NY Rangers – Anaheim 3:2 (po pr.) | Boston – St. Louis 0:2 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.)
Tampa – Vancouver 1:2 (kon.) | Florida – Ottawa 2:1 (2:0 po s.n.) | Minnesota – Montreal 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
Chicago Blackhawks
Středa 23.12.2015, 02:35 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.
     
    Hezké dobré ráno všem hokejovým nadšencům, dnes si kanadskoamerická NHL přichystala opravdovou lahůdku! Pravda, čas 2:30 není pro českého fanouška zrovna atraktivní, zato obsazení dnešního duelu ano – letošní vládce Západní konference Dallas Stars doma přivítá úřadujícího šampiona Chicago Blackhawks, to si nemůžete nechat ujít!
    Staňte se fanoušky stránky NHL.cz.

    Máte rádi NHL? Staňte se fanoušky NHL.cz a nic vám neuteče! (y) :-)

    Zveřejnil(a) Hokej dne 20. prosinec 2015
     
    DALLAS STARS
    Parta kolem Jamieho Benna a Tylera Seguina letos konečně prodává svůj potenciál naplno a s neuvěřitelným náskokem osmi bodů právě na Chicago vévodí silné Západní konferenci. Pikantní zápas čeká Patricka Sharpa a Johnyho Oduyu, kteří se poprvé představí proti svému bývalému chlebodárci. Vše nasvědčuje tomu, že dnes bude chytat Antti Niemi, shodou okolností další bývalý hráč Černých jestřábů. Ve hvězdách je start zadáka Jasona Demerse, jenž z minulého utkání proti Minnesotě vinou zranění kolene odstoupil.

    CHICAGO BLACKHAWKS
    Jak již bylo řečeno, Hawks se díky skvělé formě z poslední doby posunuli už na druhou příčku Západní konference. Joel Quennevile se dnes nebude moci spolehnout na Mariána Hossu, jenž má problémy v horní části těla a jeho místo v první lajně zaujme Andrew Shaw. "Dnešní zápas proti nejlepšímu týmu na Západě bude skvělým měřítkem našich sil," pravil kouč Quenneville, jenž tak mezi tři tyče pošle svou jedničku Coreyho Crawforda.
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY
    Dnes půjde o první vzájemné měření sil těchto dvou soupeřů v probíhajícím ročníku, v tom loňském Blackhawks zvítězili třikrát a Stars dvakrát.

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Aleš Hemský (DAL) 33 zápasů, 13 bodů (3+10)
    Michal Rozsíval (CHI) 17 zápasů, 1 bod (0+1)
    --------------------------------------------------------------------
    Marián Hossa a Marko Daňo (oba CHI) dnes s nejvyšší pravděpodobností nenastoupí.
     
    Úvodní sestavy:

    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn, Seguin, Sharp – Ničuškin, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Sceviour – Janmark, Fiddler, Eaves.

    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, van Riemsdyk, Hjalmarsson, Seabrook, Scuderi, Rozsíval – Panarin, Anisimov, Kane – Teräväinen, Toews, Shaw – Bickell, Rasmussen, Mashinter – Desjardins, Danault, Garbutt.

    Rozhodčí: Watson, Dwyer – Galloway, Gibbs.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Bývalý jestřáb Johny Oduya to zkusil od modré, ale jeho nahození bylo zblokováno a Jamie Benn se k dorážce nedostal.
     
    00:55
    Aktivně napadající hráči v bílých dresech dostali rozehrávající zadáky Stars do problémů a ke střele se poté dostal Trevor van Riemsdyk, jenž však pálil pouze do ochranné sítě.
     
    01:27
    Klingberg neuspěl na jedné straně a Teräväinen po něm na té druhé, oba týmy se v úvodu pečlivě brání.
     
    01:59
    John Klingberg nyní nabil napřaženému Goligoskimu, zkušený bek Hvězd ale napálil kotouč přímo do Crawfordovy hrudě.
     
    02:44
    Rozsívalovo nahození prodloužil Bickell do útočného pásma, ale tam hosté o kotouč přišli.
     
    03:34
    Seabrookovu dalekonosnou rozehrávku zachytil švédský expres John Klingberg, oba týmy nyní mají prostor k vystřídání svých unavených pětic.
     
    04:18
    Černí jestřábi hodně aktivně napadají a rozehrávající hráči v zelených dresech s tím mají velké problémy, Stars se nyní podařilo vyvézt kotouč z pásma až napotřetí.
     
    05:10
    Hjalmarssonovo nahození skončilo na boční síti a Johny Oduya poté osvobodil partu Lindyho Ruffa.
     
    05:29
    Ou, tak to bylo o fous! Jyrki Jokipakka obkroužil Crawfordovu svatyni a poté oslovil nikým nehlídaného Fiddlera, jenž měl před sebou poloprázdnou branku, trefil však jen holenní chránič obětavého Hjalmarssona!
     
    06:06
    Po delší době musel zasahovat i Antti Niemi, jenž ale s nahozením svého bývalého parťáka ze San Jose Desjardinsem z ostrého úhlu neměl sebemenší potíže.
     
    06:58
    Sceviourovi kotouč v klíčový moment sjel z čepele, svěřenci Joela Quennevillea tak budou mít čas a klid na rozehrávku.
     
    07:39
    Po hezké kombinaci Hawks na jeden dotek po ose Hjalmarsson – Toews se dostal ke střele Shaw, ale Niemi proti jeho pokusu doslova za minutu dvanáct vymrštil svůj beton!
     
    08:31
    No a po katastrofální rozehrávce Chicaga měl úvodní gól na holi Mattias Janmark, jenž ale tváří v tvář Crawfordovi z mezikruží nechal vyniknout strážce hostující svatyně!
     
    08:39
    Hawks si po komerční přestávce zahrají přesilovku, Vernon Fiddler (DAL) totiž vyhodil touš mimo hrací plochu.
     
    09:08
    Dallaský kapitán Jamie Benn vyvezl kotouč z pásma a poté se navíc zmocnil Keithovy rozehrávky, čímž nastřádal dobrých dvacet sekund.
     
    09:35
    Teuvo Teräväinen ve vlastním pásmu uklouzl a Eakinovi nechybělo mnoho, aby se dostal k volnému kotouči dříve než vracející se Jonathan Toews.
     
    10:11
    Rozsíval nabil na modré Teräväinenovi, jehož rána byla zblokována, ale tlak Hawks nadále přetrvává.
     
    10:39
    Domácí se ale znovu osvobodili a Fiddlerův trest už je definitivně u konce.
     
    11:09
    Antti Niemi by se po Hjalmarssonově ráně nejspíš natahoval marně, kotouč ale proletěl těsně vedle levé tyče!
     
    11:58
    I s Keithovou bombou od modré si Antti Niemi poradil a Stars poté vyhodili kotouč tak šikovně, aby neskončil na zakázaném uvolnění.
     
    12:34
    Hraje se s minimem přerušení a v opravdu svižném tempu, zápas mezi Dallasem a Chicagem zatím prostě baví – chybí pouze góly!
     
    13:07
    Prvního jsme se málem dočkali, jenže Colton Sceviour na Crawforda z nějakých dvou metrů nevyzrál!
     
    13:13
    Hosté dostali v podstatě zadarmo další přesilovou hru, Jason Demers (DAL) totiž vyfasoval hodně diskutabilní dvouminutový trest za vysokou hůl, která ale vyplynula ze hry po ostrém zákroku Bickella na domácího beka.
     
    14:04
    Stars se s menší křivdou srovnali poměrně rychle a v tomto oslabení se jim už dvakrát podařilo vyhodit černou pryž přes všechny čáry.
     
    14:53
    Teräväinen prošel do pásma jako nůž máslem a poté nabil nikým nehlídanému Michalu Rozsívalovi, jeho projektil příklepem ale na Niemiho neprošel.
     
    15:13
    Demersův trest je u konce, domácí i toto oslabení zvládli s přehledem a grácií.
     
    15:49
    Kotouč se po Sharpově teči ocitl na chicagské střídačce, po komerční přestávce se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    16:05
    Niklas Hjalmarsson měl co dělat, aby za svými zády udržel dotírajícího Benna a na jeho následné rozehrávce to bylo znát, Oduya totiž na útočné modré zachytil puk a Stars se usadili v pásmu.
     
    16:41
    Aleš Hemský si nepohlídal ofsajdovou linii, což neuniklo pozorností zkušených čárových sudích. Ryan Galloway dnes píská už svůj osmistýčtyřicátý zápas, zatímco Darren Gibbs už jich má na kontě 1140.
     
    17:32
    Lindy Ruff teď na střídačce cosi maluje Aleši Hemskému, jenž v posledních sedmnácti zápasech zapsal pouhé dvě asistence. Nechme se překvapit, zdali českému šikulovi čmáranice jeho lodivoda pomůžou k lepším výkonům.
     
    18:17
    Hawks mají na kontě pouhé tři střely na branku, defenzíva Dallasu dnes zatím funguje jako švýcarské hodinky.
     
    19:06
    Už se rozběhla poslední minuta druhé třetiny a Hjalmarsson kombinuje se Seabrookem ve vlastním pásmu, ani jeden tým už se nikam nežene.
     
    19:58
    Arťom Anisimov se ocitl v postavení mimo hru a hra je ještě jednou před první sirénou přerušena.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi. K vidění byl parádní hokej v neuvěřitelném tempu, k úplné spokojenosti oka nezaujatého diváka chyběly jen góly. Blíže k otevření skóre byli Stars, kteří ale ani jednu ze svých sedmi střel nepřetavili v gól, k němuž byli nejblíže Fiddler a Janmark. To Antti Niemi musel zasahovat pouze třikrát. Druhá třetina začne ve 3:30.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Danault to zkusil z ostrého úhlu, nicméně Antti Niemi se nenechal nachytat v nedbalkách a Stars mohou založit protiútok.
     
    21:15
    Ten ale domácím příliš nevyšel a Ruffova parta pro jistotu odjela vystřídat, Duncan Keith tak má na rozehrávku spoustu, spoustu času.
     
    21:58
    Hosté do druhé třetiny vstoupili aktivněji a pracant Shaw se dokonce dostal do solidní palebné pozice, ale ještě lépe postaveného Teräväinena si nevšiml a Niemiho svatyni navíc přestřelil.
     
    22:50
    Dallaského snajpra Seguina Hawks znovu nepustili do útočného pásma, první lajna Stars se zatím prosazuje jen velmi obtížně.
     
    23:41
    Jonathan Toews nedbal na zvednutou paži sudího a navzdory signalizovanému ofsajdu pokračoval ve hře, jako úmyslný ofsajd to však arbitři neposoudili.
     
    24:14
    Patrick Kane parádním pasem oslovil nikým nehlídaného Artěmije Panarina, jenž však trefil pouze přemisťujícího se Niemiho! Poté se ještě k dorážce dostal z druhé vlny dojíždějící Rob Scuderi, ale strážce domácí svatyně si poradil i tentokrát!
     
    24:53
    Chyby v hostující rozehrávce využil Hemský a jako velká voda zavezl kotouč do pásma, tam ale o něj přišel a na druhou stranu se dostal Mashinter, jenž to dokonce zkusil z otočky a nechybělo mu mnoho, aby propasíroval puk za ležícího Niemiho!
     
    25:48
    Jordieho Benna se Toews zbavil, Jyrkiho Jokipakky už ne a Stars mohou založit rychlý protiútok.
     
    26:40
    Artěmij Panarin poslepu nabil napřaženému Scuderimu, posila z Pittsburghu ale vypálila přímo do Niemiho náruče.
     
    26:48
    Stars poté vyhodili kotouč na zakázané uvolnění, hra se tak vrátí před vítěze Stanley Cupu z roku 2010.
     
    27:12
    Keithovu štiplavici od modré vyrazil Niemi pouze k Arťomu Anisimovovi, ten ale z dobré pozice trefil jen před sebou stojícího hráče v zeleném dresu.
     
    27:27
    Hawks půjdou poprvé do čtyř, Artěmij Panarin (CHI) usedl na trestnou lavici na dvě minuty za držení.
     
    27:38
    Asi poprvé v zápase dal o sobě vědět Jason Spezza, s jeho ranou od modré si ale Crawford bez problémů poradil.
     
    27:51
    Svěřenci Joela Quennevillea se poté osvobodili a Klingberg mašíruje pro kotouč až k vlastnímu gólmanovi.
     
    28:09
    To byl pane zákrok! Tyler Seguin měl po náramné Bennově přihrávce na hokejce první gól, ale jeho pověstnou bombu golfákem výtečný Crawford mně záhadným způsobem lapil!
     
    28:53
    Vernon Fiddler by měl před sebou prázdnou branku, kdyby se k němu Hemského nahození odrazilo. Na kdyby se ale nehraje a stav je stále bezbrankový.
     
    29:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    To už nyní neplatí, Stars jdou do vedení! Crawford hosty před chvilkou několikrát podržel, tento gól si ale za rámeček rozhodně nedá – JASON SPEZZA si umně narazil se Sharpem a poté přesně trefil mezírku mezi Crawfordovým betonem a levou tyčí! Asistence: Patrick Sharp, John Klingberg.
    Jason SPEZZA - 1:0
     
    29:54
    Šance na zvýšení náskoku? Patrick Kane (CHI) vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    30:44
    V této přesilovce už domácí tak nebezpeční nejsou, Blackhawks se nyní podařilo vyhodit puk až k Anttimu Niemimu.
     
    31:15
    Tentokrát se už Crawford nenechal nachytat v nedbalkách a Hemského nahození bez problémů ukryl ve své lapačce.
     
    31:31
    Aleš Hemský neměl komu přihrát, a tak to od modré zkusil, jeho nepřesný pokus však dolétl jen ke Keithovi a ten vyhodil touš přes všechny čáry.
     
    31:52
    Crawfordova lapačka opět v pohotovosti! Strážce hostující svatyně se nyní vyznamenal proti dělovce Demerse, jenž po Hemského nabídce pálil bez přípravy z mezikruží!
     
    31:54
    Kaneův trest je u konce, oba týmy tak hrají v plném počtu.
     
    32:18
    Jason Spezza si nerozuměl s Klingbergem a přihrál mu příliš pozdě, na což švédský zadák nedokázal zareagovat a už ze středního pásma vracel kotouč svému spoluhráči. To je samozřejmě ofsajd.
     
    32:36
    Antoine Roussel nejprve u hrazení přesekl hůl Hjalmarssona a poté se vehementně pouštěl do Brenta Seabrooka, jenž však neprojevil sebemenší zájem shodit rukavice.
     
    32:36
    Nakonec jsou z toho shodné dvouminutové tresty za hrubost pro Roussela (DAL) a Hjalmarssona (CHI).
     
    33:28
    Keith našel na pravém kruhu nikým nehlídaného Toewse, jehož rána trefila přemisťujícího se Niemiho, jenž však vůbec nevěděl, kde je puk.
     
    33:48
    Mohlo být vyrovnáno, ale po obrovském závaru na domácím brankovišti obětavý Alex Goligoski zabránil jistému gólu!
     
    34:21
    Na druhou stranu se poté vydal Klingberg, ale neuspěl. Před námi je další komerční přestávka.
     
    35:04
    Kaneova přihrávka přišla příliš pozdě – v momentě, kdy už byl Duncan Keith (přesněji jeho hokejka) ve středním pásmu.
     
    35:58
    To byla šance! Danault obral o kotouč Jordieho Benna a vyslal do útoku Briana Bickella, jehož tvrdý projektil Antti Niemi s vypětím všech sil vyrazil pouze k Desjardinsovi, ale i proti jeho dorážce vytáhl parádní zákrok!
     
    36:31
    Dravý Ničuškin se po pravém křídle prodral až před Crawforda, na poslední chvíli ho však zastavil v rozletu vracející se van Riemsdyk.
     
    36:41
    Následně vznikl před hostujícím gólmanem obrovský závar, který ale Hemský po náramném Spezzově pasu nedokázal přetavit v gól!
     
    37:26
    Seguinova přihrávka na Jamieho Benna nebyla vůbec přesná a Illinoiští mohou založit rychlou protiakci.
     
    37:58
    Bojovník Bickell zavřel oči a zkusil to z ostrého úhlu, Niemi měl však pravou tyč své svatyně dokonale pokrytou.
     
    38:36
    Bekhendový pokus z hole Codyho Eakina proletěl vysoko nad, Corey Crawford tentokrát nemusel zasahovat. Na sklonku druhé třetiny se hra přelévá ze strany na stranu.
     
    39:30
    Napadající Shaw málem obral o kotouč laxního Jasona Demerse, ten si však ve spolupráci s Oduyou nakonec poradil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ledy se hnuly a ve druhé třetině jsme se konečně dočkali gólu, polovině základní hrací doby totiž Crawford pustil za svá záda ušmudlané nahození Jasona Spezzy. Jinak se oba brankáři předháněli v tom, kdo vytáhne lepší zákrok, ale díky chybě chicagského gólmana Stars vedou. Udrží svůj náskok ve třetí třetině, která začne ve 4:29?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, domácí jedenáct sekund po začátku třetí třetiny zvyšují svůj náskok a postaral se o to bývalý Ještřáb PATRICK SHARP, jenž ujel po pravém křídle a přesnou ranou pod břevno nedal Crawfordovi šanci! Asistence: Jamie Benn.
    Patrick SHARP - 2:0
     
    40:48
    Když Stars vedli po dvou třetinách, prohráli jen jeden jediný ze sedmnácti takových zápasů. Svěřenci Joela Quennevillea to budou mít hodně těžké.
     
    41:42
    Hosté vyhodili kotouč pouze k Oduyovi, jenž nyní v poklidu kombinuje s Alešem Hemským. Hvězdy jsou ve třetí třetině jednoznačně lepším týmem.
     
    42:38
    Do šance se nyní dostal z druhé vlny si najíždějící Valerij Ničuškin, nicméně Crawford ucpal mezírku mezi tělem a svou pravou paží včas.
     
    42:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Svěřenci Lindyho Ruffa udělali další mílový krok k postupu, Hawks ve třetí třetině jednoduše nestíhají! Roussel nabil na modrou Jordiemu Bennovi, jehož ránu šikovně tečoval COLTON SCEVIOUR a kotouč skončil až v síti! Asistence: Jordie Benn, Antoine Roussel.
    Colton SCEVIOUR - 3:0
     
    43:28
    Domácí si navíc zahrají přesilovku, na dvě minuty za hrubost jde pykat Michal Rozsíval (CHI).
     
    44:21
    Blackhawks vyhodili kotouč až k Niemimu, za jehož svatyní s černou pryží na holi nyní míchá vyčkávající Jason Spezza.
     
    44:54
    Hráči v bílých dresech se znovu osvobodili, v této přesilovce domácí nejsou vůbec nebezpeční.
     
    45:28
    Vlašimský rodák je na ledě, hosté to tentokrát zvládli bez ztráty další kytičky.
     
    46:20
    Crawford teď uchránil Blackhawks od ještě větší pohromy, když zneškodnil projektil Jamieho Benna ze skvělé pozice!
     
    47:19
    Domácí vyhodili kotouč tak šikovně, aby neskončil na zakázaném uvolnění a Anisimov může založit další akci Hawks z vlastního pásma.
     
    48:01
    To se mu ale nepodařilo, hráči v zelených dresech ve středním pásmu získali puk do své moci.
     
    48:38
    Crawford měl znovu plné ruce práce, ale se skákavým pokusem mladého Mattiase Janmarka si nakonec poradil.
     
    49:18
    Už dobrých pět minut se hraje bez přerušení, ve třetí třetině čas plyne jako voda.
     
    50:13
    Aleš Hemský ujížděl sám na Crawforda, ten ale jeho blafák dokázal zneškodnit! Už mohlo být definitivně rozhodnuto!
     
    50:13
    Tato situace se neobešla bez faulu, unikajícího českého šikulu totiž zahákoval Duncan Keith (CHI) a půjde za to pykat.
     
    51:07
    Blackhawks se však po třetím inkasovaném gólu povětšinou brání znamenitě, Crawford za necelou minutu této početní nevýhody nemusel zasahovat.
     
    51:53
    Jauvajs. Goligoski od modré tvrdě vypálil a puk se od Eavesovy brusle odrazil do obličeje nicnetušícího Roba Scuderiho, jemuž z nosu vytekl potůček krve. To nebyl vůbec hezký pohled...
     
    52:09
    Jason Demers tvrdě vypálil z vrcholu kruhů a ačkoliv Crawford přes clonícího Fiddlera nic neviděl, nakonec dokázal skvěle zasáhnout!
     
    52:13
    Keith je na ledě, svěřenci Joela Quennevillea s trochou štěstí ubránili i toto oslabení.
     
    53:03
    Tyler Seguin šikovně posunul touš na rozjetého Sharpa, jenž upaloval sám na Crawforda, ale táhlou střelou z pravého kruhu ho nedokázal překonat!
     
    54:01
    Zápas se rychle chýlí ke svému konci a Stars zkušeně kontrolují svůj náskok.
     
    54:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    A už je to definitivní! MATTIAS JANMARK si z van Riemsdyka udělal u mantinelu panáka a poté poslepu hledal křižným pasem Eavese, kotouč se však o brusli Michala Rozsívala odrazil za čáru! Crawford byl bez šance. Asistence: Jason Demers, Johny Oduya.
    Marrias JANMARK - 4:0
     
    54:59
    Sceviourův pokus strážce chicagské svatyně ukryl ve své výstroji a přerušil hru, před námi je poslední komerční přestávka.
     
    55:26
    No a aktivní Colton Sceviour nyní za brankou obral o puk profesorsky hrajícího Seabrooka, vybruslil si před Crawforda a vypálil těsně mimo!
     
    56:15
    Hosté se zmohli pouze na vyhození kotouče k Niemimu, už je téměř jisté, že se Stars po dnešní noci díky pohodlnému vítězství osamostatní na čele ligové tabulky.
     
    57:17
    Vernon Fiddler získal kotouč pro Janmarka, jenž si všiml volného Patricka Eavese, ale ten nemířil přesně. Čtvrtá lajna Stars dnes hraje velmi dobrý zápas.
     
    58:08
    Eakinův střílený pas adresovaný Rousselovi zablokoval obětavý Hjalmarsson, před námi jsou poslední dvě minuty třetí třetiny – a zřejmě i celého zápasu.
     
    59:01
    Minutu před koncem diváci na tribunách sborově povstali. Některá místa už jsou dávno prázdná, poměrně velký počet příznivců Blackhawks už se na bídu svých miláčků nemohl dívat.
     
    59:48
    Domácí už pouze vyhodili touš do středního pásma, dnes se už nic převratného nestane a Dallas zvítězí 4:0!
     
    Konec zápasu.
     
    Nyní je to definitivní! Svěřenci Joela Quennevillea dnes byli v koncovce bezzubí, dlouho se však drželi na dostřel jediného gólu. Blackhawks ale totálně propadli na začátku třetí třetiny a po dvou slepených gólech Sharpa a Scevioura se rozsypali. Pět a půl minuty před koncem zvýšil na konečných 4:0 odrazem o Rozsívalovu brusli Janmark.
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:
    1. Antti Niemi (DAL) 20 zákroků, 0 gólů, úspěšnost 100 %
    2. Patrick Sharp (DAL) 1+1
    3. Jason Spezza (DAL) 1+0
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:
    Aleš Hemský (DAL) 0+0, 5 střel, +0, čas na ledě 14:59
    Michal Rozsíval (CHI) 0+0, 1 střela, -1, čas na ledě 16:01
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 18532 diváků se s vámi loučím a přeji dobrou noc, případně dobré ráno. A příště na počtenou! (05:10:52)

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 30. Spezza (Sharp, Klingberg), 41. Sharp (Ja.Benn), 43. Sceviour (Jo.Benn, Roussel), 55. Janmark (Demers, Oduya)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn, Seguin, Sharp – Ničuškin, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Sceviour – Janmark, Fiddler, Eaves.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, van Riemsdyk, Hjalmarsson, Seabrook, Scuderi, Rozsíval – Panarin, Anisimov, Kane – Teräväinen, Toews, Shaw – Bickell, Rasmussen, Mashinter – Desjardins, Danault, Garbutt.

    Rozhodčí: Watson, Dwyer – Galloway, Gibbs

    Diváci: 18532
    bahis siteleri