Calgary – Anaheim 4:6 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:1 (2:1 po s.n.) | Nashville – Dallas 2:3 (po pr.)
Chicago – Toronto 7:2 (kon.) | Arizona – Montreal 6:2 (kon.) | Vancouver – Minnesota 2:5 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Minnesota Wild
Úterý 16.02.2016, 04:07 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany již vše, děkuji za pozornost a příště na počtenou! (06:47:19)
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Ryan Suter (MNS) 0+2
    2. Zach Parise (MNS) 1+0
    3. Christopher Tanev (VAN) 1+0
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ:

    Radim Vrbata (VAN) 0+0, 3 střely, -2, čas na ledě 16:01
     
    Je dobojováno! John Torchetti zažil parádní premiéru v roli kouče Minnesotských, Divočina totiž díky přesvědčivé výhře 5:2 dnes ukončila sérii osmi porážek v řadě. Canucks ještě mohl za stavu 2:4 z jejich pohledu vykřesat naději Daniel Sedin, ten ale orazítkoval tyč a o chvilku později zvýšil na konečných 2:5 Nino Niederreiter, který využil až neuvěřitelné laxnosti bránících Kosatek. Canucks tak doma prohráli popáté v řadě a jejich šance na play-off se zase o něco ztenčily.
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Nahození právě z hole Bena Huttona nenadělalo Dubnykovi žádné problémy, strážce minnesotské svatyně s ledovým klidem přerušil hru.
     
    58:39
    Oba týmy nyní střídají, Ben Hutton vyčkává s kotoučem na holi na vlastní obranné třetině a nikam nespěchá.
     
    58:04
    Dvě minuty před koncem se Vancouverští usadili v útočném pásmu, ale vydrželi tam pouhých deset sekund. Hosté dnes dokráčí za kýženým vítězstvím zcela zaslouženě.
     
    57:34
    Pátá domácí prohra Canucks v řadě se nezadržitelně blíží, některým divákům už navíc došla trpělivost a tribuny Rogers Areny jsou nyní opravdu prořídlé.
    56:48 Nino NIEDERREITER - 2:5
     
    56:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí defenzíva teď naprosto propadla a zdá se, že je tedy rozhodnuto! Hned čtyři hráči v modrém přihlíželi tomu, jak NINO NIEDERREITER před jejich očima doráží Granlundovo nahození do sítě! Asistence: Mikael Granlund, Christian Folin.
     
    56:07
    Hamhuisův prudký a skákavý pas si rozjetý Luca Sbisa nedokázal zpracovat, domácí tak budou muset začínat znovu od píky z hloubi vlastní třetiny.
     
    55:16
    Ou! Drama mohlo být na světě, jenže Daniel Sedin orazítkoval z levého kruhu pravou tyč Dubnykovy svatyně!
     
    54:45
    Bartkowski nabil na modrou Alexovi Biegovi, jenž to zkusil z první, ale strážce minnesotské svatyně tentokrát bez problémů zasáhl.
     
    54:17
    Velezkušený domácí zadák Hamhuis vybojoval jednoduchým nahozením buly v útočném pásmu, svěřencům Willieho Desjardinse už se čas na vyrovnání začíná krátit.
     
    53:47
    Stadionem to jen zahučelo! Ihned po buly vypálil Sbisa, nicméně Dubnyk hodně nejistým způsobem vytěsnil puk na plexisklo.
     
    53:38
    Tanev se neohroženě prokousal do útočného pásma a nabil na střelu Danielu Sedinovu, jehož pokus z levé strany Devan Dubnyk bezpečně uschoval ve své výstroji.
     
    53:13
    Další nahození ze Sbisovy hole Dubnyk pro jistotu ukryl ve své náruči, před námi tak je další komerční pauza. Do Rogers Areny se společně vrátíme za pár okamžiků.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 16. Tanev (H.Sedin, Vey), 31. H.Sedin (D.Sedin, Hutton) – 10. Parise (Koivu), 17. Spurgeon (Haula, Suter), 23. Fontaine (Haula), 34. Coyle (Spurgeon, Suter), 57. Niederreiter (Granlund, Folin)


    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Hamhuis, Tanev, Hutton, Sbisa, Bartkowski, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Bärtschi, Horvat, Virtanen – Friesen, Vey, Vrbata – Burrows, McCann, Dorsett.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Reilly, Folin – Parise, Koivu, Coyle – Zucker, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Pominville – Carter, Stoll, Fontaine.

    Rozhodčí: Rehman, Morton – Lazarowich, Barton
    bahis siteleri