Ath. Bilbao – Eibar 5:2 (kon.) | Atlético – Sevilla 0:0 (kon.) | La Coruňa – Valencia 1:1 (kon.)
Real Betis – Real Madrid 1:1 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
5:2 (3:1)
SD Eibar
Neděle 24.01.2016, 12:00Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Nakonec je tu pro Eibar nepříjemný direkt v podobě patého gólu. Postaral se o něj paradoxně vlastní hráč, když MAURO DOS SANTOS nešťastnou tečí poslal kulatý nesmysl za záda svého brankaře.
    53. Aritz ADURIZ - 4:2
     
    53
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje a dvoubrankové vedení si domácí velmi rychle vrací na svou stranu. ARITZ ADURIZ dnes už podruhé překonal brankaře poté, co dostal centr přímo do míst, odkud se kope penalta. Neváhal a ranou z voleje propálil Riesga.
    50. Borja BASTÓN - 3:2
     
    50
    Eibar právě vstřelil branku!
    A už je to pouze o jediný gól. Ke penaltě se postavil BORJA BASTÓN, jenž nabídnout příležitost s přehledem proměnil, když balón napálil k levé straně.
    41. Aritz ADURIZ - 3:1
     
    41
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Nakonec už hostům štěstí nepomohlo. Domácí zahrávali standardní situaci, ze které těží už třetí branku. Benat odcentroval do malého vápna, přímo na hlavu ARITZE ADURIZA, a ten se v bezprostřední blízkosti brankaře nemýlil.
    27. SABIN - 2:1
     
    27
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Chvíli na to vytěžilo Athletic Bilbao rohový kop, z čehož těží další gól. SABIN číhal na bližší tyči, kde vzápětí zužitkoval letící centr zády k brance tak, že se do balónu jen lehce otřel. Hostující brankař na to nestihl zareagovat a balón mu proletěl mezi tělem a zamířil ke vzdálenější tyči.
    13. Aritz ADURIZ - 1:1
     
    13
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla fotbalová lahůdka v podání ARITZE ADURIZE! Zmiňovaný hráč si naběhl do pokutového území na směřující centr ze strany. Aduriz se poté do balónu opřel ze vzduchu a elegantními nůžkami usměrnil míč do volného prostoru hostující brány. Tohle aspiruje minimálně na gól měsíce.
    4. Borja BASTÓN - 0:1
     
    4
    Eibar právě vstřelil branku!
    První akce hostů končí brankou! Obrana domácích byla rozhozená, čehož využil Capa, který přesným pasem z pravé strany našel kolmicí v pokutovém území zcela osamoceného BORJU BASTÓNA, jenž se s přehledem prosadil za záda bezmocného Herrerina.

    Martin Doležal

    Branky: 13. Aduriz, 27. Sabin, 41. Aduriz (Sabin), 53. Aduriz, 80. dos Santos (vla.) – 4. Bastón (Capa), 50. Bastón (pen.)

    Karty:   48. Laporte (ATB), 75. Susaeta (ATB) – 59. Escalante (EIB), 74. Keko (EIB)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:14.
    Athletic Bilbao: Herrerín – Bóveda, San José, Laporte, Balenziaga – de Marcos, Etxebarria (83. Viguera) – Susaeta, Muniain (72. M. Rico), Sabin (77. Lekue) – Aduriz.
    Náhradníci: Gurpegi, G. Elustondo, M. Rico, I. Williams, Viguera, Lekue.

    SD Eibar: Riesgo – Capa, Ramis (14. Pantić), dos Santos, Juncà – Keko, Dani García, Adrián González (46. Escalante), Berjón – Bastón, Enrich.
    Náhradníci: Irureta – Verdi, Inuj, Pantić, Escalante, Ekiza.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Fernandéz
    bahis siteleri