Srbsko – Nizozemsko 2:3 (kon.) | Čína – Španělsko 0:2 (kon.) | Belgie – Srbsko 4:2 (kon.)
Island – Čína 7:4 (kon.) | Nizozemsko – Španělsko 3:2 (po pr.)
konec
Belgie
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
Srbsko
Neděle 10.04.2016, 13:00 • Pabellon de Hiello, Jaca, Španělsko • Mistrovství světa - II. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání sledovalo v hale Pabellon de Hiello 150 hokejových nadšenců. Mezi nimi byla i skupinka belgických příznivců, kteří mohli odcházet spokojeni. Já se s Vámi loučím, ale vy můžete na onlajnech sledovat i další zápasy MS II. divize. Ten nejbližší je na programu od 16:30, kdy se utkají Island a Čína! (15:24:21)
    59:25 van den Bogaert - 4:2
     
    59:25
    Belgie právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Bryan Kolodziejczyk posunul puk před branku na BENA VAN DEN BOGAERTA a ten nemohl jinak, než zkompletovat hattrick. Asistence: Bryan Kolodziejczyk a Dean Thurara.
     
    59:11
    A Srbsko to zkouší s prázdnou brankou!
     
    57:49
    Vyloučen je Marko Brkusanin, který Bremera sekl. Srbsko tak bude hrát až téměř do konce zápasu oslabení a to je hodně nepříjemné.
     
    57:49
    Nádherně to udělal Alexandre Bremer, který si prohodil obránce a už byl sám před Rankovićem. Gólman Srbska však dokázal zasáhnout a udržel tak svůj tým ještě ve hře. Bude se ale vylučovat!
     
    56:01
    Marko Sretović zůstal neobsazený na ose kluziště. Také dostal přihrávku, ale jeho pohotový volej skončil v lapačce Toma Prodiho, který tak potěšil skupinku belgických fandů v hledišti!
    46:18 Ben van den Bogaert - 3:2
     
    46:18
    Belgie právě vstřelila branku!
    A hned první belgická střela mezi tyče v této dvacetiminutovce končí gólem! Jordan Paulus vystihl špatnou srbskou rozehrávku a vydal se do úniku proti Rankovićovi. Jeho střelu ještě tečoval u tyčky číhající BEN VAN DEN BOGAERT a gólman Srbska neměl šanci zasáhnout – 3:2. Asistence: Jordan Paulus.
     
    42:09
    Belgie jde navíc do oslabení. Yente Franssen se provinil hákováním.
    33:06 Ben van den Bogaert - 2:2
     
    33:06
    Belgie právě vstřelila branku!
    Celek z Beneluxu početní výhodu přeci jen využívá a srovnává stav! Gólmana Rankoviće překvapil ranou z ostrého úhlu BEN VAN DEN BOGAERT – 2:2. Asistence: Timo Dewin.
     
    31:17
    Srbové jsou herně lepší, ale pokud chtějí uspět, měli by být také disciplinovanější. Nyní je za sekání vyloučen Aleksa Luković.
     
    28:52
    Belgičané se sami připravili o přesilovku! Na ledě jich bylo šest a tak se bude hrát 4 na 4.
     
    28:10
    Útočník Belgie byl navíc atakován Nikolou Bibićem (krosček) a Srbové se budou muset bránit.
     
    21:57
    Pavel Popravka nešťastně vyhodil kotouč do hlediště a dostává trest za zdržování hry. Belgie tedy bude hrát přesilovku!
    18:30 Marko SRETOVIĆ - 1:2
     
    18:30
    Srbsko právě střelilo branku!
    Srbové jsou lepším týmem a zaslouženě otáčejí skóre zápasu! Střelu Pavla Popravky Prodi vyrazil za svou branku. Tam se sice kotouče ujal belgický obránce, ale toho odzbrojil právě Popravka, jenž pak nahrál do prostoru mezi kruhy MARKU SRETOVIĆOVI a ten už Prodiho prostřelil – 1:2. Asistence: Pavel Popravka.
    14:55 Srdjan RISTIĆ - 1:1
     
    14:55
    Srbsko právě střelilo branku!
    Je vyrovnáno! Srbové se radují po kuriózní situace, kdy se brankář Prodi dostal až za svou branku, kde ale nemohl podle pravidel zalehnout kotouč. Puk tak po velké mele vytáhl zpět do hry důrazný SRDJAN RISTIĆ, který ho uklidil do prázdné klece. Prodi protestuje, ale rozhodčí Kepa ukazuje do středového kruhu. Bez asistence.
     
    06:06
    Balkánci budou navíc hrát přesilovku! Emiel Goris dostává dostává trest na 2+2 minuty za vysokou hůl!
     
    04:30
    Opět zahrozilo stejné duo! Pavel Popravka ve velké šanci před Prodim neuspěl, ale ještě stačil objet branku a servíroval kotouč Markovi Milovanovićovi před prázdnou klec. Srbský kapitán však skákavý kotouč nezkrotil a Belgie se tak se štěstím ubránila.
     
    03:09
    Vyloučení na obou stranách. Pellegrims dostává dvě minuty za vražení a Filipović je potrestán za následnou hrubost.
    00:49 Yoren de SMET - 1:0
     
    00:49
    Belgie právě vstřelila branku!
    Výborný začátek pro Belgičany! Alexandre Bremer nahrál od zadního mantinelu YORENOVI DE SMETOVI a ten z levého kruhu zamířil naprosto přesně. Asistence: Alexandre Bremer a Ben van den Bogaert.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. de Smet (Bremer, van den Bogaert), 34. van den Bogaert (Dewin), 47. van den Bogaert (Paulus), 60. van den Bogaert (B. Kolodziejczyk, Thurara) – 15. Ristić, 19. Sretović (Popravka)


    Belgie: Prodi (Jansen) – Gyesbreghs (A), Thurara, Distate, Paulus (C), Franssen, van Rooy – Vercammen, B. Kolodziejczyk (A), Pellegrims – van den Bogaert, Smet, Bremer – Goris, Dewin, Kolyašnikov – Henry, van Noten, A. Kolodziejczyk. Trenér: Danny Peters
    Srbsko: Ranković (Stěpanović) – Bibić, U. Novakovič, Ilić (A), Birkusanin, Luković, Podunavać, Komazec, Sabados – Vucurević, Sretović (A), Popravka – Bjelogrlić, Filipović, Milovanović (C) – Raković, Ristić, Djumić – Lestarić, Kerežović, P. Novaković. Trenér: Marco Kovačević

    Rozhodčí: Kepa (POL) – Kacej (SVK), Meyer (ESP)

    Diváci: 150
    bahis siteleri