Empoli – Fiorentina 2:0 (kon.) | Turín – Atalanta BC 2:1 (kon.) | Neapol – Hellas Verona 3:0 (kon.)
Sampdoria – Udinese 2:0 (kon.) | Palermo – Lazio 0:3 (kon.)
konec
Turín FC
2:1 (1:0)
Atalanta Bergamo
Neděle 10.04.2016, 15:00 • Stadio Olimpico di Torino, Turín • Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Tak de Roon dnes nakonec nedohraje – protože před vápnem složil unikajícího Perese a za svůj zákrok viděl druhou žlutou, takže červenou. Navíc je tu nebezpečný přímák pro domácí.
     
    81
    Bruno Peres je mezitím dalším hráčem, který dostal žlutou kartu, když pár metrů před vápnem složil Cigariniho – navíc bude následovat nebezpečný přímák.
     
    77
    Baselli složil až moc tvrdě podél čáry unikajícího Cigariniho a sudí mu za to také ukázal žlutou, které začínají s konce zápasu přibývat.
     
    75
    Stále se hraje ve středu pole a hru mají domácí už více pod kontrolou, Martíneze pak musel faulovat ve Masiello, aby zabránil úniku a to sudí ocenil žlutou kartou.
     
    42
    De Roon je další trestaným hráčem, protože zezadu podrazil unikajícího Vivese – moc se mu to nelíbí, ale sudí už svůj trest zpátky vezme jen těžko.
     
    24
    U postranní čáry si až moc tvrdě počínal Stendardo, který skluzem dojel Lópeze a musí se tak celkem logicky pískat i žlutit.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 35. Peres (Acquah), 46. Maxi López (Peres) – 82. Cigarini

    Karty:   77. Baselli (TUI), 81. Peres (TUI) – 24. Stendardo (ABC), 42. de Roon (ABC), 75. A. Masiello (ABC)   90+1. de Roon (ABC)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 18:18.
    Turín FC: D. Padelli – Bovo, Glik, Moretti – Peres, Acquah (46. Benassi), Vives, Obi (57. Baselli), Molinaro – Belotti (73. Josef Martínez), Maxi López.
    Náhradníci: Castellazzi, Ichazo – Zappacosta, Farnerud, Gazzi, Benassi, Baselli, Josef Martínez, Maksimović, S. Gastón.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – A. Masiello, Stendardo, Paletta, Dramé – Cigarini, de Roon – Conti (46. D'Alessandro), Kurtić (69. Gakpé), A. Gómez (74. Borriello) – Pinilla.
    Náhradníci: Radunović – Tolói, Bellini, D'Alessandro, Migliaccio, Freuler, Gakpé, Borriello, Brivio, Cherubin, Monachello, Raimondi.

    Rozhodčí: Di Bello – Tasso, Gori
    bahis siteleri