Magnitogorsk – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Záhřeb 2:1 (2:0 po s.n.) | Ufa – Viťaz 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – HC Slovan 0:1 (1:2 po s.n.) | Riga – N.Novgorod 1:4 (kon.)
po s.n. (2:0)
Traktor Čeljabinsk
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
Medveščak Záhřeb
Pondělí 28.12.2015, 15:00 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Anton GLINKIN - 2:1
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Traktor Čeljabinsk.
    Autorem vítězné branky je ANTON GLINKIN.
     
    60:43
    Filip Novák na Vánoce dokázal ukončit zápas v prodloužení a nyní se mu to málem podařilo znovu, když střelou od modré čáry mířil přesně k levé tyči, Danny Taylor ale jeho pokus pravým betonem vyrazil mimo tři tyče!
     
    58:47
    Alexandre Bolduc nabral na levém křídle rychlost a poté napřáhl ke tvrdé střele, která směřovala přesně do levého horního rohu, brankář Vasilij Demčenko ji ale dokázal ramenem vyrazit mimo!
    55:40 Tuukka MANTYLA - 1:1
     
    55:40
    Medveščak právě vstřelil branku!
    TUUKKA MANTYLA využívá přesilovou hru a vyrovnává na 1:1!! Tuukka Mantyla tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střela letící těsně nad ledem zamířila přesně k levé tyči. Asistence: Simon Gysbers, Jesse Saarinen.
     
    54:57
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Denisov - 2 min., hákování).
     
    51:43
    Traktor Čeljabinsk se dostal z ničeho nic do přečíslení dva na jednoho a Semjon Kokujov mohl na pravém křídle přihrát do druhé vlny najíždějícímu spoluhráčovi, nakonec se ale akci rozhodl zakončit sám střelou na přední tyč, kterou Danny Taylor levým betonem vyrazil mimo!
     
    48:31
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Růžička - 2 min., podražení).
     
    47:33
    Radek Smoleňák dostal nádhernou zpětnou přihrávku před bránu a ocitl se v obrovské šanci, jeho následná střela ale zamířila pouze doprostřed brány a výstroje připraveného Vasilije Demčenka!
     
    39:55
    Jegor Martinov vypálil od modré čáry a těsně před Dannym Taylorem puk ještě nebezpečně tečoval Maxim Jakuceňa, brankář Medveščaku Záhřeb ale dokázal zakročit a ukryl puk ve výstroji!
     
    39:15
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb: Blake Parlett dostal menší trest, 2 minuty naražení zezadu, plus osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    35:48
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb: Shaone Morrisonn dostal menší trest, 2 minuty nebezpečná výstroj.
     
    33:51
    Jeden z hokejistů Traktoru Čeljabinsk nyní napřáhl na pravém křídle od modré čáry k nádherné střele, která těsně nad ledem směřovala ke vzdálenější levé tyči, Danny Taylor si ale připsal další fantastický zákrok poté, co jeho ránu dokázal pravým betonem vykopnout mimo!
     
    32:02
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb: Blake Parlett dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    28:19
    Hráči Traktoru vzápětí napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nebezpečné střele, která směřovala přesně do vzdálenějšího levého horního rohu, Danny Taylor ji ale pravým ramenem dokázal vyrazit mimo! Skvělý zákrok.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb: Jesse Saarinen dostal menší trest, 2 minuty naražení zezadu, plus osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    24:04
    Hráči Traktoru Čeljabinsk rozjeli ve středním pásmu nádhernou kombinační akci, po které Maxim Jakuceňa hledal u vzdálenější levé tyče bekhendovou přihrávkou Antona Glinkina, který mohl puk uklízet do prázdné brány, jenže ho promáchl!
     
    18:03
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk: Alexej Petrov dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    14:35
    Vjačeslav Osnovin se na pravém křídle nádhernou stahovačkou zbavil obránce Medveščaku Záhřeb a poté se puk snažil umístit pod horní tyč, Danny Taylor ale předvedl skvělý zákrok a ramenem jeho pokus vyrazil do ochranné sítě!
     
    13:43
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb: Nathan Perkovič dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    13:20
    Alexander Rybakov se málem řítil sám na bránu, Danny Taylor proti němu ale skvěle vyjel ze své klece a holí puk uklidil do bezpečí!
     
    11:04
    Medveščak Záhřeb vytvořil před bránou Vasilije Demčenka obrovský závar a Blake Parlett mohl puk uklízet z blízkosti do prázdné brány, jenže kotouč promáchl!
     
    10:05
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk: Andrej Popov dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    09:08
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb: Simon Gysbers dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    07:25 Deron QUINT - 1:0
     
    07:25
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    DERON QUINT překonává hostujícího brankáře a Traktor Čeljabinsk se ujímá vedení!! Deron Quint napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, kterou Danny Taylor nedokázal zastavit a od jeho pravé ruky se puk odrazil k pravé tyči. Asistence: Danil Gubarev, Alexander Rybakov.
     
    05:35
    Traktor Čeljabinsk konečně dobře rozehrál a na pravém křídle jeho hráči napřáhli k nebezpečné střele, která směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, brankář Danny Taylor ji ale vyrážečkou vyrazil mimo! Pěkný zákrok.
     
    02:53
    Vjačeslav Osnovin na pravém křídle nebezpečně vypálil přes obránce a Danny Taylor měl co dělat, aby jeho pokus u své levé tyče vyrazil do bezpečí!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Quint (Gubarev, Rybakov), rozh. náj. Glinkin – 56. Mantyla (Gysbers, Saarinen)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Smoleňák (ZAG)
    1:0   Glinkin (CLJ)
    2. série:
    1:0   Genoway (ZAG)
    2:0   Jakuceňa (CLJ)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Francouz) – Novák, Martinov, Borodkin, Denisov, Quint, Šinin, Petrov, Klistov – Popov, Glinkin, Jakuceňa – Pestonov, Osnovin, Růžička – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Šarov, Kručinin, Afonasjevskij
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Lundstrom) – Parlett, Morrisonn, Mantyla, Gysbers, Jurčina, Katic, Deutsch – Smoleňák, Saarinen, Mertl – Brule, Bolduc, Bjorkstrand – Genoway, Hedberg, Jamtin – Glumac, Perkovič, Arkalov

    Rozhodčí: Sergej Bělijajev, Jevgenij Gamalej – Andrej Maťuša, Jakov Palej

    Diváci: 5000
    bahis siteleri