Pardubice – Sparta 3:6 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 5:2 (kon.)
Ševci Zlín – HC Litvínov 3:7 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (1:2 po s.n.) | Liberec – Sparta 1:4 (kon.)
Ševci Zlín – Vítkovice 0:4 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:0)
HC Litvínov
Pondělí 28.12.2015, 15:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Ševci Cup 2015 • Finále
Partner:
     
    65:00
    DAVID SKUHROVEC byl jako jediný úspěšný v nájezdech, dokonal tak hattrick a zejména díky němu se tedy vítězem Ševci cupu stává HC LITVÍNOV!
     
    40:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno! Jedenáct sekund trvalo Karlovým Varům, aby svou přesilovku zužitkovaly! DAVID ČERNÝ se trefil přesně nad Čermákův levý beton. Asistence: Filip Galla.
     
    31:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle bude ještě hodně zajímavé, Litvínov už vede opět pouze o gól! PETR HOUDEK napřáhl na modré a jeho střela skončila až za Čermákovými zády. Pro karlovarského zadáka je to druhý gól v tomto utkání. Asistence: David Černý.
     
    21:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A teď platilo krásné známé pořekadlo "Nedáš – dostaneš!" Po tutovce Energie se do šance dostal DAVID SKUHROVEC, jenž z takřka nulového úhlu dokázal propálit Bajgara, a zaznamenal tak již svou druhou branku v utkání. Asistence: Marek Slavík.
     
    18:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A pozor, je sníženo! K PETRU HOUDKOVI se odrazil volný kotouč a ne jeho následnou dělovku z mezikruží do pravého horního rohu neměl Čermák šanci reagovat.
     
    15:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krušnohorcům začátky třetin vycházejí! MAREK SLAVÍK dorazil za bezmocného Bajgara Matesovu střelu od modré. Asistence: Ondřej Mates.
     
    00:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tentokrát už ale Litvínov svou šanci využívá! Slavík nahrál před branku volnému DAVIDOVI SKUHROVCOVI, jenž zblízka překonal karlovarského brankáře. Asistence: Marek Slavík.

    Tomáš Pavlík

    Branky a nahrávky: 19. Houdek, 32. Houdek (Černý), 41. Černý (Galla) – 1. Skuhrovec (Slavík), 16. Slavík (Mates), 22. Skuhrovec (Slavík), rozh. náj. Skuhrovec

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Černý (KVA)
    0:0   Mates (LIM)
    2. série:
    0:0   Blecha (KVA)
    0:1   Skuhrovec (LIM)
    3. série:
    0:1   Prošek (KVA)


    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar (Šírek) – Svoboda, Houdek, Marz, Vogel, Tlymon, Zapf, Zolnaj, Galla, Krnáč, Prošek, Michovský, Černý, Remeš, Blecha, Šlechta, Opatrný, Ticháček
    HC Litvínov: Čermák (Klika) – Hocelík, Minařík, Vavro, Kadár, Kočárek, Gebhard, Mates, Slavík "C", Skuhrovec, Dej, Vopat "A", Buberl, Pokorný, Suchánek, Kendrala
    bahis siteleri