58:19
    Pardubicím jde o hodně, chtějí si zajistit play-off. Teď se hostující útočníci dostali do přečíslení 3 na 1, výbornou práci ale předvedl domácí obránce ve spolupráci s Tomášem Kulichem, který zkrotil puk na své hrudi!
     
    57:52
    Matěj Štefka se dostal ke střele z mezikruží a jeho rána byla sražena jen těsně vedle pravé tyče Tomáše Kulicha.
     
    56:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali zaslouženého vyrovnání! V tuto chvíli nepouštěli svého soupeře vůbec z jeho pásma a pálili na bránu jeden kotouč za druhým! Nakonec z pravá strany vypálil Lukáš Beran, mezitím si DAVID MICHÁLEK objel bránu a dostal se k vyraženému puku, který bekhendem zametl do odkryté části klece! Asistence: Lukáš Beran, Patrik Hrabaň.
     
    55:49
    Václav Piskač si najel dopředu po ose hřiště a pálil z mezikruží, do jeho rány ale vložil hůl obránce Pardubic a srazil puk do ochranné sítě.
     
    54:58
    Hra je nyní kompletně v režii Bruslařů. Pardubice se na chvíli osvobodily, jenže domácí se rychle vrátili zpět do útočného pásma a Milan Klouček musel znovu zasahovat.
     
    54:28
    Patrik Hrabaň dostal přihrávku na modrou čáru a vypálil do klubka těl před Milanem Kloučkem, letící puk ale zastavil jeden z pardubických obránců.
     
    53:38
    Lukáš Beran nabral rychlost a z levé strany se tlačil před bránu, pak bekhendem směřoval puk na lépe postaveného Jiřího Vlacha, po přihrávce se ale vrhl Milan Klouček a přerušil hru.
     
    53:15
    Teď se hraje převážně v pásmu východočechů, Milan Klouček musel vytáhnout další ze svých zákroků.
     
    52:38
    Daniel Králíček z otočky na vrcholku pravého kruhu posílal puk na bránu, tento pokus ale Milan Klouček pohodlně rozehrál holí na své spoluhráče.
     
    52:29
    Střelecký pokus Havlíčkova Brodu z pravé strany skončil v lapačce Milana Kloučka.
     
    52:03
    Vojtěch Holenda mířil dopředu středem hřiště, už byl těsně před brankovištěm, když mu na poslední chvíli hostující obránce vypíchl kotouč.
     
    51:26
    Pardubický útočník vystřelil z pravého kruhu, Tomáš Kulich jeho pokus ve své výstroji dokázal zkrotit.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 11. Michálek (Zdeněk), 39. Králíček (Hendrych), 57. Michálek (Beran, Hrabaň) – 7. Zadina (Šeliga), 10. Petrus (Machač, Zadina), 30. Boček (Machač, Zadina), 60. Zadina (Boček)


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Kopic, Hrabaň, Benák, Lachman, Zdeněk, Němec – Piskač, Michálek, Vlach, R. Martínek, Beran, Škola, Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Hendrych
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Rudy, Trejbal, Žouželka, Boček, Mert, Bureš, Matýs, Javůrek – V. Martínek, Štefka, Machač, Roubal, Blümel, Petrus, Kubišta, Šeliga, Zadina

    Rozhodčí: Filip Vrba, Vladimír Šindler – Tomáš Měkýš, David Otáhal
    bahis siteleri