Ottawa – Boston 3:1 (kon.) | Florida – Columbus 3:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:3 (kon.)
Dallas – St. Louis 3:0 (kon.) | Chicago – Carolina 1:2 (kon.) | Winnipeg – Pittsburgh 1:0 (kon.)
Colorado – Arizona 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 4:2 (kon.) | Calgary – Edmonton 5:3 (kon.)
konec
New York Islanders
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Pondělí 28.12.2015, 00:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 James VAN RIEMSDYK - 1:3
     
    59:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK uklízí puk do prázdné brány a rozhoduje o osudu dnešního utkání!! James van Riemsdyk vyhrál ve středu útočného pásma proti Johnnymu Boychukovi souboj o puk a bekhendovou střelou po ledě ho poslal do prázdné brány. Asistence: Nazem Kadri.
     
    58:59
    Maple Leafs mohli rozhodnout, jejich střela z pravého křídla ale orazítkovala pravou tyč! Jako by těch tyčí v dnešním zápase nebylo málo.
     
    58:36
    Johnny Boychuk napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nebezpečné střele, kterou Jonathan Bernier nedokázal udržet a v blízkosti pravé tyče se dostal k dorážce Kyle Okposo, puk za záda brankáře Toronta ale propasírovat nedokázal!
     
    58:24
    Hlavní trenér Islanders Jack Capuano si vyžádal po zakázaném uvolnění Maple Leafs oddechový čas a Thomas Greiss zůstal na střídačce.
    52:30 Nikolaj KULJOMIN - 1:2
     
    52:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    NIKOLAJ KULJOMIN předvedl parádní teč a New York Islanders se vrací necelých osm minut před koncem utkání zpět do hry!! Nick Leddy napřáhl od modré čáry ke střele, která letěla těsně nad ledem a před bránou ji zády k bráně skvěle tečoval mezi betony bezmocného Jonathana Berniera ruský útočník Nikolaj Kuljomin. Asistence: Nick Leddy, Ryan Strome.
     
    48:44
    Ryan Strome napřáhl z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování ke tvrdé střele a Jonathan Bernier ji vyrážečkou nebo dokonce holí vyrazil mimo tři tyče!
     
    46:28
    Kyle Okposo přihrál do jízdy Johnu Tavaresovi, který z levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele a orazítkoval levou tyč, od níž se puk opět odrazil zpět do hry!
     
    44:18
    James van Riemsdyk se během pár sekund ocitl ve dvou obrovských šancích! Jeho první střela z blízkosti levé tyče zamířila těsně nad, zatímco tu druhou z prostoru u pravé tyče Thomas Greiss pravým betonem vyrazil a připsal si další parádní zákrok.
     
    43:22
    Kyle Okposo tvrdě vypálil od modré čáry a pozorný Jonathan Bernier jeho střelu vyrážečkou vyrazil do ochranného skla za svou bránou!
     
    42:12
    Daniel Winnik nabral na křídle rychlost a z levého kruhu pro vhazování napřáhl k pěkné střele, která směřovala těsně nad ledem přesně k pravé tyči, Thomas Greiss ji ale levým betonem dokázal vyrazit! Krásný zákrok brankáře Islanders.
     
    40:35
    John Tavares vypálil tvrdě od modré čáry a jeho střela směřovala přesně pod horní tyč, Jonathan Bernier proti ní ale dobře vyjel z brány a vyrazil ji do bezpečí!
     
    38:18
    Toronto Maple Leafs vzápětí podniklo další rychlý protiútok a Leo Komarov se ocitl ve velké šanci, když na pravé straně nabral rychlost a poté napřáhl ke tvrdé střele, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě!
     
    38:00
    Toronto Maple Leafs se konečně ubránilo a vzápětí vyrazilo do rychlého protiútoku, po kterém se ocitl sám před bránou Tyler Bozak, Thomas Greiss ho ale v tváří v tvář dokázal vychytat a puk vyrazil mimo!
     
    34:13
    Kyle Okposo napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování k parádní střele, která směřovala do vzdálenějšího levého horního rohu, nakonec se ale od tyče odrazila zpět do hry! V Barclays Center to zvoní jako v kostele.
     
    33:45
    Pierre-Alexandre Parenteau dostal skvělou přihrávku před bránu a u levé tyče se snažil puk bekhendem zasunout do brány, jeho zakončení ale zamířilo mimo! To byla velká šance, Islanders ale zatím zuby nehty odolávají.
     
    32:55
    Peter Holland dostal krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma před bránu a u pravé tyče se pokoušel puk umístit do do zdánlivě prázdné brány, jenže Thomas Greiss se blýskl skvělým zákrokem a jeho pokus zastavil!
     
    31:14
    Kyle Okposo (NYI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    30:22
    Dion Phaneuf vypálil ze stejného místa jako před pár okamžiky Nazem Kadri a pozorný brankář Islanders Thomas Greiss jeho pokus levým betonem vyrazil! Maple Leafs se vzápětí dostali k dorážce, také s ní si ale Greiss poradil.
     
    29:29
    Nazem Kadri napřáhl na pravém křídle od modré čáry ke tvrdé a nebezpečné střele, kterou Thomas Greisse s obtížemi dokázal vyrazit do rohu kluziště!
     
    26:24
    Nick Leddy tvrdě vypálil od modré čáry a Jonathan Bernier jeho střelu letící těsně nad ledem holí vyrazil mimo! Fantastický zákrok.
     
    25:00
    Matt Hunwick (TOR) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    23:13 Michael GRABNER - 0:2
     
    23:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MICHAEL GRABNER využil poskytnutou výhodu při signalizovaném vyloučení Islanders a pátým gólem v letošní sezóně NHL poslal Toronto Maple Leafs do dvoubrankového vedení!! Leo Komarov přihrál Morganovi Riellymu, který od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele a mířil mezi betony Thomase Greisse. Brankář Islanders si sice připsal dobrý zákrok, jenže jeho střelu nedokázal udržet a Michael Grabner puk dorazil do prázdné brány. Asistence: Nazem Kadri, Morgan Rielly.
    21:33 Tyler BOZAK - 0:1
     
    21:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    TYLER BOZAK střílí gól a otevírá skóre dnešního zápasu!! Roman Polák našel přihrávkou zpoza zadního mantinelu před bránou Tylera Bozaka, který z blízkosti zamířil střelou po ledě přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Roman Polák, Pierre-Alexandre Parenteau.
     
    21:28
    Nick Leddy vypálil od modré čáry a Jonathan Bernier jeho střelu levým betonem vyrazil mimo!
     
    19:31
    John Tavares po vhazování napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem a Jonathan Bernier po pěkném zákroku ukryl puk v lapačce!
     
    17:10
    Jonathan Bernier dokázal zareagovat na tečovanou střelu New Yorku Islanders a také brankář Toronta Maple Leafs si v závěru první třetiny připsal velice důležitý zákrok!
     
    16:13
    Matt Hunwick na levém křídle nabral rychlost a poté se v blízkosti levé tyče snažil puk umístit do levého horního rohu, jenže Thomas Greiss vytáhl další skvělý zákrok a jeho pokus ramenem vyrazil do ochranné sítě!
     
    09:55
    Michael Grabner hraje s velkou chutí a z levého křídla si skvěle vybruslil před bránu, kde se puk snažil z blízkosti umístit do levého horního rohu, Thomas Greiss ale předvedl první skvělý zákrok a ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    03:10
    Brock Nelson (NYI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 53. Kuljomin (Leddy, Strome) – 22. Bozak (Polák, Parenteau), 24. Grabner (Kadri, Rielly), 60. Riemsdyk (Kadri)


    New York Islanders: Greiss (Gibson) – Leddy, Hamonic, de Haan, Boychuk, Hickey, Strait – Nelson, Tavares, Strome – Bailey, Nielsen (A), Okposo (A) – Lee, Gabovski, Kuljomin – Martin, Cizikas, Clutterbuck (A). Trenér: Jack Capuano.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Hunwick (A), Rielly, Gardiner, Phaneuf (C), Polák, Marinčin – van Riemsdyk, Bozak (A), Parenteau – Grabner, Kadri, Komarov – Winnik, Holland, Lupul – Matthias, Froese, Boyes. Trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Dean Morton, Kelly Sutherland – Shandor Alphonso, Pierre Racicot
    bahis siteleri