Německo – Česko 1:2 (kon.) | Itálie – Švédsko 4:1 (kon.) | Rusko – Norsko 9:0 (kon.)
konec
Rusko
9:0 (2:0, 3:0, 4:0)
Norsko
Neděle 10.04.2016, 18:00 • Östersund Arena, Östersund (SWE) • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
     
    44:00
    Knut Andre Nordstoga (NOR) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    43:27 Andrej SOKOLOV - 9:0
     
    43:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ANDREJ SOKOLOV se prosazuje pouhých 10 sekund po Vadimovi Seljukovi a pochybě norské obrany zvyšuje z blízkosti už na 9:0!! Andrej Sokolov se ihned po vhazování vydal neohroženě vydal neohroženě do útočného pásma, když ve středovém kruhu ukořistil puk, a následný samostatný únik zakončil střelou z blízkosti k levé tyči. Bez asistence.
    43:17 Vadim SELJUKIN - 8:0
     
    43:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    VADIM SELJUKIN se prosazuje přesnou střelou z mezikruží, která zamířila přesně do levého horního rohu brány a střílí svůj třetí gól na letošním mistrovství Evropy! Asistence: Nikolaj Terentěv, Konstantin Šichov.
     
    38:59
    Rusko vytvořilo před bránou Johana Groenlieho obrovský závar, v blízkosti pravé tyče se ale jeho hráčům puk za jeho záda propasírovat nepodařilo!
    34:25 Alexej AMOSOV - 7:0
     
    34:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ALEXEJ AMOSOV zakončil nádhernou kombinaci Rusů, kteří už vedou 7:0!! Parní válec v nepřetržitém provozu. Nikolaj Terentěv rohu útočného pásma vybojoval puk a poté ho předložil Konstantinovi Šichovi, který si všiml na vzdálenější pravé tyče volného Alexeje Amosova, a ten nikým naatakovaný zamířil pod horní tyč. Asistence: Konstantin Šichov, Nikolaj Terentěv.
    30:47 Nikolaj TERENTĚV - 6:0
     
    30:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    NIKOLAJ TERENTĚV střílí svůj devátý gól na šampionátu a stává se nejlepším střelcem!! Nikolaj Terentěv se dostal do samostatného úniku a vzápětí udělal pěknou kličku doleva, po které puk zasunul po ledě ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Aleksej Lysov.
     
    26:48
    Vadim Seljukin se ocitl u pravé tyče ve stoprocentní šanci, když po přihrávce svého spoluhráče z levého křídla mohl puk z blízkosti dorážet do prázdné brány, brankář Johan Groenlie ale předvedl úžasný tygří skok a fenomenálním zákrokem jeho pokus zastavil!
     
    21:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ALEXEJ AMOSOV se prosazuje z dorážky a Norsko je zralé na ručník!! Konstantin Šichov nádhernou střelou z levého kruhu pro vhazování orazítkoval tyč a puk vzápětí z dorážky poslal do levého horního rohu Alexej Amosov, který stejně jako před ním Maksim Kuzminych vstřelil na šampionátu čtvrtý gól. Asistence: Konstantin Šichov.
     
    20:04
    Zajímavost:

    V sestavě Ruska dnes figurují pouze tři hráči, kteří nedokázali vstřelit ani jeden gól – 11 ze 14 hráčů vstřelilo gól a hned deset z nich potom zaznamenalo více než jednu branku. Neuvěřitelné!
     
    18:48
    Audun Bakke byl zřejmě tím hráčem, který málem zvedl hrstku diváků ze sedadel a vstřelil úvodní gól Norska v dnešním utkání, jenže jeho následná střela z prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířila vedle levého horního rohu brány!
    17:37 Maksim KUZMINYCH - 4:0
     
    17:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    MAKSIM KUZMINYCH střílí z pozice obránce obránce svůj čtvrtý gól na mistrovství Evropy a posílá Rusko do čtyřbrankového vedení!! Maksim Kuzminych vyrazil po nádherné kolmé přihrávce Andreje Sokolova do samostatného úniku, který sice v blízkosti pravé tyče využít nedokázal, vzápětí se ale prosadil z dorážky. Asistence: Andrej Sokolov.
    15:50 Vasilij VARLAKOV - 3:0
     
    15:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    VASILIJ VARLAKOV využívá přesilovou hru a nádhernou střelou zvyšuje svým druhým gólem na šampionátu na 3:0!! Vasilij Varlakov si v levém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté vymetl přesně vzdálenější pravý horní roh brány. To byla výstavní trefa. Asistence: Ivan Kuzněcov, Alexej Amosov.
     
    14:56
    Morten Vaernes (NOR) dostal menší trest, 2 minuty bodnutí špičkou hole.
    12:38 Konstantin ŠICHOV - 2:0
     
    12:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    KONSTANTIN ŠICHOV střílí nádherný gól a posílá Rusy do dvoubrankového vedení!! Nikolaj Terentěv se dostal na pravém křídle k puku a poté ho mezi kruhy pro vhazování předložil Konstantinovi Šichovi, který krásnou střelou pravým zápěstím zamířil přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Nikolaj Terentěv.
    11:51 Ilia VOLKOV - 1:0
     
    11:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ILIA VOLKOV předvedl před bránou velký důraz a posílá Rusko do zaslouženého vedení!! Ilia Volkov se sice před bránou napoprvé neprosadil, jeho následná dorážka už ale pod brankářem Norska zamířila do brány. Asistence: Jevgenij Petrov.
     
    05:03
    Thomas Jacobsen (NOR) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    05:03
    Rusové jsou hodně nepříjemní a nyní se to dokonale potvrdilo, když se z blízkosti pokusili zamířit u levé tyče pod břevno, jejich střela z úhlu ale skončila na výstroji připraveného Johana Groenlieho.
     
    03:09
    Před norskou bránou vznikl obrovský závar, brána Johana Groenlieho ale odolala! Hodně mu pomohli obránci, kteří několik střel v blízkosti pravé tyče zablokovali.
     
    00:04
    Rusové vstoupili do posledního utkání Mistrovství Evropy ve sledge hokeji pořádně zostra a Nikolaj Terentěv spěchal rychle za volným pukem, ke kterému se sice dostal, z blízkosti ale zamířit mezi tři tyče nedokázal!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Volkov (Petrov), 13. Šichov (Terentěv), 16. Varlakov (Kuzněcov, Amosov), 18. Kuzminych (Sokolov), 22. Amosov (Šichov), 31. Terentěv (Lysov), 35. Amosov (Šichov, Terentěv), 44. Seljukin (Terentěv, Šichov), 44. Sokolov


    Rusko: Ivanov – Varlakov, Lysov, Kuzminych, Seljukin, Kuzněcov, Peryškov – Panfilov, Lisov (C), Šichov, Amosov, Sokolov, Petrov, Terentěv, Volkov. Hlavní trenér: Sergej Samojlov.
    Norsko: Groenlie (Hamar) – Vaernes, Nordstoga, Avdal, Oiseth – Pedersen, Kirstistuen, Svee, Bogle, Sorheim, Solberg, Hamre, Bakke, Jacobsen. Hlavní trenér: Espen Hegde.

    Rozhodčí: Samuelsson – Lundén, Nothegger
    bahis siteleri