Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 5:1 (kon.) | Columbus – Chicago 5:4 (po pr.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
Montreal – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (po pr.) | St. Louis – Washington 1:5 (kon.)
Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:3 (3:2 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.)
San Jose – Arizona 1:0 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Nashville Predators
Neděle 10.04.2016, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Jason SPEZZA - 3:2
     
    59:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    No tak se na to podívejme, opravdu ještě nejspíše poznáme vítěze zápasu v základní hrací době, protože Dallas Stars přesně minutu před koncem třetí třetiny otáčejí skóre zápasu a jen tak podtrhují už tak jistý divizní titul v Centrální divizi. A hádejte, kdo se za Stars prosadil? Ano, je to JASON SPEZZA, kdo přeci jen dovršuje hattrick. Nutno podotknout, že zaslouženě, jelikož jej dnes bylo na ledové ploše pořádně vidět. Spezza krásně poslal puk pod horní víko Huttonovy klece a na led pochopitelně létají čepice. Krásná hokejová podívaná a hala bouří. Asistence: John Klingberg, Alex Goligoski.
    33:05 Jason SPEZZA - 2:2
     
    33:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Další důkaz, že hokej umí během několika málo okamžiků přinést obrat a úplně jiný obrázek hry. A to přesně teď sledujeme na ledové ploše v Dallasu. Domácí muži moc dlouho nemuseli čekat na využití přesilovky, důvodem je i jejich dobrý důraz na brankovišti, kde dokázal puk za Cartera Huttona doklepnout připravený JASON SPEZZA, jenž tak dává nejen druhý gól Stars v tomto mači, ale i svůj druhý gól. Máme tedy vyrovnáno a začínáme prakticky od začátku, ani jeden celek teď nemá blíže k vítězství. Asistence: Jamie Benn, Patrick Sharp.
    30:46 Jason SPEZZA - 1:2
     
    30:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ale pozor, máme tu poměrně rychlou odpověď od domácích Dallas Stars a už je to tedy zase jen o jedinou branku. Stačila chvilka nepozornosti a najednou se před Carterem Huttonem začaly dít věci. JASON SPEZZA totiž ukázal svoji velmi dobrou zkušenost, když se sám a poměrně nečekaně protáhl mezi bránícími hokejisty Nashvillu a zakončil naprosto přesně zápěstím. Šlo vidět, že gólman Predátorů jeho zakončení nečekal, jelikož nestihl zastavit puk a reagoval na střelu o trochu později. Domácí jsou zpátky v zápase a my se zase můžeme těšit na vyrovnanou bitvu. Asistence: Valerij Ničuškin, Johhny Oduya.
    28:23 Calle JÄRNKRÖK - 0:2
     
    28:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Už to pomalu vypadalo, že se Dallas Stars ubrání a ve dvojnásobném oslabení neinkasují, protože Antti Niemi předváděl velmi dobrý výkon v posledních okamžicích, stejně jako celá obrana Dallasu. Jenže ani tak to na ubránění nestačilo, už při přesilové hře pět na čtyři dostal kus černé gumy do domácí svatyně CALLE JÄRNKRÖK, jenž tak posílá Predators do vedení o dvě branky. Teď samozřejmě Nashville bude moci hrát daleko více v klidu než doposud. Asistence: Filip Forsberg, James Neal.
    00:19 Ryan ELLIS - 0:1
     
    00:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Moc dlouho jsme tedy na úvodní branku utkání dnes čekat nemuseli, opravdu jen několik vteřin to zabralo, než se kus černé gumy zatřepotal v síti. A to konkrétně za zády finského gólmana v domácích barvách Anttiho Niemiho, jenž teď musí být zklamaný. RYAN ELLIS se napřáhl z dálky, opřel se do kotouče a snažil se co nejpřesněji trefit zařízení Dallas Stars. A to se mu také nakonec povedlo, trefil touš do sítě a posílá svůj výběr do vedení o jeden zásah, pěkně vymetené pavučinky. Tak uvidíme, jak si s tím teď poradí muži Dallas Stars. Bez asistence.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 31. Spezza (Ničuškin, Oduya), 34. Spezza (Jamie Benn, Sharp), 59. Spezza (Klingberg, Goligoski) – 1. Ellis, 29. Järnkrök (Forsberg, Neal)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Russell, Goligoski, Jordie Benn, Klingberg, Oduya, Johns – Jamie Benn, Eakin, Sharp – Ničuškin, Spezza, Sceviour – Roussel, Faksa, Hemský – McKenzie, Fiddler, Moen
    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Ekholm, Ellis, Bitetto, Granberg, Jackman, Potter – Wilson, Johansen, Neal – Forsberg, Järnkrök, Smith – Nystrom, Sissons, Arvidsson – Watson, Gaustad, Bass

    Rozhodčí: Morton, Watson – Wheler, Murray

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri