Znojmo – Bolzano 4:6 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:6 (1:3, 1:1, 2:2)
HC Bolzano
Pondělí 28.12.2015, 18:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Že by ještě nebylo rozhodnuto? Pucher vybojoval kotouč, zpoza brány, odkud jej nabídl ROMANU TOMASOVI, ten pak měl lehkou práci. Asistence: Peter Pucher.
     
    58:08
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Branka jakoby přišla z čistého nebe! NICHOLAS PALMIERI se bleskurychle přesunul z rohu kluziště přímo před bránu, odkud blafákem obhodil Nechvátala. Asistence: Alexander Foster.
     
    52:09
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Obrovské zmatky ve znojemské obraně využil STEPHEN SAVIANO, který dostal kotouč přímo před bránu, odkud už měl lehkou práci. Asistence: Marco Insam a Matthew Pope.
     
    48:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Opět rána od modré, opět dorážka, ale tentokrát úspěšně! COLTON YELLOW HORN se dostal k puku už za ležícím Hüblem, kterého nikým neatakován neměl problém přehodit. Asistence: Roman Tomas a Martin Bača.
     
    38:28
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Velmi rychlé využití přesilovky. Savianovu střelu od modré se snažilo dorazit několik hráčů, úspěšným se ale stal SEAN MCMONAGLE, který z ostrého úhlu překonal Nechvátala nalepeného na tyčce. Asistence: Stephen Saviano.
     
    21:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Jak je hokej jednoduchý. Šedivý se po vyhraném buly dostal do rychlého brejku, natlačil se před obránce, jeho blafák ještě Hübl vychytal, ale dorážející DAVID BARTOŠ už trefuje odkrytou branku. Asistence: Colton Yellow Horn, Ondrej Šedivý.
     
    14:05
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Další laciný gól v domácí síti. Nechvátal se vydal rozehrávat za vlastní branku, ale posunul puk jen za sebe na hůl Saviana, ten okamžitě přihrál před odkrytou branku a MATT POPE zavěsil do odkryté klece. Asistence: Steve Saviano.
     
    11:51
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Další situace, v níž byl Nechvátal sám proti útočníkovi hostů a také tentokrát je z toho gól. Nepřesnost ve středním pásmu využil STEVE SAVIANO, dostal se do samostatného úniku a střelou po ledě otáčí vývoj duelu. Bez asistence.
     
    05:49
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají po velké chybě v rozehrávce. Jeden ze znojemských hráčů namazal přímo na hůl osamocenému JOELU BRODOVI a nejproduktivnější hráč Bolzana se sám před Nechvátalem nemýlil. Orli doma inkasují první gól po 188 minutách. Bez asistence.
     
    01:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se brzy dostává do vedení! Lattnerova přihrávka od pravého mantinelu byla ztečována přímo na hůl PETERA PUCHERA, který z mezikruží zamířil švihem přesně nad Hüblovu vyrážečku. Asistence: Jan Lattner.

    Lukáš Peroutka

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 2. Pucher (Lattner), 22. Bartoš (Yellow Horn, Šedivý), 49. Yellow Horn (Tomas, Bača), 59. Tomas (Pucher) – 6. Broda, 12. Saviano, 15. Pope (Saviano), 39. McMonagle (Saviano), 53. Saviano (Insam, Pope), 59. Palmieri (Foster)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Roupec, Biro, Bořuta, Bača, Šulák, Stehlík – Tomas, Trivino, Rehuš – Podešva, Pucher, Lattner – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Číp, Beroun, Novák – Špaček, Csamangó.
    HC Bolzano: Hübl (Morandell) – Egger, Oberdörfer, Hofer, McMonagle, Flemming, Franza, DeAnesi, Frank – Broda, Vause, Reid – Insam, Saviano, Pope – Palmieri, Foster, Pollastrone – DiCasmirro, Bernard, Gander.

    Rozhodčí: Babic, Siegel – Loicht, Nemeth

    Diváci: 4016
    bahis siteleri