Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 3:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Arizona – Calgary 2:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Anaheim Ducks
Úterý 29.03.2016, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:40 Nail JAKUPOV - 1:2
     
    51:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak se přeci jen domácí fanoušci dočkali a nutno říct, že tato trefa Edmonton Oilers je zasloužená, jelikož se na ni Olejáři hodně nadřeli. A navíc se prosazuje NAIL JAKUPOV, který dnes prožívá hodně dobrý zápas a po svých několika šancích v průběhu celého utkání nakonec přeci jen dostává puk do sítě Johna Gibsona. Stalo se tak hned po buly, když Jakupov na nic nečekal a hned střílel, aby překvapil soupeře. A to se mu také povedlo, pravděpodobně nikdo z hokejistů Ducks nečekal tak rychlé inkasovaní. Podaří se Edmontonu ještě vyrovnat výsledek? Uvidíme. Asistence: Taylor Hall, Leon Draisaitl.
    32:48 Brandon PIRRI - 0:2
     
    32:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jako bych to ovšem zakřikl, protože je tu přeci jen druhá branka Anaheimu. O to víc musí tento puk ve vlastní síti Edmonton Oilers mrzet, když se Ducks dostali po hodně dlouhé době k nějaké střele a vůbec šanci směrem k domácí brance. Přeci jen se ovšem kalifornská družina prosazuje a za střelce je označen BRANDON PIRRI, jenž dostal kus černé gumy za záda Cama Talbota. Olejáři tedy musejí dohánět ztrátu dvou branek. Je ale pravda, že Pirri nic neuspěchal a se zakončením to provedl moc dobře, když z otočky zametl puk pod brankáře soupeře. Tak uvidíme, co na to teď Edmontonští. Bez asistence.
    04:02 Corey PERRY - 0:1
     
    04:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak jsme příliš dlouho na první branku zápasu čekat nemuseli. Moc se od startu duelu nepřerušovalo, což pramenilo v poměrně vysoké tempo hry od prvních okamžiků a nakonec jsou to Anaheim Ducks, kdo se jako první prosazují a dávají gól. COREY PERRY na nic nečekal, vzal celou situaci na sebe a sotva se dostal přes modrou čáru do útočného pásma, napřáhl a pořádnou ranou napálil kus černé gumy o horní tyčku zařízení Cama Talbota. Od té se následně pryž odrazila za záda gólmana Oilers. Teď je na domácích, aby si připravili nějakou odpověď. Asistence: Jamie McGinn, Rickard Rakell.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 52. Jakupov (Hall, Draisaitl) – 5. Perry (McGinn, Rakell), 33. Pirri


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Oesterle, Reinhart, Nurse, Clendening – Maroon, McDavid, Eberle – Hall, Draisaitl, Jakupov – Korpikoski, Letestu, Cracknell – Hendricks, Lander, Kassian
    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Lindholm, Manson, Fowler, Vatanen, Stoner, Theodore – McGinn, Getzlaf, Pirri – Ritchie, Rakell, Perry – Cogliano, Horcoff, Silfverberg – Garbutt, Thompson, Stewart

    Rozhodčí: St. Pierre, Joannette – Gawryletz, Wheler

    Diváci: 16 839
    bahis siteleri