Banská Bystrica – Trenčín 1:3 (kon.) | Košice – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Zvolen 2:5 (kon.)
Nitra – Poprad 1:2 (po pr.) | Žilina – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HK VITAR Martin
sk Pondělí 28.12.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    SKLADANÝ - 4:2
     
    49:36
    Martin dal gól!
    Hričina sa napokon na trestnej lavici dlho neohrial, gólom ho z nej vyháňa FRANTIŠEK SKLADANÝ. Martin má opäť o čosi väčšiu šancu na bodový zápis. Asistencie: Tomáš Pokrivčák, Andrej Jurášek.
    Peter BARTOŠ - 4:1
     
    46:26
    Košice dali gól!
    Tak napokon je z toho tretia využitá presilová hra Košíc v dnešnom stretnutí a celkovo štvrtý gól v sieti Martina. Postaral sa oň PETER BARTOŠ, ktorý tak strieľa gól svojmu materskému klubu. Asistencie: Richard Jenčík, Peter Mikuš.
    Juraj CEBÁK - 3:1
     
    43:09
    Košice dali gól!
    Bartánus nás opäť raz presvedčil o svojej majstrovskej práci hokejkou, keď na seba najskôr nalákal obranu súpera a následne na vzdialenejšej žrdi našiel voľného JURAJA CEBÁKA, ktorý sa už mýliť nemohol. Asistencie: Marek Bartánus, Jiří Bicek.
    GALAMBOŠ - 2:1
     
    39:08
    Martin dal gól!
    To však už neplatí. Aj MHC využíva výhodu presilovej hry, konkrétne sa to darí PETROVI GALAMBOŠOVI, ktorý rozjasal hosťujpcu striedačku. Asistencie: Ján Tabačkek, Filip Surovka.
    Matej ČEŠÍK - 2:0
     
    23:32
    Košice dali gól!
    Nuž, domáci hokejisti napokon znegovali moje slová a do siete GIbla pridali druhý presný zásah v stretnutí. Postaral sa oň MATEJ ČEŠÍK, ktorý využíva druhú presilovú hru najlepším možným spôsobom. Asistencie: Eduard Šedivý, Richard Jenčík.
    Tomáš HRNKA - 1:0
     
    05:56
    Košice dali gól!
    Košice sa dostávajú do vedenia! Rýchly prechod stredným aj útočným pásmom využil TOMÁŠ HRNKA na poriadnu ranu švihom, ktorou nedal Giblovi šancu na zákrok. Asistencie: Jiří Bicek, Jakub Suja.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 6. Hrnka (Bicek, Suja), 24. Češík (Šedivý, Jenčík), 44. Cebák (Bartánus, Bicek), 47. Bartoš (Jenčík, Mikuš) – 40. Galamboš (Tabaček, Surovka), 50. Skladaný (Pokrivčák, Jurášek)


    HC Košice: Melicherčík – Deyl, Cebák, Mikuš, Macejko, Šedivý, Dudáš, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Jenčík, Češík, Bartoš – Chovan, Hrnka, Hričina – Bortňák, Boltun, Lelkeš
    HK VITAR Martin: Gibl – Dvořák, Tabaček, Bačik, Rusina, Trávniček, Dlouhý, Vyskoč, Pacalaj – Surovka, Galamboš, T. Varga – Skladaný, Jurášek, Pokrivčák – Poliaček, Dírer, Uhrík – R. Varga, Rzavský, Kokavec

    Rozhodčí: Lokšík – Bogdaň, M. Korba
    bahis siteleri