Michalovce – Detva 5:0 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 11:1 (kon.) | Bardejov – Trnava 5:1 (kon.)
Topoľčany – Humenné 7:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Nové Zámky 0:8 (kon.) | Senica – Prešov 5:6 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Dukla Senica
5:6 (0:0, 3:3, 2:2 - 0:0)
HC Prešov
sk Pondělí 28.12.2015, 18:00 • ZŠ Senica • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjmený zvyšok večera. (20:50:35)
     
    Koniec zápasu.
     
    Rozhodujúci nájazd strelil MARTIN TKÁČ, ktorý v deviatej sérii rozhodol o víťazstve Prešova 6:5 po samostatných nájazdoch proti Senici!
     
    9. série
    0:1
    Tkáč premieňa.
     
    9. série
    0:0
    Kotzman nepremieňa.
     
    8. série
    0:0
    Šándor nepremieňa.
     
    8. série
    0:0
    Řezač nepremieňa.
     
    7. série
    0:0
    Horvát nepremieňa.
     
    7. série
    0:0
    Videlka nepremieňa.
     
    6. série
    0:0
    Chalupa nepremieňa.
     
    6. série
    0:0
    Saliji nepremieňa.
     
    5. série
    0:0
    Prokol nepremieňa.
     
    5. série
    0:0
    Řezač nepremieňa.
     
    4. série
    0:0
    Jokeľ nepremieňa.
     
    4. série
    0:0
    Vereš nepremieňa.
     
    3. série
    0:0
    Pekarčík nepremieňa.
     
    3. série
    0:0
    Dancsák nepremieňa.
     
    2. série
    0:0
    Petr Řezač minul bránu.
     
    2. série
    0:0
    Sabol nepremieňa.
     
    1. série
    0:0
    Romančík nepremieňa.
     
    1. série
    0:0
    Halás nepremieňa.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Je po predĺžení, šance boli na oboch stranách, ale brankári sa vyznamenali. Budú nasledovať samostatné nájazdy.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    62:30
    Polovica predĺženia je minulosťou, ale presný zásah sme zatiaľ nevideli. S najväčšou pravdepodobnosťou budeme svedkami samostatných nájazdov.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretiny sme mohli vidieť štyri góly, zhodne po dva strelili oba tímy, ktoré sa celý zápas gólovo doťahujú. V Senici tak o malú chvíľu začne predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    56:16
    Senica si zahrá ďalšiu presilovú hru. Martin Tkáč mieri za zdvihovanie hokejky na trestnú lavicu. Do konca tretej tretiny nám zostávajú takmer štyri minúty.
     
    51:30
    Senica dala gól!
    S gólmi sa nám roztrhlo vrece aj v tretej tretine. Opäť tu máme vyrovnané skóre vďaka PETROVI ŘEZAČOVI, ktorý strieľa piaty senický gól.
    Asistencie: Garip Saliji, Martin Šimon.
     
    51:15
    Juraj Dancsák tentokrát oslabuje na dve minúty hosťujúci Prešov, pretože sa dopustil hákovania.
     
    48:46
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Musela prísť až piata presilová hra, aby v nej Prešovčania skórovali! Hostia využili presilovku zásluhou ROMANA KOHUTIARA. Seničania boli nedôrazní pri vyhodení puku z pásma a z toho plynul gól. Na ľade to medzi hráčmi iskrí. Ostáva ešte približne 9 minut do konca tretej tretiny. Asistencia: Juraj Prokop
     
    47:02
    Pavol Pavešic sa previnil podrazením, a tak oslabuje Senicu, ktorá bude zažívať ťažké dve minúty.
     
    46:02
    Prvých šesť minút tretej tretiny nám prineislo dva góly, stav je nerozhodný 4:4. Spočiatku bol úvod poslednej tretiny „nudný", no tímy sa postupne rozbiehajú, a tým aj tempo hry, ktoré bolo v druhej tretine svižné.
     
    45:39
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Gólová naháňačka pokčauje aj v tretej tretine. V 45. minúte sa dostali Seničania do vedenia, no z neho sa „Záhoráci" dlho netešili, pretože OLIVER JOKEĽ vyrovnáva na 4:4! Asistencia: Samuel Chalupa
     
    44:18
    Senica dala gól!
    Záhoráci sa ujímajú vedenia a sú tak k trom bodom momentálne o niečo bližšie, než hostia z východu. Šťastným strelcom štvrtého gólu Senice je PETR ŘEZAČ!
    Asistencia: Garip Saliji, Filip Pekarčík
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine sa nám roztrhlo vrece s gólmi, videli sme po tri presné zásahy na oboch stranách. Uvidíme, či sa rozuzlenia tohto dramatického duelu dočkáme v tretej tretine, alebo v Senici uvidíme predĺženie, prípadne samostatné nájazdy. Odpovede nám naznačí blížiaca sa tretia časť stretnutia.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    34:36
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Hostia rýchlo vyrovnávajú. Postaral sa o to OLIVER JOKEĽ svojou strelou ponad betón gólmana. Asistencia: Samuel Chalupa.
     
    31:55
    Senica dala gól!
    Domáci hokejisti sa dokázali presadiť tretíkrát v zápase a opäť sa ujímajú vedenia. Gól strelil ranou do hornej časti bránky ĽUBOŠ DOBRÝ. Asistencia: Rastislav Vereš.
     
    30:08
    Polhodina hry je za nami a my stále sledujeme vyrovnaný duel, ktorého stav je aktuálne vyrovnaný.
     
    26:54
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Prešovčania napokon opäť vyrovnávajú! Postaral sa o to FRANTIŠEK PULŠČÁK, ktorý do siete dorazil vyrazený puk po úniku. Asistencia: Igor Halás.
     
    25:50
    Senica dala gól!
    Domáci tím sa opäť ujíma vedenia. Postaral sa o to GARIP SALIJI tvrdou strelou od modrej čiary po tom, čo sa Marton zrazil s jedným z hráčov a nemohol včas zasiahnuť. Asistencie: Filip Pekarčík, Petr Řezač.
     
    25:20
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Autorom gólu z trestného strieľania je IGOR HALÁS, ktorý Račka prepálil strelou pomedzi betóny.
     
    25:20
    Prešov bude mať po faule Pavla Pavešica k dispozícii trestné strieľanie.
     
    24:56
    Opäť tu máme obojstranné vylúčenie. Z domácich inkasuje dvojminútový trest za údery Ronald Dvonč, z hostí si 2+2 minúty odpyká Han Kihoon.
     
    24:30
    Senica dala gól!
    Domáci hokejisti napokon prekvapili svojho súpera a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to PETR ŘEZAČ svojou tvrdou strelou, ktorá prešla Martonovi pomedzi betóny. Asistencia: Garip Saliji.
     
    23:10
    Hostia sa po zmene strán zobudili a Senicu s výnimkou individuálnej šance Řezača do ničoho nepustili. Zdá sa, že Prešov preberá kontrolu nad zápasom.
     
    22:01
    Prvá dvojminútovka duhej tretiny je minulosťou a my stále čakáme na presný zásah. Račko i Marton sú však proti a držia si čisté kontá.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Videli sme v nej tvrdý hokej s niekoľkými dobrými šancami na otvorenie skóre, ale gólmani na oboch stranách si udržali čisté konto a pomohli svojim spoluhráčom. Mierne navrch má domáca Senica.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:47.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:39
    Vzájomné vylúčenie je minulosťou a pred nami sú posledné sekundy tejto tretiny. Gôl už s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidíme.
     
    17:39
    Máme tu vylúčenie na oboch stranách. Z domácich je potrestaný Kristián Grman, z hostí Marek Pitka. Obaja si odsedia dvojminútové tresty za údery.
     
    17:12
    Seničania presilovku nevyužili a východniari medzičasom hrajú v plnom počte. Gôlmani na oboch stranách si stále držia čisté kontá.
     
    15:12
    Hostia sa budú druhýkrát v zápase brániť! Na trestnú lavicu odišiel na dve minúty za nešportové správanie Ľubomír Sabol.
     
    14:50
    Diváci dokonca videli aj žřdku! Tú v nájazde na bránku nastrelil domáci Daniel, takže prešovský gólman Marton mal kusisko šťastia.
     
    14:10
    Na opačnej polovici klziska sa do úniku dostal Horvát, no jeho vyloženú šancu vychytal gólman Račko. Stále čakáme na otvárací presný zásah duelu.
     
    13:06
    Obraz hry sa však výrazne zmenil a diváci sa bavia dobrými šancami. Za domácich teraz výborne pohrozili Romančík, Grman aj Řezač, avšak gólman Marton bol vždy na svojom mieste a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    12:39
    Prvá tretina sa nám medzičasom prehupla do svojej druhej polovice a my stále čakáme na otvárací presný zásah. Stav duelu je stále rovnaký ako pred jeho začiatkom.
     
    09:57
    Hostia boli v presilovke oveľa nebezpečnejší a pred Račkom poriadne pohrozili. Domáci gólman bol však na mieste a puk za svoj chrbát nepustil. V Senici sledujeme zatiaľ priemerný duel z oboch strán.
     
    08:44
    Presilovku nedokázali využiť ani Prešovčania a duel opäť pokračuje za nerozhodného stavu. Oba celky už medzičasom hrajú v plnom počte.
     
    06:44
    Brániť sa budú aj domáci! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za napadnutie Kristián Grman, ktorý bude chýbať v štvrtej obrannej dvojici.
     
    06:00
    Seničania v doterajšom priebehu zápasu pôsobia aktívnejším dojmom a súpera ešte do zakončenia ani nepustili. Počas presilovky sa domáci tím prezentoval viacerými dobrými pokusmi, ale goĺman Marton svoj tím podržal.
     
    05:44
    Seničania ale svoju početnú výhodu napokon využiť nedokázali a skóre sa im nepodarilo otvoriť. Na západe Slovenska tak pokračujeme za bezgólového stavu.
     
    03:44
    Máme tu prvé vylúčenie zápasu, brániť sa budú hostia z východu Slovenska! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za vyhodenie puku obranca prvej defenzívnej dvojice Martin Tkáč.
     
    02:03
    Duel v Senici sa začal. Hosťujúci Prešov je favoritom zápasu, avšak v úvodnej dvojminútovke sa mu skóre otvoriť nepodarilo a stav je zatiaľ nerozhodný 0:0.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Dukla Senica: Račko – Pavešic, Fian, Kotzman, Šimon, Šohajda, Grman – Knyazev, Vereš, Romančík – Řezač, Saliji (C), Pekarčík – Penák, Videlka, Dvonč – Dobrý, Daniel

    HC Prešov Penguins: Marton – Tkáč, Kihoon, Pitka, Nitriansky, Tartaľ, Novický, Macko – Kohutiar, Prokop (C), Halás – Jokeľ, Sabol, Chalupa – Horvát, Pulščák, Dancsák – Šándor

    Rozhodca: Krist – Beniač, Jurčiak.
     
    Vítam všetkých hokejových priaznivcov. Po vianočných sviatkoch sa začína aj kolotoč zápasov 1.hokejovej ligy. V dnešnom zápase privíta na svojom ľad tím HC Dukla Senica mužstvo HC Prešov Penguins.

    Záhoráci sú momentálne na 7. priečke s počtom bodov 48. Na 6.Michalovce strácajú 5 bodov. Seničania naposledy cestovali do neďalekej Trnavy, odkiaľ si odniesli 3 body po víťazstve 3:4. O góly sa postarali Videlka, Knyazev, Saliji a navrátilec po zranení Vereš.

    Hostia sú momentálne na 3. priečke tabuľky a na konte majú vybojovaných 59 bodov. Na Nové Zámky, ktoré okupujú 2. miesto tabuľky strácajú jediný bod. Ale rovnaký počet bodov – 59 má aj Detva a o jeden menej Liptovský Mikuláš. Každé zakopnutie "Tučniakov" môže znamenať významný pád v tabuľke.
    Posledný zápas pred Vianocami odohrali na svojom ľade a vyzvali tím z Liptovského Mikuláša, ktorý napokon zdolali 7:5. O góly sa postarali: Sabol – 2x, Halás, Kohutiar, Tkáč, Prokop, Jokeľ.

    Stávkové kancelárie stavajú do pozície favorita hostí, na ktorých výhru v riadnom hracom čase vypísali kurz 1,90, na výhru Seničanov v riadnom hracom čase vypísali kurz 2,75 a na remízu v riadnom hracom čase vypísali kurz 4,35. Či sa predpoklady bookmakerov potvrdia uvidíme počas zápasu. Úvodné buly je naplánované na 18:00.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Veronika Pancuráková

    Petra Beblavá

    Lukáš Chovan

    Branky a nahrávky: 25. Řezač (Saliji), 26. Saliji (Pekarčík, Řezač), 32. Dobrý (Vereš), 45. Řezač (Saliji, Pekarčík), 52. Řezač (Saliji, Šimon) – 26. Halás (TS), 27. Pulščák (Halás), 35. Jokeľ (Chalupa), 46. Jokeľ (Chalupa), 49. Kohutiar (Prokop), rozh. náj. Tkáč

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Halás (PEN)
    0:0   Romančík (SEN)
    2. série:
    0:0   Sabol (PEN)
    0:0   Řezač (SEN)
    3. série:
    0:0   Dancsák (PEN)
    0:0   Pekarčík (SEN)
    4. série:
    0:0   Vereš (SEN)
    0:0   Jokeľ (PEN)
    5. série:
    0:0   Řezač (SEN)
    0:0   Prokol (PEN)
    6. série:
    0:0   Saliji (SEN)
    0:0   Chalupa (PEN)
    7. série:
    0:0   Videlka (SEN)
    0:0   Horvát (PEN)
    8. série:
    0:0   Řezač (SEN)
    0:0   Šándor (PEN)
    9. série:
    0:0   Kotzman (SEN)
    0:1   Tkáč (PEN)


    HC Dukla Senica: Račko – Pavešic, Fian, Kotzman, Šimon, Šohajda, Grman – Knyazev, Vereš, Romančík – Řezač, Saliji (C), Pekarčík – Penák, Videlka, Dvonč – Dobrý, Daniel
    HC Prešov: Marton – Tkáč, Kihoon, Pitka, Nitriansky, Tartaľ, Novický, Macko – Kohutiar, Prokop (C), Halás – Jokeľ, Sabol, Chalupa – Horvát, Pulščák, Dancsák – Šándor

    Rozhodčí: Krist – Beniač, Jurčiak

    Diváci: 402
    bahis siteleri