Olomouc B – Č. Budějovice 0:0 (kon.) | Varnsdorf – Znojmo 0:6 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc B
0:0 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 24.04.2016, 10:15 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Hanáci rozehráli standardku rychle, aniž by byl soupeř připravený. Ke střele se ale nakonec nedostali a naopak se museli rychle vracet. Hru pak u autové čáry přerušil Kalvach, který zároveň odkopl míč do zámezí a obdržel žlutou kartu.
     
    83
    Ve druhém poločase již Šimák nebyl příliš vidět, a tak jej trenér Horejš nahrazuje pro závěrečné minuty Jurdíkem.
     
    80
    Druhá zahozená příležitost během chvilky. Chorý se dostal přes obránce k míči, který předložil volnému Kalvachovi. Domácí hráč měl dostatek času na rozmyšlenou, jenže míč nakonec napálil zcela mimo.
     
    79
    Hanáci měli po rohovém kopu velkou příležitost. V šestnáctce trefil míč Jemelka, ale bohužel pro domácí mířil jen do míst, kde stál Křížek. Gólman hostů míč nadvakrát zkrotil.
     
    78
    Kalvach napálil jen zeď, Sigma bude mít roh. Ještě před tím ale poslední střídání domácích. Adama Ševčíka střídá Moulis.
     
    71
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Richter, přichází Vichta.
     
    62
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Hladík, přichází Chorý.
     
    56
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Wermke, přichází Kadula.
     
    36
    Texl se v šestnáctce dostal ke střeleckému zakončení. Křížek tečovaný pokus vyrazil jen před sebe, kam dobíhal Adam Ševčík. Domácí hráč byl ale stažen, a tak nemohl zakončit. Místo pokutového kopu ale sudí po konzultaci s asistentem píská faul na brankáře, kterého domácí útočník po pádu zavalil.
     
    19
    Šimákův centr málem zapadl ke vzdálenější tyči, kam ještě nabíhal Kalod. Útočník Českých Budějovic z bezprostřední blízkosti nedopravil míč za brankovou čáru.
     
    7
    Obrovská příležitost na druhé straně. Domácí obrali soupeře o míč, Kalvach jej posunul doleva na Buchvaldka, který z hranice šestnáctky ránou z první orazítkoval břevno hostující svatyně! Následná dorážka Hladíka se mezi tři tyče nevešla.

    Miroslav Fantal

    Branky:

    Karty:   90. Kalvach (OLB)


    SK Sigma Olomouc B: Spurný – Texl, Ševčík O., Jemelka, Hýbl – Hladík (62. Chorý), Richter (71. Vichta), Kalvach, Plšek, Buchvaldek – Ševčík A (78. Moulis).
    Náhradníci: Blaha – Vichta, Moulis, Rajnoch, Chorý.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Klesa, Novák, Hájovský, Funda – Benát, Čavoš – Pešek, Šimák (83. Jurdník), Wermke (56. Kadula) – Kalod.
    Náhradníci: Coufal – Hric, Opluštil, Řezáč, Vaněk, Jurdík, Kadula.

    Rozhodčí: Dresler – Boček, Šimáček

    Diváci: 123
    bahis siteleri