Banská Bystrica – Trenčín 1:3 (kon.) | Košice – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Zvolen 2:5 (kon.)
Nitra – Poprad 1:2 (po pr.) | Žilina – Skalica 5:4 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
HKM Zvolen
sk Pondělí 28.12.2015, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:39 PULIŠ - 2:5
     
    51:39
    Zvolen dal gól!
    Znovu strela od modrej, teč RADOVANA PULIŠA pred bránkoviskom a je rozhodnuté. Ak nenastane nejaký zvolenský megakolaps, tak si Havrani pripíšu piatu prehru v rade.

    Asistencia: Bagin, Brabenec
    41:48 JURÍK - 2:4
     
    41:48
    Zvolen dal gól!
    Jednoduché nahodenia a pohotový teč JURAJA JURÍKA pomedzi Košarišťanove betóny. A je to zase o dva góly. Zvolenčania vstúpili aktívne do tretej tretiny a pomerne rýchlo skórujú.

    Asistencia: Mráz, Misenev.
    31:53 TIBENSKÝ - 2:3
     
    31:53
    Piešťany dali gól!
    Z nepodarenej presilovky napokon výstavný gól. Filip zachytil na modrej puk, nabil voľnému Ručkayovi pred bránkou, ten okamžite priťukol na druhú stranu, pri ľavú tyčku JOZEFOVI TIBENSKÉMU, ktorý strelou pod brvno znižuje.

    Asistencia: Ručkay, Filip
    26:41 KLÍMA - 1:3
     
    26:41
    Zvolen dal gól!
    Veľmi pekná strela TOMÁŠA KLÍMU, ktorý si zobral puk v rohu, nakorčuľoval do pravého kruhu a z bodu na vhadzovanie švihom vymietol šibenicu.

    Asistencia: Škvaridlo, F. Fekiač.
    21:53 ZUZIN - 1:2
     
    21:53
    Zvolen dal gól!
    Puk sa odrazil od rozhodcu na zvolenské hokejky, hostia pohotovo zareagovali, prvú strelu ešte stihol Košarišťan zastaviť, proti dorážke PETRA ZUZINA bol bezmocný . Domáci sa hnevajú na hlavného, tak to ale chodí, rozhodca je súčasť hry povedal by Robert Záruba.

    Asistencia: Obdržálek
    18:35 SALIJI - 1:1
     
    18:35
    Piešťany dali gól!
    Aj Havrani využívajú presilovku. Bombu Filipa z pravého kruhu Baroš ešte stlmil, puk ale padol k tyčke, kde sa pohotovo zorientoval SAMIR SALIJI a vyrovnal.

    Asistencia: Filip, Belluš
    14:16 ZUZIN - 0:1
     
    14:16
    Zvolen dal gól!
    Ale teraz až tak radi nebudú, bleskovo využitá presilovka, nahodený puk od modrej, vyrazený brankárom a pohotová dorážka PETRA ZUZINA.

    Asistencia: Krejči, Klhúfek.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 19. Saliji (Filip, Belluš), 32. Tibenský (Ručkay, Filip) – 15. Zuzin (Krejči, Klhúfek), 22. Zuzin (Obdržálek), 27. Klíma (Škvaridlo, F.Fekiač), 42. Jurík (Mráz, Misenev), 52. Puliš (Bagin, Brabenec)


    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan – Trefný, Hudec S., Mikula, Tvrdoň (A), Petráš – Svetlík, Gipters, Ručkay, Holovič (A), Tibenský – Filip (C), Kania, Belluš, Brancis, Saliji – Hluch. Pokorný, Šimíček, Tomčák, Hrehorčák – Hudec F.

    Tréner: L. Gudas

    HKM Zvolen: Baroš – Bagin, Juraško (C), Semorad, Brabenec (A), Puliš – Krejči, Andersons, Obdržálek, Klhufek, Zuzin – Demiters, Pokovič, Misenev, Mráz, Jurík – Fekiač F., Fekiač V., Ďaloga, Klíma, Škvaridlo (A)

    Tréner: J. Turek

    Rozhodčí: Lauff – Holienka, Rovenský

    Diváci: 1320
    bahis siteleri