Slavia – Přerov 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 4:1 (kon.) | Prostějov – Kladno 3:4 (po pr.)
Kadaň – Šumperk 3:2 (po pr.) | Třebíč – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Most – Litoměřice 1:4 (kon.)
Jihlava – Havířov 2:4 (kon.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 09.01.2016, 17:00Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krejčík vykryl střelu jednoho z Rytířů, puk se však odrazil a následně dostal přesnou nahrávku DAVID STACH. Ten se z ostrého úhlu trefil k tyči a ukončil dramatické utkání.
    Asistence:
     
    49:39
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi se zase jednou dostali do tlaku a vyšlo jim to. Několikrát Mensator odolal, puk se však odrazil k MARKU DRTINOVI. Ten do střely dal opravdu maximální razanci a dělovkou nedal nakonec kladenskému gólmanovi šanci.
    Asistence: Patrik Moskal.
     
    42:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Skvělé minipředstavení předvedl Horčička. Ten v jasných šancích vychytal hned dva kladenské hráče, pak ale už byl na jejich střely krátký. Nakonec puk k pravé tyči dopravil nejlepší střelec ligy VÍTĚZSLAV BÍLEK. Kladno v zápase poprvé vede.
    Asistence: David Růžička.
     
    36:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jestřábi byli zatím jasně lepší, své šance ale neproměnili. Na druhé straně se však ujala první větší příležitost. Osamocený projel před bránu a ošálil brankáře JAKUB STRNAD.
    Asistence: Jurij Repe, Lukáš Mensator.
     
    15:13
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nádherná akce Prostějova končí brankou! Zaúřadoval opět první útok. Lukáš Luňák našel na vzdálenější tyči dobře postaveného JIŘÍHO CETKOVSKÉHO, který měl po pěkné nahrávce půlku prázdné brány před sebou. Není snad třeba dodat, že se Jiří Cetkovský trefil přesně, konkrétně střelou po ledě k tyči.
    Asistence: Lukáš Luňák, Matouš Venkrbec.
     
    13:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jestřábi o vedení brzy přišli. Obraně ujel nejproduktivnější hráč soutěže DAVID STACH. Zamíchal si s kotoučem a následně poslal puk do vinklu. Parádně mířená rána.
    Asistence: Denis Kindl.
     
    11:23
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Překvapivá, ale krásná branka. Téměř z nulového úhlu totiž do vzdálenějšího růžku branky zavěsil JAKUB ŠLAHAŘ. Domácí se dostávají po přesilovce do vedení.
    Asistence: Vojtěch Augustin.
    Marken.cz

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 12. Šlahař (Augustin), 16. Cetkovský (Luňák, Venkrbec), 50. Drtina (Moskal) – 14. Stach (Kindl), 37. Strnad (Repe, Mensator), 43. Bílek (Růžička), 65. Stach


    LHK Jestřábi Prostějov: Horčička (Neužil) – Drtina, Vokurka, Kaluža, Mojžíš, Husák, Protivný – Luňák, Cetkovský, Venkrbec, Novák, Moskal, Čuřík, Šlahař, Augustin, Volek, Zadražil, Illéš, Krejčík
    Rytíři Kladno: Mensator (Cikánek) – Nash, Repe, Gutwald, Růžička, Zajíc, Ptáček, Kehar – Machač, Skuhravý, Rudovský, Kindl, Stach, Bílek, Dvořáček, Pitule, Redlich, Šilhavý, Miura, Strnad.

    Rozhodčí: Koziol – Hanzlík, Jiří Novák.

    Diváci: 1783
    bahis siteleri