Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 5:1 (kon.) | Columbus – Chicago 5:4 (po pr.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
Montreal – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (po pr.) | St. Louis – Washington 1:5 (kon.)
Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:3 (3:2 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.)
San Jose – Arizona 1:0 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
Tampa Bay Lightning
Neděle 10.04.2016, 01:08 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Max PACIORETTY - 5:2
     
    59:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Gólem do prázdné brány pečetí letošní sezonu Montrealu Canadiens MAX PACIORETTY! Asistence: Brendan Gallagher.
    53:00 Jonathan DROUIN - 4:2
     
    53:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    Před brankou Montrealu stál ve volné pozici JONATHAN DROUIN, ke kterému se také dostal puk, jenž poslal do poloodkryté klece! Asistence: Matthew Carle, Ondřej Palát.
    46:37 Ondřej PALÁT - 4:1
     
    46:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nakonec se Tampa dočkala svého gólu! Condon sice odolal první střele Tampy, ale kotouč se odrazil vedle branky k ONDŘEJI PALÁTOVI, který v souboji u tyčky s jedním z obránců dokázal posunout puk mezi své nohy a šikovným přiťuknutím hole dostat kotouč do sítě! Asistence: Valtteri Filppula.
    23:44 Alex GALCHENYUK - 4:0
     
    23:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    Stačilo pár desítek vteřin a zaujmutí správných pozic! Pacioretty před brankou jednu dorážku za Vasilevskije nedostal, při druhé promáchl a kotouč propadl až do kruhu pro vhazování na ALEXE GALCHENYUKA, který vysokou střelou pod víko zvyšuje na 4:0! Asistence: Max Pacioretty, Andrej Markov.
    20:27 Max PACIORETTY - 3:0
     
    20:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Další rána do už tak pochroumaného výkonu Tampy Bay. Galchenyuk po přejetí útočné modré poslal puk na MAXE PACIORETTYHO, kterému najížděl na opačné straně jeden ze spoluhráčů. Pacioretty se však rozhodl střílet sám a zacílil přesně na vzdálenější tyč! Asistence: Alex Galchenyuk, Andrej Markov.
    16:27 Tomáš PLEKANEC - 2:0
     
    16:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Pěkným gólem se prosazuje TOMÁŠ PLEKANEC, který dostal přihrávku do jízdy od Ellera, podařilo se mu projet až před brankáře Tampy, na kterého se vytasil s kličkou do bekhendu a položeného Vasilevskiho následně i překonal. Asistence: Lars Eller, Alexej Jemelin.
    05:11 Alex GALCHENYUK - 1:0
     
    05:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Velká chyba brankáře Vasilevskiho, který chtěl za svou klecí pozastavit puk a rozehrát ho, jenže si nevšiml najíždějícího Gallaghera, který ho o kotouč obral a přihrál před brankoviště ALEXI GALCHENYUKOVI, jenž měl práci při zaklizení puku snadnou. Asistence: Brendan Gallagher.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Galchenyuk (Gallagher), 17. Plekanec (Eller, Jemelin), 21. Pacioretty (Galchenyuk, Markov), 24. Galchenyuk (Pacioretty, Markov), 60. Pacioretty (Gallagher) – 47. Palát (Filppula), 53. Drouin (Carle, Palát)


    Montreal Canadiens: Condon (Lindgren) – Pateryn, Markov, Johnston, Jemelin, Dietz, Hanley – Gallagher, Galchenyuk, Pacioretty – Carr, Plekanec, Eller – Andrighetto, Desharnais, Danault – Flynn, Mitchell, Byron
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Šustr, Garrison, Carle, Nestěrov, Coburn, Taormina – Audy-Marchessault, Johnson, Palát – Drouin, Filppula, Killorn – Brown, Namestnikov, Paquette – Blunden, Boyle, Condra

    Rozhodčí: Tom Kowal, Kevin Pollock – Matt MacPherson, Michel Cormier
    bahis siteleri