Třinec – Pardubice 3:2 (3:2 po s.n.) | Plzeň – Olomouc 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Vítkovice 3:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 1:6 (kon.)
Sparta – K. Vary 6:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:1, 2:1, 0:3)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 05.02.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    A nyní mohlo být definitivně rozhodnuto. Petr Kolouch dostal přihrávku před odkrytou branku, ale svou střelu poslal jen nad!
     
    58:20
    Zpoza branky dostával kotouč před branku David Kämpf, kterému se ale bekhendovým pokusem nepovedlo skórovat!
     
    52:22
    Obrovský závar před brankou Patrika Bartošáka! Po střele od modré čáry byl v brankovišti zmatek, puk se válel a stačilo jej poslal do branky. Nikdo z hráčů se ovšem neprosadil!
    46:36 Roman SZTURC - 3:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    46:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z následného protiútoku dávají hosté další lehkou branku. Nájezd Rostislav Olesze nedokázal Strmeň udržet a do branky jej poslal ROMAN SZTURC! Asistence: Rostislav Olesz.
     
    46:05
    David Květoň dostával skvělou přihrávku před branku, kde byl ale jasně faulován. Dvě minuty odpyká Marek Hovorka.
    44:50 Karol SLOBODA - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je tu velký obrat ze strany hostujících hokejistů. Zpoza branky dostal puk na přední tyčku KAROL SLOBODA, kterému se povedlo překonat naprosto dezorientovaného brankáře! Asistence: Michal Hlinka, Lukáš Kucsera.
     
    41:32
    A velká šance na obrat skóre. Podruhé v utkání je vyloučen chomutovský Tomáš Pospíšil, jenž vyhodil puk přes mantinel.
    40:17 Rostislav OLESZ - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté hned po skončení přesilovky dávají šťastnou branku! Střela od modré čáry se odrazila od zadního mantinelu na hokejku ROSTISLAVA OLESZE, který puk poslal do prázdné branky! Asistence: Peter Čerešňák.
     
    38:13
    Nyní je ovšem vše jinak a Vítkovice mohou srovnat. Juraj Valach strčil hokejku pod nohy projíždějícímu hráči a dostane dvouminutový trest.
    36:54 Patrik ZDRAHÁL - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté ovšem nyní odpovídají vstřelenou brankou, která byla hodně šťastná! Jiří Burger najel do útočného pásma a přihrával lépe postaveným spoluhráčům. Puk zastavil chomutovský obránce a do volného touše píchl PATRIK ZDRÁHAL. Puk se dostal do branky mezi nohami chomutovského brankáře. Asistence: Jiří Burger, Jan Štencel.
    35:04 Peter ÖLVECKÝ - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    A z následného protiútoku skórují Piráti, katem Vítkovic je bývalý hráč tohoto celku, PETER ÖLVECKÝ! Střelu Štěpána Hřebejka vyrazil Bartošák jen na hokejku tohoto slovenského hráče, který skóroval. Asistence: Štěpán Hřebejk, Dominik Tejnor.
     
    33:12
    Puk před brankou Pirátů vybojoval Jiří Burger, který z bezprostřední blízkosti zakončoval. Domácího brankáře ale nedokázal překonat!
     
    26:40
    Marek Tomica dostal skvělou přihrávku před branku, odkud se mu ale ve skvělé pozici nepovedlo skórovat. Bartošák předvedl skvělý zákrok hokejkou!
    25:10 Peter ÖLVECKÝ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ale domácí v této přesilovce přeci jen skórují! David Květoň najel po levé straně do pásma a v ideální moment poslal puk na hokejku PETRA ÖLVECKÉHO, kterému se povedlo vrátit domácím vedení! Asistence: David Květoň, Adam Jánošík.
     
    23:17
    Vítkovice se dopustily zbytečné chyby. Hosté hráli v šesti a dostanou dvě minuty. Na trestnou lavici putuje Michael Vandas.
    18:44 Jiří BURGER - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    18:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice ale nakonec tuto početní výhodu využívají, ačkoliv se Piráti už osvobodili! Po střele Rostislava Olesze se k dorážce dostal JIŘÍ BURGER, kterému se povedlo přízemní střelou skórovat! Asistence: Rostislav Olesz, Karol Sloboda.
     
    17:39
    A bude tu první kompletní přesilovka také pro Vítkovice. Tomáš Pospíšil v útočném snažením podrazil protihráče a dostane za to trest.
     
    14:20
    Následovat bude ale chomutovská přesilovka. Za hrubost je potrestán hostující Vojtěch Tomi.
     
    14:10
    Následně se ale do velké šance dostal chomutovský odchovanec David Kämpf. Projel do útočného pásma a byl sám před brankářem. Z této pozice se mu ale nepovedlo dát branku přízemní střelou!
     
    09:06
    Roman Červenka zatáhl za záchrannou brzdu a hákoval projíždějícího Zdráhala. Hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    08:20
    První přesilovka pro Piráty. Michael Vandas přidržel jednoho z chomutovských hráčů a dostane dvouminutový trest.
    07:17 Tomáš POSPÍŠIL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    07:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    A nyní je tu první branka utkání, musíme uznat, že zasloužená. Roman Červenka našel zpoza branky volného TOMÁŠE POSPÍŠILA, kterému se z dobré pozice povedlo pohodlně překonat Bartošáka! Asistence: Roman Červenka.
     
    05:59
    David Kaše se prodral před branku, kde zůstal volný puk. Bartošák nevěděl, kde je a do odkryté branky zakončoval Marek Račuk. Ten ovšem trefil brusli obránce stojícího na čáře!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Pospíšil (Červenka), 26. Ölvecký (Květoň, Jánošík), 36. Ölvecký (Hřebejk, Tejnor) – 19. Burger (Olesz, Sloboda), 37. Zdrahál (Burger, Štencel), 41. Olesz (Čerešňák), 45. Sloboda (Hlinka, Kucsera), 47. Szturc (Olesz)


    Piráti Chomutov: Strmeň (Kristan) – Skinner, Jánošík, Tejnor, Valach, Pereťagin, Harant, Dlapa – Pospíšil, Červenka, Tomica – Ölvecký, Růžička, Sklenář – Květoň, Dušek, Hřebejk – Kaše, Kämpf, Račuk
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Kantor) – Čerešňák, Kudělka, Štencel, Philipp, Sloboda, Kovář – Olesz, Balán, Szturc – Vandas, Kolouch, Kucsera – Zdráhal, Burger, Hovorka – Tomi, Hlinka, Kafka

    Rozhodčí: Fraňo, Pavlovič – Komárek, Ondráček

    Diváci: 4 803
    bahis siteleri