Mountfield HK – Slavia 6:5 (po pr.) | HC Litvínov – Opava 10:4 (kon.) | Zlín – Liberec 4:5 (po pr.)
Kladno – Jihlava 6:5 (kon.) | Letňany – Havířov 0:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 1:4 (kon.)
Pardubice – Vsetín 7:1 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 4:1 (kon.)
K. Vary – Poruba 5:0 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:5 (3:0, 2:2, 1:3)
HC Dukla Jihlava
Pátek 05.02.2016, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    59:52
    Dukla byla v nebezpečné situaci, ale kladenští se ve třech hráčích vrhli do zakončení!
     
    59:16
    Oddechový čas pro hosty, Juda zůstává na střídačce!
     
    59:16
    Závar v domácím brankovišti vyřešil přikrytím puku Blažek!
     
    57:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hra čtyři na čtyři přináší již celkově jedenáctý gól, kterým Dukla opět snižuje. Aleš Heinrich od modré nahodil puk na domácí bránu, kde stál pozorný VLADIMÍR OŠČÁDAL, jehož dorážka rozsvítila světlo za kladenskou bránou. Asistence: Aleš Heinrich, Aleš Krtek.
     
    56:43
    Husarik (KLA) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    56:08
    Hráčská lavice (JIH) inkasuje 2 minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    55:54
    Adam Kubík se natlačil před hostujícího brankáře, kterého trefil do masky! Neskutečnou dělovku vyprodukoval ze své hole kladenský kapitán.
     
    52:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí si po přesilovce vytvořili takřka drtivý tlak, který končí šestým pukem v hostující síti. Husarik poslal kotouč na modrou čáru, odkud se opřel do puku VÁCLAV VEBER a jeho razantní střela se s odrazem o břevno odrazila za záda jihlavského brankáře. Asistence: Pavel Husarik, Erik Kovacs.
     
    49:43
    Vrátný (JIH) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    49:20
    Kalaj bez problémů přebruslil svého soupeře na levém křídle, jenže zasunout černou gumu mezi betony Judy už se mu nepovedlo!
     
    45:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pětigólový náskok je téměř pryč, Jihlava je momentálně téměř k nezastavení. Puk putoval na pravou stranu na dukelského kapitána TOMÁŠE MEJZLÍKA, který z bezprostřední blízkosti prostřelil Blažka. Bez asistence.
     
    44:34
    Hrabík posílal z nulového úhlu puk do brankoviště, což téměr vyústilo v šestý gól! Puk si jihlavský brankář přizvedl a jen s velkým štěstím mu zůstal v chráničích.
     
    40:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na kladenském ČEZ Stadionu bude ještě pořádně dusno. Hned v úvodu třetí třetiny Dukla opět stahuje náskok Rytířů. Mejzlíkova střela se odrazila od zadního mantinelu k MILANU STRNADOVI, který v velkého úhlu uhodil do puku, čímž prostřelil kladenského brankáře. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    37:31
    Hrabík (KLA) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    36:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nadechuje se Dukla k velkému obratu? STANISLAV HUŇÁČEK nezaváhal ani na chvíli a z pravého kruhu prostřelil bezmocného Blažka, čímž vstřelil druhý gól svého týmu během jedné minuty. Asistence: Slavomír Kadleček.
     
    35:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté přeci jen připisují , nutno podotknout, že po zásluze, první branku na své konto. Vrátný přihrál na modrou na DAVIDA STARKA, který z nejvzdálenějšího místa v útočném pásmu vymetl pavučinky v kladenské bráně. Asistence: Josef Vrátký.
     
    34:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dukla sice vstoupila do druhá třetiny velmi odhodlaně a domácí dokonce přehrávala, přesto Rytíři dál pokračují v kanonádě. Jakub Kučera poslal puk na ERIKA KOVACSE, jehož bránil vělmi těsně hostující bek, jenže Kovacs dokázal vystřelit. Jeho pokus se otřel o levou tyč a zapadl do hostující brány. Asistence: Jakub Kučera, Ondřej Bláha.
     
    32:24
    Michal Kučera naskočil z trestné lavice a hned mířil sám na Judy. Kladenský hráč ovšem zvolil střelu mezi betony, kterou jihlavský gólman vystihl!
     
    32:19
    Oščádalova střela v přesilovce 5 na 3 trefil od modré trefila nejspíše břevno kladenské brány!
     
    31:47
    Hosté mají velkou šanci na snížení, Rytíři budou hrát 35 sekund ve třech. Haspeklo (KLA) je vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    30:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je paráda v podání domácích hokejistů. Ti nejdříve přežili velkou šanci Dukly, následně dokonce proměnili svůj tah ve čtvrtou branku. Kiml posunul puk na ADAMA KALAJE, který z jízdy z levého křídla poslal nechytatelnou střelu zápěstím na přední tyč. Asistence: Jakub Kiml.
     
    30:22
    M. Kučera (KLA) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    28:15
    Jihlava je ve druhé třetině lepším týmem, což dokázal Mejzlík, který se dostal až před Blažka, ale nedokázal zasunout puk mezi jeho betony za brankovou čáru!
     
    25:37
    Strnad (JIH) je vyloučen na 2 minuty za zásah do oblasti hlavy nebo krku.
     
    25:16
    Mejzlík se prokličkoval až před domácího brankáře, ale poslední bek Rytířů mu ještě stihl nadzdvihnout hůl, a tak hostující kapitán nemohl zakončit!
     
    23:27
    Největší příležitost si vypracovala také Dukla. Jindra inkasoval přihrávku do druhé vlny a tvrdou střelou zápěstím rozezvučel břevno!
     
    19:47
    Kubík (KLA) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    19:44
    Kubík měl nyní skvělou možnost poslat soupeře do kolen, avšak z velké blízkosti jen opakovaně vyprášil betony jihlavského gólmana!
     
    18:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další puk končí v jihlavské bráně chvíli před první sirénou. Řepka tentokrát nevystřelil, ale našel před brankovištěm nehlídaného ADAMA KALAJE, který si pustil puk do strany tak, aby na něj Šťastný nedosáhl, a následně zakončil do horní poloviny brány. Asistence: Pavel Řepka, Adam Kubík.
     
    09:33
    Hrabík skvělou zadovkou poslal puk na přední tyč pro Michala Kučeru, před kterým zívala poloprázdná branka. Přesto, že brankář Dukly byl u druhé tyče, domácí hráč trefil jen levý beton!
     
    08:07
    Přišlo mi jako kdyby chtěl Adam Kubík pomstít svého spoluhráče. Kladenský kapitán s odhodláním vybojoval puk, který se následně snažil zasunout do hostující klece. V jeho záměru mu zabránil pohotový beton brankáře Šťastného!
     
    04:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytířský meč zasazuje další úder, tentokrát dokonce v oslabení. MICHAL KUČERA chtěl vyhodit puk, ale když se mu otevřela cesta, ujel po levém křídle. Domácí borec byl sice těsně bráněný jedním z hostů, přesto ovšem dokázal vypálit a puk z jeho čepele zamířil přesně k zadní tyči. Bez asistence.
     
    04:18
    První přesilovku si vyzkouší hosté, protože jeden z domácích poslal puk mimo hřiště. Smrž (KLA) je vyloučen na 2 minuty za zdržování hry.
     
    01:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zápas začal velmi klidně, jenže ticho na kladenském stadionu přerušili domácí borci první brankou. Kučera přihrál před branku KRYŠTOFU HRABÍKOVI, jehož tvrdá rána bez přípravy dnes poprvé rozvlnila brankovou síť. Asistence: Michal Kučera, Jakub Kučera.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 2. Hrabík (M. Kučera, J. Kučera), 5. M. Kučera, 19. Kalaj (Řepka, Kubík), 31. Kalaj (Kiml), 35. Kovacs (J. Kučera, Bláha), 53. Šíma (Husarik, Kovacs) – 36. Stark (Vrátný), 37. Huňáček (Kadleček), 41. Strnad (Mejzlík), 46. Mejzlík, 58. Oščádal (Heinrich, Krtek)


    Rytíři Kladno: Blažek (Zázvorka) – Klusáček, Haspeklo, Šíma, J. Kučera, Veber, Kiml, Smrž – Řepka (A), Hrabík, Bláha, M. Kučera, Kalaj, Husarik, Kovacs, Kubík (C), Pejchal (A)
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (21. Juda) – Mareš, Stark, Huňáček, Krtek, Vála – Kadleček, Jindra, Adam, Hrbatý, Heinrich, Mejzlík (C), Strnad, Čermák, Vrátný, Oščádal (A)

    Rozhodčí: Sýkora – Jelínek, Malý
    bahis siteleri