IFK Helsinky – Zug 1:4 (kon.) | TPS – Liberec 3:1 (kon.) | Davos – Djurgården 3:1 (kon.)
Linköping – JYP 4:3 (kon.)
konec
TPS Turku
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 02.09.2016, 18:00 • HK Areena, Turku (FIN) • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    25:57 Jesse DUDAS - 3:1
     
    25:57
    TPS právě vstřelilo branku!
    Elias Karvonen na levém křídle v útočném pásmu vybojoval puk a poté ho bekhendem přiťukl k Daveovi Spinovi, ten následně přenesl hru krásnou přihrávkou do pravého kruhu pro vhazování, odkud JESSE DUDAS nádhernou střelou zápěstím vymetl pravý horní roh brány. Asistence: Dave Spina a Elias Karvonen.
    24:26 Vladimír SVAČINA - 2:1
     
    24:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    VLADIMÍR SVAČINA využívá fantastické práce svého spoluhráče a v přesilové hře vrací Bílé Tygry zpět do zápasu! Michal Bulíř na pravém křídle krásně na modré čáře pronikl mezi dvěma protihráči do útočného pásma a poté bekhendovou přihrávkou našel ze druhé vlny najíždjějícího Vladimíra Svačinu, který nad pravým betonem Georgijeva zamířil k levé tyči. Asistence: Michal Bulíř.
    15:41 Dave SPINA - 2:0
     
    15:41
    TPS právě vstřelilo branku!
    DAVE SPINA sice neměl během trestného střílení vysokou rychlost, ve finále to ale udělal nádherně, když vykoupal brankáře Willa, který šel příliš brzo k ledu, a útočník TPS Turku vymetl pravý horní roh brány.
    04:50 Jasper LINDSTEN - 1:0
     
    04:50
    TPS právě vstřelilo branku!
    JASPER LINDSTEN se ocitl po nádherné přihrávce za obranou Liberce a poté kulišáckým lobem přehodil bezmocného Willa, který se sice na poslední chvíli snažil zasáhnout holí, to už ale bylo příliš pozdě. Asistence: Jani Forsstrom.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Lindsten (Forsstrom), 16. Spina (TS), 26. Dudas (Spina, Karvonen) – 25. Svačina (Bulíř)


    TPS Turku: Georgijev (Setänen) – Tallinder, Keskitalo, Dudas, Reunanen, Forström, Eronen, Kojo, Berger – Perrin, Kallio Thorell – Spina, Ahtola, Karvonen – Virta, Vähätalo, Lindsten – Virtanen, Siiki, Taavitsainen.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Jánošík, Vitásek, Plutnar – Svačina, Bulíř, Radivojevič – Jelínek, Bartovič, Vantuch – Vlach, Bližnák, Stránský – Ordoš, Mikyska, Špaček.

    Rozhodčí: Soren Persson (SWE), Jari Suorsa (FIN) – Markus Hagerstrom (FIN), Daniel Osterholm (FIN)
    bahis siteleri