Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – Detroit 1:3 (kon.) | New Jersey – Minnesota 7:4 (kon.)
Toronto – Florida 1:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Tampa 4:3 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 4:3 (po pr.)
konec
Dallas Stars
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 18.03.2016, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:41 Jamie BENN - 4:3
     
    51:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Kapitán Dallasu JAMIE BENN otáčí svým druhým gólem v zápase vývoj utkání na stranu Stars, kteří poprvé v dnešním střetnutí vedou!! Cody Eakin nádhernou přihrávkou zpoza brány našel v levém kruhu najíždějícího Jamieho Benna, který bekhendovou střelou umístil puk přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Cody Eakin, Tyler Seguin.
    49:42 Stephen JOHNS - 3:3
     
    49:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    STEPHEN JOHNS se prosazuje nádhernou táhlou střelou od modré čáry a vyrovnává stav utkání prvním gólem v NHL na 3:3!! Cody Eakin našel zpětnou přihrávkou na pravém křídle Stephena Johnse, který od modré čáry napřáhl k nádherné táhlé střele letící těsně nad ledem, a kotouč vzápětí pod pravým betonem Bena Bishopa prošel do brány. Asistence: Cody Eakin, Jamie Benn.
    37:19 Steven STAMKOS - 2:3
     
    37:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS se jako správný kapitán podruhé v zápase prosazuje a posílá v závěru druhé třetiny Lightning do vedení 3:2!! Alex Killorn si na levém křídle vyměnil puk s Victorem Hedmanem a poté nádhernou diagonální přihrávkou našel na vzdálenější pravé tyči Stevena Stamkose, který do ní pouze vložil čepel své hole, a kotouč se od ní odrazil k pravé tyči mimo dosah levého betonu Kariho Lehtonena, který se marně snažil přesunout. Asistence: Alex Killorn, Victor Hedman.
    25:42 Jamie BENN - 2:2
     
    25:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE BENN potrestal obrovskou chybu Lightning na modré čáře a vyrovnává stav nádherného utkání na 2:2!! Jamie Benn uprostřed útočného pásma vystihl rozehrávku Tampy Bay a nádhernou střelou z mezikruží poté vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Asistence: Cody Eakin.
    23:15 Steven STAMKOS - 1:2
     
    23:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS skóruje ve třetím zápase třetí gól a celkově třetí brankou v dnešním utkání vrací Lightning ztracené vedení!! Alex Stralman vyhrál vhazování na pravém křídle a Nikita Kučerov od modré čáry napřáhl k diagonální střele, kterou sice Kari Lehtonen dokázal tygřím skokem vyrazit, proti následné dorážce Stevena Stamkose z levého kruhu pro vhazování už byl ale bezmocný a puk mezi jeho vyrážečkou a tělem prošel do sítě. Asistence: Nikita Kučerov, Alex Stralman.
    14:09 Jason SPEZZA - 1:1
     
    14:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    JASON SPEZZA střílí gól a vyrovnává na 1:1!! Jason Spezza se dostal společně s Tylerem Seguinem do přečíslení dva na jednoho, které vyřešil v blízkosti levé tyče sám zakončením. Jasonovi Spezzovi sice sjel puk z čepele, jenže od hole Bena Bishopa se přes pravé rameno brankáře Lightning snesl před bránu, kde ho z blízkosti dorazil do prázdné brány. Asistence: Valeri Ničuškin.
    12:15 Nikita KUČEROV - 0:1
     
    12:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    NIKITA KUČEROV skóruje a po bleskovém protiútoku posílá Lightning do vedení!! Andrej Šustr z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde se od pravé brusle Nikity Kučerova kotouč odrazil ke vzdálenější levé tyči. Tampa Bay přečkala obrovský tlak Dallasu a nyní se z ničeho nic ujímá vedení. Asistence: Alex Killorn, Andrej Šustr.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Spezza (Ničuškin), 26. Jamie Benn (Eakin), 50. Johns (Eakin, Benn), 52. Jamie Benn (Eakin, Seguin) – 13. Kučerov (Killorn, Šustr), 24. Stamkos (Kučerov, Stralman), 38. Stamkos (Killorn, Hedman)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Nemeth, Goligoski (A), Oduya, Johns, Russell, Oleksiak – Jamie Benn (C), Eakin, Eaves – Ničuškin, Spezza, Seguin – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler (A), Sharp. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Stralman, Hedman, Garrison, Šustr, Carle, Coburn – Killorn, Stamkos (C), Kučerov – Palát (A), Johnson, Callahan (A) – Brown, Boyle, Blunden – Condra, Namestnikov, Nesterov. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Kelly Sutherland – Darren Gibbs, Brian Murphy

    Diváci: 18532
    bahis siteleri