NY Rangers – Anaheim 3:2 (po pr.) | Boston – St. Louis 0:2 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.)
Tampa – Vancouver 1:2 (kon.) | Florida – Ottawa 2:1 (2:0 po s.n.) | Minnesota – Montreal 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:5 (kon.)
po s.n. (2:0)
Florida Panthers
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Ottawa Senators
Středa 23.12.2015, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi tedy loučím, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších hokejových on-line přenosů. Přeji příjemně strávenou středu. (04:28:32)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    Florida Panthers

    Jaromír Jágr 0+1, 2 střely, čas na ledě 22:02
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Alexander Barkov (FLA) 0+0
    2. Craig Anderson (OTT) 39 zák., 1 gól, 97.5%
    3. Jonathan Huberdeau (FLA) 0+0
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a dva body získává domácí Florida. Panteři byli většinu zápasu lepším týmem a nakonec tedy můžeme říct, že v nájezdech vyhrál tým, který si bod navíc zasloužil více. Senátoři tak pokračují v prohrách z venkovních zápasů, kterých mají nyní už pět v řadě. Při průběhu utkání však s bodem musí být spokojeni.
     
    Konec zápasu.
    65:00 Brandon PIRRI - 2:1
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Florida Panthers.
    Autorem vítězné branky je BRANDON PIRRI.
     
    3. série
    2:0
    A Alexander Barkov rozhoduje! Finský forvard zvolil naprosto stejný typ zakončení jako Brandon Pirri v první sérii a i on našel potřebné místečko mezi nohami Craiga Andersona.
     
    2. série
    1:0
    Kyle Turris hledal mezeru mezi betony domácího brankáře, ale neuspěl. Barkov může rozhodnout!
     
    2. série
    1:0
    Na Jonathana Huberdeaua si počíhal Anderson, který se roztáhl před domácího útočníka a ani ho nenechal zakončit.
     
    1. série
    1:0
    Hostující Mika Zibanejad zvolil také střelu, ale jeho pokus dokázal Luongo vytáhnout lapačkou.
     
    1. série
    1:0
    Jako první se k nájezdu rozjel Brandon Pirri, který mezi kruhy hodně zpomalil a rychlou střelou trefil přesně mezi betony.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Pětašedesát minut hry rozhodnutí nepřineslo a i přes velké šance v prodloužení budeme svědky samostatných nájezdů.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:58
    A hrdinou mohl být Jaromír Jágr, který odmítl vracejícího se hráče Ottawy, ale ani on v souboji tváří v tvář soupeřova brankáře nepřekonal!
     
    64:46
    Erik Karlsson si důrazně klepl hokejkou o led a dostal puk do jízdy. Po bleskovém přechodu do útoku však z pravé strany mezeru mezi Luongovými betony nenašel.
     
    64:11
    Trochu nevýrazné prodloužení teď narušil Mike Hoffman, který si stahovačkou připravil puk na střelu zpoza obránce, avšak poté jen vyprášil lapačku Roberta Luonga.
     
    63:38
    Ani domácí Kulikov v ofenzivě nic nevymyslel a také Panteři jsou vytlačeni do středního pásma.
     
    62:56
    Sens se znovu vrací až k červené čáře. Domácí trojice se opravdu výborně pohybuje a ve vlastním pásmu nedává soupeři ani kousek prostoru navíc.
     
    62:21
    Přečíslení Stona s Karlssonem ještě dobruslil jeden z domácích a celou akci navíc pokazila nepřesná přihrávka prvního jmenovaného.
     
    61:39
    U puku jsou tentokrát opět Senátoři, avšak v pásmu Floridy si stále prostor na střelu nenašli. Teď navíc za bránou získávají kotouč domácí.
     
    60:46
    Neskutečné! Domácí šli tři na Andersona, ale situaci nevyřešili vůbec dobře a ránu Jussiho Jokinena hostující brankář vyrazil!
     
    60:22
    Kyle Turris vyhrál úvodní vhazování prodloužení, ale Ottawa se zatím nedostala k zakončení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Řádná hrací doba šedesáti minut je za námi a stav utkání je 1:1. Domácí Florida sice byla po drtivou většinu času lepším týmem, ale ve 42. minutě se štěstím vyrovnal hostující Mark Stone a Panterům už se nepodařilo převrátit skóre zpátky na svou stranu. Budeme tak svědky atraktivního prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:59
    Jaromír Jágr ještě pronikl do útočného pásma, ale po jeho přihrávce na slepo se puk ocitl v ochranné síti. Do konce třetí třetiny zbývá jen půl vteřiny.
     
    59:26
    Senátoři opět jen obloučkem vyhazují puk do středního pásma. Florida očividně nechce prodloužení a spěchá zpátky k bráně Craiga Andersona.
     
    58:53
    Dvě velké šance teď měla Florida, ale ani jedno zakončení z bezprostřední blízkosti k překonání skvělého Andersona nevedlo!
     
    58:40
    Senátoři sice dostali puk do neutrální zóny, ale s další akcí přispěchal Huberdeau, jenž bekhendem jen tak nahodil puk do Andersonova hrudníku.
     
    58:23
    Zakázané uvolnění Ottawy znamená vhazování po Andersonově levici a nejvyšší pohotovost pro brankáře Sens.
     
    58:14
    Jenže ani Panteři si nevedli o nic lépe a nepovedená ofenzivní akce končí na hokejkách hostujících beků. Do konce třetiny zbývají méně než dvě minuty a ani jeden z celků by určitě nechtěl chybovat.
     
    57:39
    Hosté se už zřejmě budou soustředit především na defenzívu. Opět totiž přišli o kotouč ve středním pásmu a útok tak může rozjet Florida.
     
    56:57
    Ofsajd zastavuje Floridu a Jaromír Jágr si jde se svou lajnou odpočinout na střídačku. Nutno říci, že Jágr dnes opět hraje skvěle.
     
    56:19
    Mike Hoffman poměrně dlouho rozmýšlel, co udělat, až si nakonec našel střelecký prostor u modré čáry. Sražený pokus nejlepšího střelce Sens skončil v rohu kluziště.
     
    54:59
    Obránce Alex Petrovic si sjel k Andersonovi a využil Jágrovy přihrávky k zakončení! Hostující brankář předvedl fantastický zákrok a ramenem vytěsnil puk mimo.
     
    54:41
    Barkov se prodral do útočného pásma, ale okamžitě po přechodu útočné modré čáry se kolem něj vyrojila čtveřice hostujících hráčů. Florida však zůstane u Andersona.
     
    54:07
    Zápas je znovu přerušen a opět je tady komerční přestávka.
     
    53:42
    Ottawa se sice zvládá bránit, jenže poté se často dopustí nepřesnosti a u červené čáry o puk znovu přijde. Anderson momentálně přikryl kotouč, a podobně jako Luongo před chvílí, přerušil hru.
     
    53:12
    Jeden z domácích sice dobruslil volný puk jako první, ale poté vyprodukoval pouze takovou střelu, která zasáhla Shawa postaveného u Andersonovy brány.
     
    52:48
    Po delší době si na puk sáhl také Luongo, který přikrytím kotouče zařídil komerční přestávku.
     
    52:38
    Ani Jágrova pětka se nedostala až k zakončení. V rozhodujícím momentu se totiž před beka Floridy, který se chystal střílet, natlačili obránci Ottawy.
     
    51:26
    Reilly Smith si obhodil jednoho hráče Ottawy, ale okamžitě se před něj postavili další dva plejeři kanadského celku a ti ho také nakonec připravili o kotouč. Florida se snaží, ale defenzíva Senátorů je nyní velmi pevná.
     
    50:45
    Domácí byli dvakrát vytlačeni z útočného do středního pásma a znovu se tak musí vrátit až k modré čáře, která je blíže jejich bráně.
     
    49:58
    Neilovi se sice podařilo protečovat Karlssonovu přihrávku až za Luongovu bránu, ale tam si zajel právě domácí brankář, jenž puk okamžitě rozehrál k modré čáře.
     
    49:26
    Hra se rychle přelévá ze strany na stranu. Snahu Ottawy momentálně zastavuje icing, který dostane hru před Andersona.
     
    48:33
    Hosté velmi rychle přešli do útoku a Stone výbornou přihrávkou našel volného Turrise. Centra druhého útoku zklamalo zpracování prudkého kotouče a z nadějně vzhlížející střelecké pozice nic nebylo.
     
    48:04
    Před Craigem Andersonem byl opravdu velký provoz, ale hostující gólman si našel mezeru, ve které viděl střelu od modré čáry a poté ztlumil puk na hrudi. Následuje komerční přestávka.
     
    47:52
    Florida sice vyhodila puk přes všechny čáry, ale kotouč byl velmi pomalý a icing se tak nepíská. Panteři rázem obsazují útočné pásmo.
     
    47:12
    Chiasson bekhendem nahrnul puk mezi kruhy, kam si sjížděl Pageau, avšak ten v tísni puk přes svého strážce nedostal. I tak se Sens drží u Luonga.
     
    46:29
    Po nevyužité přesilové hře Floridy se ani jednomu z celků nedaří na delší dobu obsadit útočné pásmo. Hraje se tak především mezi modrými čarami.
     
    44:57
    Hosté v plném počtu.
     
    44:31
    Fanoušci Floridy se po sporném zákroku u modré čáry dožadovali dalšího vyloučení, ale oba hlavní rozhodčí zůstali ledově klidní. Přesilová hra se chýlí ke konci.
     
    43:56
    A na druhé straně zahrozil bekhendem Trocheck! Zakončení domácího hráče skončilo zřejmě na břevnu Andersonovy svatyně!
     
    43:46
    Obrovská šance Ottawy v oslabení! Stone ujel všem domácím hráčům, u Luonga ještě hledal volného Smithe, který mohl zakončovat do odkryté brány, avšak puk hostující hráč vůbec netrefil.
     
    43:24
    Dva hostující hráči odvedli výbornou práci u mantinelu a kotouč následně jen tak doklouzal k Andersonovi, který přerušil hru. Z přesilové hry domácích je pryč téměř 30 sekund.
     
    42:57
    Florida má další možnost přesilové hry. Za sekání je potrestán Kyle Turris (OTT), který byl příliš aktivní při snaze získat puk u zadního mantinelu.
     
    42:38
    Značně otřesení hráči Floridy se po obdržené brance ne a ne dostat do tempa. Nejdůležitější teď pro domácí bude přestát rozlet Senátorů.
    41:31 Mark STONE - 1:1
     
    41:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale Ottawa do pásma Floridy dostala a rázem je vyrovnáno. Karlsson dokázal od modré čáry nahodit puk na bránu a před Luongem skvěle postavený MARK STONE puk s notnou dávkou štěstí tečoval mimo dosah domácího brankáře. Asistence: Erik Karlsson, Mika Zibanejad
     
    41:18
    Ottawě se zatím vůbec nedaří přechod do útočného pásma. Forčekující hráči Floridy zajíždí opravdu hodně hluboko do pásma Sens.
     
    40:55
    Hosté v plném počtu.
     
    40:43
    Anderson ustál dvě nepříjemné nahození a přesilová hra Floridy je u konce. Domácí jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledové ploše.
     
    40:16
    Florida začíná třetí třetinu přesilovou hrou a okamžitě se usazuje v útočném pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:30.
     
    I druhá třetina zápasu je minulostí a tentokrát už jsou spokojenější domácí. Panteři měli opět převahu a ve 30. minutě ji navíc dokázali přetavit také v branku, kterou vsítil Corban Knight. Hostující celek má za 40 minut pouhých 12 střel a může hodně děkovat Craigu Andersonovi, který v bráně Sens pochytal už 29 pokusů soupeře. Ottawa má každopádně co zlepšovat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    V poslední vteřině druhé třetiny vyprodukoval Kulikov výbornou střelu, kterou Wiercioch nešťastně tečoval a za Andersonem zvonila tyč!
     
    39:32
    Jágr naservíroval puk před bránu, kde se nacházel Barkov, ale finský útočník dnes nemá štěstí. Rána Alexandera Barkov šla z hranice brankoviště vysoko nad.
     
    39:25
    Ottawě se sice podařilo vyhodit puk až k Luongovi, ale domácí už jsou znovu v útočném pásmu a rozjíždí přesilovkovou kombinaci.
     
    38:55
    Senátoři jsou u kotouče a na dvě trestné minuty za hákování je tedy vyloučen Jared Cowen (OTT).
     
    38:42
    Jared Cowen fauloval a domácí budou mít další přesilovou hru. Ottawa teď vůbec neví, co hrát.
     
    37:51
    Hosté v plném počtu.
     
    37:22
    Brandon Pirri obdržel dobrou přihrávku na pravou stranu, jenže proti jeho ráně se Anderson dokázal celkem bez potíží přesunout a puk zastavil betonem.
     
    37:03
    Anderson dokázal zastavit Barkovovu nebezpečnou ránu a poté pohotově přikrýt volný kotouč. Následně se před jeho bránou strhla menší strkanice, do které se zapojil i Jaromír Jágr, ale žádná větší bitka z toho opět nebude.
     
    36:41
    Tvrdá rána od modré čáry byla sražena, ale domácí i tak zůstávají v blízkosti Andersonovy svatyně. Panteři utahují závity!
     
    36:13
    Floridě se zatím nepodařilo projít do útočného pásma a jejich další snahu navíc zastavuje ofsajd. začátek přesilovky se Panterům nevyvedl.
     
    35:51
    Dnešní debutant Ryan Dzingel (OTT) si odsedí svůj první trest na lavici hanby. Potrestán je za sekání.
     
    35:51
    Rozlet Floridy na chvíli zastaví komerční přestávka. Po ní se ale Panteři do svého soupeře znovu zakousnou, neboť budou hrát přesilovou hru.
     
    35:09
    Domácí už hrají v plném počtu a Mitchell se okamžitě po návratu na led zapojil do akce. Kapitán Floridy obdržel přihrávku do jízdy, z pravé strany se natlačil před Andersona, avšak ten i tentokrát odolal. Hostující gólman už má 24 úspěšných zákroků.
     
    34:52
    Barkov se ocitl za zády všech hostujících hráčů, ale v rozhodujícím momentu ho o puk připravil jeden z bleskově se vracejících Senátorů.
     
    34:06
    Dva forčekující hráči Panterů způsobili hostům velké problémy, ale Anderson nakonec zasahovat nemusel a teď už se Sens znovu tlačí do útočného pásma.
     
    33:42
    Ottawa se usadila v útočném pásmu a rozjela svou pověstnou nebezpečnou kombinaci. Na konci této souhry byla dělovka Erika Karlssona, která se zastavila na betonu Luonga a puk poté vyletěl z pásma Floridy.
     
    33:06
    Willie Mitchell (FLA) měl problémy s napadajícím Princem a nakonec hostujícího útočníka zasáhl holí do tváře. Je tady první přesilovka Senátorů.
     
    32:43
    Zajímavé situace na obou stranách. Nejprve měl hodně prostoru Karlsson, který minul, a poté zahrozili znovu domácí. Ani hráči Floridy ale mezi tři tyče nemířili a dali šanci soupeři. Další pokus kanadského celku už zastavil Luongo.
     
    32:08
    Domácí už se sice radovali z druhého gólu, ale ten nemůže platit, neboť rozhodčí rázně přerušil hru už několik vteřin před střelou Ekblada! Následná výměna názoru mezi Neilem a několika domácími hráči v nic většího nepřerostla.
     
    31:28
    Hostující brankář Anderson pouze vyrazil ránu Smithe a rázem to vypadalo velmi nadějně, když se kotouč chvíli potuloval před odkrytou částí branky. Defenzíva Senátorů tuto těžkou situaci nakonec zvládla.
     
    31:16
    Roberto Luongo naprosto bez problémů vyrazil slabounké nahození Hoffmana a kotouč se dostává znovu na hokejky domácích borců.
     
    30:40
    Ofsajd nyní zastavil ofenzivní choutky Panterů. Navíc je zahlášena komerční přestávka.
     
    30:17
    A mohlo to být rázem o dvě branky. Dalšímu gólu Floridy teď zabránil jen včasný přesun Craiga Andersona, který se skluzem bleskově dostal ke své druhé tyči.
    29:14 Corban KNIGHT - 1:0
     
    29:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Hoffman u Luonga neuspěl a z následné akce se prosazují Panteři! Opravdu ohromnou dávku času i prostoru dostal CORBAN KNIGHT, jenž dokázal udržet puk mezi obránci Senátorů a poté přesnou ranou překonat také Andersona. Asistence: Quinton Howden, Jaromír Jágr
     
    28:57
    Po hodně dlouhé době se Ottawa díky napadání dostala ke kotouči v útočném pásmu. Bleskové ruce Hoffmana však skulinu mezi betony Luonga nenašly.
     
    27:51
    Poměrně rychlé přenesení hry na útočnou modrou čáru sice skončilo u Chiassona, ale ten při zpracování zaškobrtl a skončil na ledě. Momentálně nesledujeme zrovna atraktivní hru.
     
    27:19
    Hodně nevýraznou pasáž hry se pokusil narušit Vincent Trocheck, ale i po jeho nahození skončil puk na zakázaném uvolnění.
     
    26:34
    Jeden z domácích se bleskový manévrem pokusil překvapit Andersona v bráně Sens, ale ten si na jeho objetí brány počíhal u druhé tyče. Poté se Ottawa proviňuje icingem.
     
    26:04
    Anderson čelil další nepříjemnější akci Floridy, ale opět si poradil. Následuje komerční přestávka.
     
    25:41
    Rychle zpátky k Andersonovi. Zde se na hranici brankoviště snažil dorážet i Jágr, avšak puk nakonec na štěstí pro hosty zamířil do rohu kluziště.
     
    25:06
    Okamžitě po vhazování v útočném pásmu dostala Ottawa puk na Hoffmana a ten od modré zkusil propálit vše co mu stálo v cestě. Bez úspěchu.
     
    24:31
    Zack Smith přenechal puk na útočné modré pro Wierciocha, ale první byl u kotouče domácí Vincent Trocheck, jenž si to pochopitelně namířil přímo k Andersonovi. Brankář Ottawy jeho pokus vytlačil ramenem mimo tři tyče!
     
    23:59
    Domácí celek se usadil v útočném pásmu, ale z celé akce vyplynula jen přihrávka do brankoviště, kterou hosté odvrátili, a následné slabé nahození od modré čáry.
     
    23:07
    Poměrně velká chyba v obraně Floridy vedle k zisku kotouče pro Hoffmana. Kanonýr Ottawy si vybruslil mezi kruhy, avšak poté i on minul bránu soupeře.
     
    22:43
    Až nyní dochází k prvnímu přerušení hry ve druhé třetině. Pohodovým zákrokem ho zařídil Craig Anderson.
     
    21:36
    Na druhé straně se Dziurzynskimu natřikrát nepodařilo protlačit puk přes obránce až do brankoviště a kotouč pro změnu získávají opět domácí.
     
    21:27
    Alexander Barkov mohl otevřít skóre zápasu! Finský útočník šel na Aandersona z pravé strany, ale svým zakončením trefil jen beton soupeřova brankáře.
     
    20:58
    Stone zavezl puk do útočného pásma a poté od modré čáry přilétlo nepříjemné nahození. Senátoři zůstávají nastěhováni v blízkosti Luongovy svatyně.
     
    20:16
    Ottawa vstoupila do druhé části aktivněji a hned po pár vteřinách ohrozila Luonga. Po přihrávce od Smithe však Turris nemířil mezi tři tyče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:34.
     
    V samotném závěru třetiny už se nic podstatného nestalo a týmy tak jdou do kabin za stavu 0:0. Více ze hry měla během prvních dvaceti minut Florida, která hrála také dvě přesilové hry, ale všech 11 střeleckých pokusů Panterů dokázal zlikvidovat pozorný Anderson. Roberto Luongo na druhé straně moc práce neměl, neboť čelil jen pěti pokusům.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    A před Andersonem to už už vypadalo na přečíslení dvou na jednoho, jenže to by se jeden z domácích musel prezentovat lepší přihrávkou na svého spoluhráče.
     
    19:16
    Florida více než minutu svírala soupeře před Andersonem, ale nakonec to byl hostující Turris, kdo v poslední minutě třetiny zahrozil. Pokus kanadského forvarda Luongo zneškodnil a následná rána z mezikruží v podání Stona skončila nad.
     
    17:59
    Hosté si naprosto zbytečně komplikují život. Jednoduchou kombinaci ve vlastním pásmu pokazil Methot pomalou přihrávkou na Karlssona a Sens okamžitě přicházejí o kotouč.
     
    17:13
    Díky zaváhání v defenzívě Ottawy se puk objevil na holi Reillyho Smithe. Útočník Floridy se prodral přes svého strážce až k velmi nebezpečnému zakončení, ale poté poslal puk z hranice brankoviště vedle brány!
     
    16:29
    Hosté v plném počtu.
     
    16:04
    Ottawa se dokonce ve vlastním oslabení dostala do přečíslení tří na dva, avšak jedovatá nízká střela Stona minula Luongovu svatyni.
     
    15:46
    Puk je u domácího brankáře. Ottawě se už poněkolikáté podařilo vyhodit a přesilová hra Panterů spěje ke konci.
     
    15:16
    Podruhé v zápase se ve výborné pozici zjevil Pirri, ale podruhé v zápase se domácí útočník prezentoval nepřesnou střelou, kterou po odrazu od mantinelu lapil Anderson.
     
    14:37
    Vysoký oblouček se zřejmě dotkl kostky nad ledem a vhazovat se bude zničehonic až před Luongem. určitě vítaný okamžik pro obrannou čtveřici Senátorů.
     
    14:29
    Nyní už se ale Senátoři dostali ke kotouči a dochází k signalizovanému vyloučení. Dvě trestné minuty za držení. To je trest pro Marca Methota (OTT).
     
    14:16
    Marc Methot se provinil proti pravidlům a Luongo spěchá na střídačku. Florida hraje ve výhodě.
     
    13:37
    Dvakrát během pár vteřin se kotouč hodně rychle dostal od jednoho brankáře k druhému. Aktuálně má kus černé pryže v moci Luongo a vhazovat se tak bude u jeho brány.
     
    13:19
    Zahlášena komerční přestávka. Jaromír Jágr se mezitím vrátil zpátky na led, což je pro domácí a také české fanoušky dobrá zpráva.
     
    12:58
    Ani jeden z týmů si ne a ne vypracovat větší tlak a trvalejší převahu. Lehce aktivnější jsou však zatím domácí hráči, kteří Andersona prověřili už deseti střelami.
     
    12:37
    Nepřesnost Senátorů sice znamenala zakázané uvolnění a vhazování u Andersona, jenže hostů se po buly vysokým obloučkem podařilo dostat puk k rozjetému Hoffmanovi. Nejlepší střelec Ottawy si to už už mířil k Luongovi, ale v posledním momentě přišel o kotouč.
     
    11:23
    Pozor musel po dlouhé době dávat také Luongo. Zack Smith se totiž výborně pohyboval v blízkosti brankoviště a několikrát se pokusil dorazit kotouč za záda kanadského gólmana. Neúspěšně!
     
    10:59
    Hosté v plném počtu.
     
    10:43
    Po zákroku Andersona se vhazovalo v pásmu Senátorů, ale hosté kotouč nakonec dostali vyhozením až k Luongovi.
     
    09:58
    Už se zase pokračuje ve hře a ve skvělé pozici se objevil Brandon Pirri, jenž si našel místo na pravé straně útočného pásma, avšak poloodkrytou bránu z první netrefil.
     
    09:51
    Jaromír Jágr už je na nohou a míří na šití. Cestou ke střídačce se mu Chiasson omluvil, avšak vylučovat se nebude, neboť nikdo z rozhodčích faul neviděl.
     
    09:51
    Po menším závaru v brankovišti Craiga Andersona se na led svalil Jaromír Jágr, který inkasoval zásah Chiassonovou hokejkou a ve tváři české legendy se objevuje krev.
     
    09:22
    Jonathan Huberdeau to sice myslel velmi dobře, objel bránu, ale poté už se mu nikoho ze spoluhráčů najít nepodařilo.
     
    08:59
    Florida je za svou aktivitu odměněna přesilovou hrou. Mark Borowiecki (OTT) dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    07:36
    Díky skvělému napadání se k puku v pásmu Senátorů dostal Trocheck, který se záhy zjevil před Andersonem, avšak v souboji tváří v tvář proti brankáři soupeře neuspěl. Ani následná dorážka Reillyho Smithe si cestu do sítě nenašla.
     
    06:50
    Alexander Barkov si v pokračující akci našel střeleckou pozici, ale i on trefil pouze Andersona, který kotouč schoval v lapačce. Buly se bude konat po levici hostujícího gólmana.
     
    06:36
    Na Andersona teď přilétly dvě výborně cloněné střely, avšak s oběma si hostující brankář celkem v pohodě poradil. I přesto zůstávají u kotouče domácí hráči.
     
    06:16
    Nepřesnost v kombinaci Ottawy způsobila přerušení hry a komerční přestávku.
     
    05:49
    Hosté se provinili icingem, nicméně díky vyhranému buly se hráči kanadského celku dostali do středního pásma a čtvrtá lajna v pohodě vystřídala.
     
    05:23
    Ottawa vůbec nedokázala projít přes střední pásmo a nepřesná rozehrávku skončila jen na holi jednoho z domácích beků. Florida může vymyslet další zajímavou akci.
     
    04:27
    Tak to byla megašance domácích! Barkov vymyslel skvělou přihrávku přes brankoviště, kotouč se dostal na hůl zcela volného Huberdeaua, ale ten bránu trestuhodně přestřelil!
     
    04:04
    Mark Stone měl dostatek prostoru na střelu, avšak jeho prudký projektil skončil jen v nastavené lapačce Roberta Luonga.
     
    03:20
    Florida dobře sehrála přečíslení tří na dva, z levé strany přilétla před Andersona prudká přihrávka, nicméně ta trefila jen Reillyho Smithe, který se s bolestivou grimasou odebral na střídačku.
     
    02:37
    Vůbec poprvé se v NHL kotouče dotkl také Ryan Dzingel. Hostující debutant si však zatím zahrál jen ve středním pásmu a na svou první střelu si bude muset počkat.
     
    01:57
    Ani jednomu z celků se nepodařilo projít přes útočnou modrou čáru. Puk získávají beci Senátorů, kteří se znovu pokusí o přechod do pásma soupeře.
     
    01:31
    Alex Chiasson byl příliš nedočkavý při napadání rozehrávky soupeře a je mu odpískán ofsajd. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    00:53
    Na druhé straně operoval dlouho s kotoučem Dmitrij Kulikov, který se zjevil až za bránou Andersona, ale nakonec pouze nepřesně nahodil kotouč od modré čáry.
     
    00:09
    S první útokem přispěchala záhy po úvodním buly Ottawa, avšak střela z poměrně velkého úhlu letěla nad Luongovu bránu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zahajující pětky už jsou připraveny na ledové ploše. Utkání každou chvílí začne!
     
    Velmi speciální bude dnešní zápas pro hostující Ryana Dzingela. Útočník Ottawy byl před dnešním utkáním povolán z farmy z Binghamptonu a dnes ho tak v NHL čeká debut! Uvidíme, jak se novic v sestavě Sens předvede.
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu mezi Pantery z Floridy a Senátory z Ottawy. Začátek tohoto střetnutí se o pár minut opozdí.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Gudbranson, Campbell, Ekblad, Kulikov, Petrovic, Mitchell – Jágr, Barkov, Huberdeau – R.Smith, Trocheck, Jokinen – Shaw, MacKenzie, Pirri – Thornton, Knight, Howden

    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Methot, Wiercioch, Cowen, Wideman, Borowiecki – Chiasson, Zibanejad, Hoffman – Stone, Turris, Z.Smith – Lazar, Pageau, Dziurzynski – Neil, Dzingel, Prince

    Rozhodčí: Jean Hebert, Kyle Rehman – Pierre Racicot, Jay Sharrers.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Florida Panthers

    Jaromír Jágr

    Ottawa Senators

    Milan Michálek – zraněný
     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    9.12.2015 Florida – Ottawa 2:4
    29.3.2015 Ottawa – Florida 2:4
    22.2.2015 Ottawa – Florida 4:1
    29.11.2014 Florida – Ottawa 3:2
    14.10.2014 Florida – Ottawa 0:1
     
    OTTAWA SENATORS

    Tým z hlavního města Kanady je na tom velmi podobně jako Florida a se ztrátou jednoho bodu na svého dnešního rivala se nachází na osmé příčce Východní konference. Oproti Panterům má Ottawa největší sílu v útoku, což dokazuje už 104 nastřílených branek. Tento počet staví Senátory na dělenou druhou příčku v tomto ohledu v rámci konference. Na druhou stranu defenzíva Ottawy zrovna nezáří (102 gólů). V poslední době se navíc kanadskému týmu vůbec nedaří ve venkovních zápasech, které prohrál čtyři za sebou a dnes by tak potřeboval konečně zvítězit.

    Posledních pět zápasů

    20.12.2015 Tampa Bay – Ottawa 5:2
    19.12.2015 Ottawa – San Jose 4:2
    17.12.2015 Washington – Ottawa 2:1
    15.12.2015 Ottawa – Los Angeles 5:3
    13.12.2015 Montreal – Ottawa 3:1

    Nejproduktivnější hráči

    Erik Karlsson 37 (9+28)
    Mike Hoffman 32 (17+15)
    Bobby Ryan 32 (11+21)
     
    FLORIDA PANTHERS

    Domácí celek má v posledních zápasech opravdu výbornou formu, když zvítězil čtyřikrát za sebou a díky tomu se posunul na sedmou příčku Východní konference. Panteři v dosavadním průběhu nasbírali 40 bodů a na druhé místo v konferenci jim tak schází pouhé tři body. Stejný rozdíl je ale mezi jejich sedmou příčkou a jedenáctou Philadelphií, což odkazuje nesmírnou vyrovnanost tabulky. Největší předností celku je rozhodně defenzíva. Ve 34 zápasech totiž tým Jaromíra Jágra inkasoval jen 80krát a to z nich činí druhý nejlépe bránicí tým v rámci konference.

    Posledních pět zápasů

    20.12.2015 Florida – Vancouver 5:4 sn.
    19.12.2015 Carolina – Florida 0:2
    18.12.2015 New Jersey – Florida 1:5
    16.12.2015 NY Islanders – Florida 1:5
    12.12.2015 Boston – Florida 3:1

    Nejproduktivnější hráči

    Jaromír Jágr 24 (10+14)
    Jussi Jokinen 23 (7+16)
    Vincent Trocheck 21 (10+11)
    Jonathan Huberdeau 21 (4+17)
    Staňte se fanoušky stránky NHL.cz.

    Máte rádi NHL? Staňte se fanoušky NHL.cz a nic vám neuteče! (y) :-)

    Zveřejnil(a) Hokej dne 20. prosinec 2015
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu kanadsko-americké NHL, ve kterém Florida Panthers na svém ledě přivítá tým Ottawa Senators. Utkání začíná v 01:30.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 30. Knight (Howden, Jágr), rozh. náj. Pirri – 42. Stone (Karlsson, Zibanejad)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Pirri (FLA)
    1:0   Zibanejad (OTT)
    2. série:
    1:0   Huberdeau (FLA)
    1:0   Turris (OTT)
    3. série:
    2:0   Barkov (FLA)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Gudbranson, Campbell, Ekblad, Kulikov, Petrovic, Mitchell – Jágr, Barkov, Huberdeau – R.Smith, Trocheck, Jokinen – Shaw, MacKenzie, Pirri – Thornton, Knight, Howden
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Methot, Wiercioch, Cowen, Wideman, Borowiecki – Chiasson, Zibanejad, Hoffman – Stone, Turris, Z.Smith – Lazar, Pageau, Dziurzynski – Neil, Dzingel, Prince

    Rozhodčí: Jean Hebert, Kyle Rehman – Pierre Racicot, Jay Sharrers
    bahis siteleri