Mladá Boleslav – Zlín 5:3 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 3:4 (0:1 po s.n.) | Č. Budějovice – K. Vary 5:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
Berani Zlín
Pátek 05.02.2016, 15:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • DHL Extraliga juniorů • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:55
    Velká šance Matěje Hese, který vystřelil od modré a Ondřej Haloda si nepočínal vůbec sebevědomě, žádný z Boleslavských však kotouč mezi tři tyče nedorazil, a tak se domácí pošesté v utkání z gólu neradovali.
     
    51:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zdá se, že o osudu utkání je už rozhodnuto. Z levého kruhu vystřelil FRANTIŠEK UŘIDIL a puk skončil v pravém horním rohu. Asistence: Lukáš Motloch, Radek Pořízek.
     
    50:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neskutečné!! IVAN ĎURAČ si připisuje ČTVRTOU branku v utkání. Boleslavský kanonýr, jenž sbírá zkušenosti ve WSM lize objel s pukem branku a zakončil podél levé tyče do odkryté klece. Asistence: Lukáš Volf, Kroni Musliu.
     
    47:02
    Oddechový čas pro domácí.
     
    45:44
    Vyloučení na obou stranách. Shodně potrestáni za hrubost Lukáš Horváth (ZLN) a Vojtěch Sedmík (MBL).
     
    44:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zápletka je na světě, začíná se od nuly, hosté totiž dokázali vyrovnat. Po skvělé souhře v útočném pásmu se prosadil kapitán PATRIK DALAJKA. Asistence: Michal Gago, Jiří Karafiát.
     
    38:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hezký gól. V pravém kruhu se dostal k puku osamocený JIŘÍ KARAFIÁT, který pohledně rozvlnil síť v Grohově brance. Boleslavská obrana poněkud zaspala a umožnila vstřelit Karafiátovi už druhou branku v zápase. Asistence: Jan Vyoral.
     
    36:49
    Lukáš Motloch mohl při závaru u hostující branky poslat kotouč do odkryté klece, jenže byl bráněn zlínskými beky, a puk tedy skončil jen na vnější síťce.
     
    31:26
    Za zbytečný faul v útočném pásmu dostal menší trest za hru vysokou holí Patrik Dalajka (ZLN).
     
    29:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    U gólu byli znovu titéž hráči, IVAN ĎURAČ si navíc připisuje hattrick poté, co dostal zpoza branky přihrávku od Kroniho Musliua a uklidil kotouč do horní části branky. Asistence: Kroni Musliu.
     
    27:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši ale záhy vrací vedení zpět na svou stranu. Kroni Musliu zavezl kotouč do pásma a nahrál jej IVANU ĎURAČOVI, jenž překonal Ondřeje Halodu z prostoru mezi modrou čárou a mezikružím. Asistence: Kroni Musliu.
     
    27:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté vstřelili kontaktní gól. K odraženému puku se v mezikruží dostal JIŘÍ KARAFIÁT, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Michal Gago, Patrik Dalajka.
     
    21:05
    Záhy přichází také vyloučení. Poprvé byli potrestáni Bruslaři – kapitán Milan Průšek (MBL) odpyká dvě minuty za podražení.
     
    18:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přece jen dokázali domácí svou dominanci v první třetině využít a vstřelili Zlínu branku do šatny. Výbornou spolupráci předvedli hráči, kteří působí ve WSM lize. IVAN ĎURAČ se dostal v mezikruží k volnému puku a nebyl pro něj žádný problém prostřelit vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Matěj Hes.
     
    15:37
    Ivan Ďurač vystřelil z blízka a z komentátorského postu to vypadalo, že puk přešel brankovou čáru, jenže se tak nestalo, protože se žádný z domácích hráčů nedostal k dorážce.
     
    13:56
    Dnešní utkání sleduje 70 diváků.
     
    11:32
    Radek Pořízek se dostal před brankou k volnému kotouči, jenže nedokázal vymést pavučiny v odkryté brance Zlína. Ondřej Haloda se navíc stačil rychle přemístit.
     
    07:10
    Po střele Richarda Kobylíka od modré čáry šel puk až příliš vysoko nad branku.
     
    03:47
    První vyloučení v tomto duelu obstaral Richard Kobylík (ZLN), který dostal dvouminutový trest za hákování.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 19. Ďurač (Hes), 28. Ďurač (Musliu), 30. Ďurač (Musliu), 51. Ďurač (Volf, Musliu), 52. Uřidil (Motloch, Pořízek) – 28. Karafiát (Gago, Dalajka), 39. Karafiát (Vyoral), 45. Dalajka (Gago, Karafiát)


    BK Mladá Boleslav: Groh (Marek) – Uřidil, Hes, Žalud, Marček, Červinský – Průšek (C), Prokop, Musliu, Volf, Pätoprstý, Rypar, Ďurač, Pořízek, Planý, Němec, Sedmík, Motloch
    Berani Zlín: Haloda (Barvík) – Kosorin, Sirota, Kobylík, Stuchlík, Váňa, Gazda, Kolařík – Hlaváč, Gago, Miko, Dalajka (C), Peška, Horváth, Vyoral, Karafiát, Strmiska, Hladiš, Hořanský

    Rozhodčí: Horinek – T. Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 70
    bahis siteleri