Třinec – Sparta 2:3 (1:2 po s.n.) | Zlín – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 5:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 0:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 1:5 (kon.)
Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 26.02.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne z dnešního zápasu vše, já vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera a někdy u textových onlajnů napočtenou. (19:55:58)
     
    Mladoboleslavští se tak po nevydařené první třetině naprosto zmocnili dnešního utkání po vyhraných třetinách 2:0 a 3:0 a nadělili hostím pět kousků na cestu. Boleslav si tak připisuje velmi důležité tři body do extraligové tabulky, které by jí snad měly alespoň trochu pomoci při uhájení první extraligové šestky. Samozřejmě ale vše bude záležet i na výsledcích ostatních duelů, které se v rámci 49.kola hrály.
     
    Nejlepšími hráči utkání jsou vyhlášeni:

    Ondřej Kratěna (HC Škoda Plzeň)
    Radan Lenc (BK Mladá Boleslav)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Poletín se ještě ve středu kluziště rozmáchl, Jarůšek mu ale vložil do střely hokejku a hokejka hráče s číslem 11 se rozlétla na dvě části.
     
    59:12
    Mladoboleslavskou ŠKOENERGO Arénou obíhá mexická volna a puk na holích již drží domácí hokejisté.
    56:43 Tomáš HYKA - 5:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    56:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A Plzni odbíjí nelichotivá "pátá" a z reproduktorů mladoboleslavské haly zní píseň Zuzany Norisové. Bárta byl u modré čáry podražen a Rittich rychle prchal z branky. Než ale za něj stačil kdokoli zaskočit, Bárta stačil vyskočit na nohy a přiklepl puk TOMÁŠI HYKOVI, který prostřelil vše, včetně Patrika Polívky a mě nezbývá než konstatovat, že o vítězovi dnešního duelu je s největší pravděpodobností rozhodnuto.
    Asistence: Michal Bárta.
     
    55:20
    Polívka zasahuje proti Voráčkově střele od modré. Domácí teď zamotali soupeřovi hlavu a šetří čas, kteří mají hosté ke zkorigování skóre.
     
    54:37
    Preisingerova přihrávka na Hollwega byla nepřesná, Boleslav rozehrává puk ven ze svého pásma.
     
    53:45
    Kubkova střela pouze do betonů Davida Ritticha.
     
    53:24
    Kratěna s Johnsonem dloubali do boleslavského gólmana, z něj ale puk nevypadl.
     
    52:30
    Michal Poletín to zkoušel na Ritticha, dokonce se pak ještě dostal k dorážce a už už se zdálo, že je puk v brance, ale omyl – ten ležel pouze na boční síťce.
     
    51:33
    Plzeň je teď zdravě naštvaná a budou to ještě nervy. Holub teď lehl do střely jednoho z Indiánů. Asi jej to muselo bolet, ale to se při hře o body rozhodně musí podstoupit.
    50:28 Radan LENC - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Ale gól je uznán a Boleslav se tak vede už o tři branky. Rýgl nahazoval na branku a před ní to zřejmě tečoval ještě RADAN LENC. Polívka proti jeho teči ještě zasáhl, ale puk z něj vypadl ven a tak jej Lenc dorazil do prázdné brány.
    Asistence: Jakub Klepiš, Martin Rýgl.
     
    50:28
    Lenc dorážel puk, který vyletěl z Polívky do bředbrankového prostoru. Rozhodčí se ale musí poradit a bude se prohlížet záznam hry, zda gól bude uznán nebo nikoliv. Jeden z rozhodčích totiž ukazoval vysokou hůl a pokud by se to potvrdilo, gól by nemohl být uznán.
     
    49:21
    Výborný se dostal až před Polívku a bekhendem se jej pokoušel překonat.
    Marken.cz

    Zdena Bobková

    Branky a nahrávky: 22. Musil (Hyka), 23. Klimenta (Klepiš, Holub), 44. Pacovský (Jarůšek, Výborný), 51. Lenc (Klepiš, Rýgl), 57. Hyka (Bárta) – 6. Jeřábek (Kratěna)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Groh) – Stříteský, Voráček, Robar, Holub, Kučný, Rýgl – Jarůšek, Výborný, Pacovský – Klimenta, Klepiš, Lenc – Hyka, Musil, Pabiška – Ďurač, Hruška, Bárta
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Machovský) – Jeřábek, Kudroč, Kvasnička, Kadlec, Sklenička, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna – Svoboda, Preisinger, Hrňa – Poletín, Lev, Hollweg

    Rozhodčí: Fraňo, Polák – Lhotský, Svoboda J.

    Diváci: 3853
    bahis siteleri