Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 3:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Arizona – Calgary 2:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Anaheim Ducks
Úterý 29.03.2016, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:50
    Špatná zpráva pro domácí barvy, zahrají si totiž další oslabení, protože na trestnou lavici musí k nelibosti domácích fanoušků putovat Patrick Maroon (EDM) za vražení na hrazení. A tak znovu příležitost pro kalifornský celek.
     
    48:43
    Edmontonu se sice podařilo puk vyhodit, ale pouze mimo hrací plochu, a to bez jiného doteku, takže to jsou dvě minuty za zdržování hry a Ducks si zahrají přesilovku pět na tři. Trest dostává Anton Lander (EDM).
     
    47:56
    Na trestnou lavici míří domácí mladík Connor McDavid (EDM), takže je tu pro změnu šance v přesilovce pro Anaheim Ducks. Ani Kačerům moc dnes zatím početní výhody nejdou, tak uvidíme, co nyní. McDavid dostává trest za držení.
     
    44:04
    Je tu třetí přesilovka v zápase pro tým Edmonton Oilers, protože na trestnou lavici musí zamířit hostující bojovník Corey Perry (ANA), ten dle rozhodčích fauloval sekáním. Další možnost pro domácí v přesilovce.
     
    37:56
    První přesilovku v zápase si zahrají muži Anaheim Ducks, jelikož na trestnou lavici míří Adam Cracknell (EDM). Je totiž vyloučen za hrubost. Uvidíme, jak si se svou početní výhodou poradí hostující výběr.
     
    29:12
    Edmonton Oilers čeká druhá přesilovka v tomto utkání, na dvě minuty musí za katr zamířit Jakob Silfverberg (ANA), který jde pykat za hákování. První přesilovka se Oilers moc nepodařila, uvidíme, jak to dopadne nyní. Ubrání se hosté také v tomto případě?
     
    06:54
    Uvidíme první vyloučení tohoto utkání, přesilovou hru si zahrají hokejisté Edmonton Oilers, jelikož hostující muž Ryan Garbutt (ANA) inkasuje dvě minuty za hrubost. Šance pro Edmonton.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 52. Jakupov (Hall, Draisaitl) – 5. Perry (McGinn, Rakell), 33. Pirri


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Oesterle, Reinhart, Nurse, Clendening – Maroon, McDavid, Eberle – Hall, Draisaitl, Jakupov – Korpikoski, Letestu, Cracknell – Hendricks, Lander, Kassian
    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Lindholm, Manson, Fowler, Vatanen, Stoner, Theodore – McGinn, Getzlaf, Pirri – Ritchie, Rakell, Perry – Cogliano, Horcoff, Silfverberg – Garbutt, Thompson, Stewart

    Rozhodčí: St. Pierre, Joannette – Gawryletz, Wheler

    Diváci: 16 839
    bahis siteleri