NY Rangers – Anaheim 3:2 (po pr.) | Boston – St. Louis 0:2 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.)
Tampa – Vancouver 1:2 (kon.) | Florida – Ottawa 2:1 (2:0 po s.n.) | Minnesota – Montreal 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:5 (kon.)
po s.n. (2:0)
Florida Panthers
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Ottawa Senators
Středa 23.12.2015, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Brandon PIRRI - 2:1
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Florida Panthers.
    Autorem vítězné branky je BRANDON PIRRI.
     
    64:58
    A hrdinou mohl být Jaromír Jágr, který odmítl vracejícího se hráče Ottawy, ale ani on v souboji tváří v tvář soupeřova brankáře nepřekonal!
     
    64:46
    Erik Karlsson si důrazně klepl hokejkou o led a dostal puk do jízdy. Po bleskovém přechodu do útoku však z pravé strany mezeru mezi Luongovými betony nenašel.
     
    60:46
    Neskutečné! Domácí šli tři na Andersona, ale situaci nevyřešili vůbec dobře a ránu Jussiho Jokinena hostující brankář vyrazil!
     
    58:53
    Dvě velké šance teď měla Florida, ale ani jedno zakončení z bezprostřední blízkosti k překonání skvělého Andersona nevedlo!
     
    54:59
    Obránce Alex Petrovic si sjel k Andersonovi a využil Jágrovy přihrávky k zakončení! Hostující brankář předvedl fantastický zákrok a ramenem vytěsnil puk mimo.
     
    43:56
    A na druhé straně zahrozil bekhendem Trocheck! Zakončení domácího hráče skončilo zřejmě na břevnu Andersonovy svatyně!
     
    43:46
    Obrovská šance Ottawy v oslabení! Stone ujel všem domácím hráčům, u Luonga ještě hledal volného Smithe, který mohl zakončovat do odkryté brány, avšak puk hostující hráč vůbec netrefil.
     
    42:57
    Florida má další možnost přesilové hry. Za sekání je potrestán Kyle Turris (OTT), který byl příliš aktivní při snaze získat puk u zadního mantinelu.
    41:31 Mark STONE - 1:1
     
    41:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale Ottawa do pásma Floridy dostala a rázem je vyrovnáno. Karlsson dokázal od modré čáry nahodit puk na bránu a před Luongem skvěle postavený MARK STONE puk s notnou dávkou štěstí tečoval mimo dosah domácího brankáře. Asistence: Erik Karlsson, Mika Zibanejad
     
    40:43
    Anderson ustál dvě nepříjemné nahození a přesilová hra Floridy je u konce. Domácí jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledové ploše.
     
    39:59
    V poslední vteřině druhé třetiny vyprodukoval Kulikov výbornou střelu, kterou Wiercioch nešťastně tečoval a za Andersonem zvonila tyč!
     
    39:32
    Jágr naservíroval puk před bránu, kde se nacházel Barkov, ale finský útočník dnes nemá štěstí. Rána Alexandera Barkov šla z hranice brankoviště vysoko nad.
     
    38:55
    Senátoři jsou u kotouče a na dvě trestné minuty za hákování je tedy vyloučen Jared Cowen (OTT).
     
    35:51
    Dnešní debutant Ryan Dzingel (OTT) si odsedí svůj první trest na lavici hanby. Potrestán je za sekání.
     
    35:09
    Domácí už hrají v plném počtu a Mitchell se okamžitě po návratu na led zapojil do akce. Kapitán Floridy obdržel přihrávku do jízdy, z pravé strany se natlačil před Andersona, avšak ten i tentokrát odolal. Hostující gólman už má 24 úspěšných zákroků.
     
    34:52
    Barkov se ocitl za zády všech hostujících hráčů, ale v rozhodujícím momentu ho o puk připravil jeden z bleskově se vracejících Senátorů.
     
    33:06
    Willie Mitchell (FLA) měl problémy s napadajícím Princem a nakonec hostujícího útočníka zasáhl holí do tváře. Je tady první přesilovka Senátorů.
     
    32:08
    Domácí už se sice radovali z druhého gólu, ale ten nemůže platit, neboť rozhodčí rázně přerušil hru už několik vteřin před střelou Ekblada! Následná výměna názoru mezi Neilem a několika domácími hráči v nic většího nepřerostla.
     
    31:28
    Hostující brankář Anderson pouze vyrazil ránu Smithe a rázem to vypadalo velmi nadějně, když se kotouč chvíli potuloval před odkrytou částí branky. Defenzíva Senátorů tuto těžkou situaci nakonec zvládla.
     
    30:17
    A mohlo to být rázem o dvě branky. Dalšímu gólu Floridy teď zabránil jen včasný přesun Craiga Andersona, který se skluzem bleskově dostal ke své druhé tyči.
    29:14 Corban KNIGHT - 1:0
     
    29:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Hoffman u Luonga neuspěl a z následné akce se prosazují Panteři! Opravdu ohromnou dávku času i prostoru dostal CORBAN KNIGHT, jenž dokázal udržet puk mezi obránci Senátorů a poté přesnou ranou překonat také Andersona. Asistence: Quinton Howden, Jaromír Jágr
     
    26:34
    Jeden z domácích se bleskový manévrem pokusil překvapit Andersona v bráně Sens, ale ten si na jeho objetí brány počíhal u druhé tyče. Poté se Ottawa proviňuje icingem.
     
    24:31
    Zack Smith přenechal puk na útočné modré pro Wierciocha, ale první byl u kotouče domácí Vincent Trocheck, jenž si to pochopitelně namířil přímo k Andersonovi. Brankář Ottawy jeho pokus vytlačil ramenem mimo tři tyče!
     
    21:27
    Alexander Barkov mohl otevřít skóre zápasu! Finský útočník šel na Aandersona z pravé strany, ale svým zakončením trefil jen beton soupeřova brankáře.
     
    19:16
    Florida více než minutu svírala soupeře před Andersonem, ale nakonec to byl hostující Turris, kdo v poslední minutě třetiny zahrozil. Pokus kanadského forvarda Luongo zneškodnil a následná rána z mezikruží v podání Stona skončila nad.
     
    17:13
    Díky zaváhání v defenzívě Ottawy se puk objevil na holi Reillyho Smithe. Útočník Floridy se prodral přes svého strážce až k velmi nebezpečnému zakončení, ale poté poslal puk z hranice brankoviště vedle brány!
     
    14:29
    Nyní už se ale Senátoři dostali ke kotouči a dochází k signalizovanému vyloučení. Dvě trestné minuty za držení. To je trest pro Marca Methota (OTT).
     
    11:23
    Pozor musel po dlouhé době dávat také Luongo. Zack Smith se totiž výborně pohyboval v blízkosti brankoviště a několikrát se pokusil dorazit kotouč za záda kanadského gólmana. Neúspěšně!
     
    09:58
    Už se zase pokračuje ve hře a ve skvělé pozici se objevil Brandon Pirri, jenž si našel místo na pravé straně útočného pásma, avšak poloodkrytou bránu z první netrefil.
     
    08:59
    Florida je za svou aktivitu odměněna přesilovou hrou. Mark Borowiecki (OTT) dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    07:36
    Díky skvělému napadání se k puku v pásmu Senátorů dostal Trocheck, který se záhy zjevil před Andersonem, avšak v souboji tváří v tvář proti brankáři soupeře neuspěl. Ani následná dorážka Reillyho Smithe si cestu do sítě nenašla.
     
    04:27
    Tak to byla megašance domácích! Barkov vymyslel skvělou přihrávku přes brankoviště, kotouč se dostal na hůl zcela volného Huberdeaua, ale ten bránu trestuhodně přestřelil!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 30. Knight (Howden, Jágr), rozh. náj. Pirri – 42. Stone (Karlsson, Zibanejad)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Pirri (FLA)
    1:0   Zibanejad (OTT)
    2. série:
    1:0   Huberdeau (FLA)
    1:0   Turris (OTT)
    3. série:
    2:0   Barkov (FLA)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Gudbranson, Campbell, Ekblad, Kulikov, Petrovic, Mitchell – Jágr, Barkov, Huberdeau – R.Smith, Trocheck, Jokinen – Shaw, MacKenzie, Pirri – Thornton, Knight, Howden
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Methot, Wiercioch, Cowen, Wideman, Borowiecki – Chiasson, Zibanejad, Hoffman – Stone, Turris, Z.Smith – Lazar, Pageau, Dziurzynski – Neil, Dzingel, Prince

    Rozhodčí: Jean Hebert, Kyle Rehman – Pierre Racicot, Jay Sharrers
    bahis siteleri