IFK Helsinky – Zug 1:4 (kon.) | TPS – Liberec 3:1 (kon.) | Davos – Djurgården 3:1 (kon.)
Linköping – JYP 4:3 (kon.)
konec
TPS Turku
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 02.09.2016, 18:00 • HK Areena, Turku (FIN) • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Elias Karvonen – 2 min., hákování).
     
    59:43
    Lukas Derner zachytil na pravém křídle vyhození TPS Turku a od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde ji Georgijev vyrazil!
     
    57:47
    Liberec vybojoval útočné pásmo a jeho klec zůstává prázdná!
     
    55:23
    „Budeme to hrát po čtvercích a půjdeme do brány. Téměř pět minut máme na to, abychom vstřelili gól a poté zkusili powerplay,“ udílel pokyny v závěru zápasu Pešán.
     
    51:14
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Elias Karvonen – 2 min., hrubost).
     
    51:14
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Branko Radivojevič – 2 min., naražení zezadu + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    48:44
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tomáš Mojžíš – 2 min., hrubost).
     
    48:43
    TPS Turku tvrdě vypálilo od modré čáry a jeho následná střela byla zablokována. Ve stejný moment Tomáš Mojžíš u pravé tyče fauloval Thorella a domácí si zahrají krátkou přesilovou hru 5 na 3!
     
    47:15
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    46:24
    Po návratu Petra Jelínka na hrací plochu a přerušení hry přišel na řadu powerbreak. „Máme pořád dost času. Hlavně žádný zbytečný útočný faul, bere nám to síly,“ varoval Pešán své svěřence.
     
    43:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Petr Jelínek – 2 min., podražení).
     
    41:12
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Tomi Kallio – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:40
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Martin Švec – 2 min., držení protihráče).
     
    38:59
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Jonne Virtanen – 10 min. osobní trest, nesportovní chování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    38:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Adam Jánošík – 10 min. osobní trest, nesportovní chování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    38:59 Bitka mezi Jonnem Virtanenem a Adamem Janošíkem.
     
    38:59
    Zatímco před pár okamžiky ještě k bitce nedošlo, tak nyní už dvojice hráčů shodila rukavice a nekompromisně se pustila do sebe! Adam Jánošík to nevydržel a pustil se do Virtanena. Souboj skončil smírně a rozhodčí oba hráče od sebe odtrhli.
     
    35:35
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vladimír Svačina – 2 min., hákování).
     
    34:44
    Topi Taavitsainen dostal do levého kruhu pro vhazování krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma a po srovnání puku napřáhl k dělové střele s příklepem, ta ovšem zamířila pouze do výstroje připraveného Willa.
     
    33:24
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Erik Perrin – 2 min., sekání).
     
    33:08
    Po přerušení hry přišel na řadu další powerbreak, během něhož Pešán svým svěřencům řekl: „Jdeme, jdeme. Pojďme. Hlavně neuděláme žádnou p*čovinu. Nebudeme zbytečně lítat. Pořád je to "2:0".“
     
    31:45
    Hráči Liberce už se po pěkné souhře radovali z vyrovnávacího gólu, jenže brankář Georgijev předvedl neskutečného motýlka a tvrdou střelu z levého kruhu pro vhazování dokázal zázračně vyrazit!
     
    30:19
    Hokejisté Liberce rozestavili přesilovkový deštník a tvrdě vypálili z pravého kruhu pro vhazování, jenže Georgijev byl na svém místě a vyrážečkou puk vyrazil!
     
    29:38
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Henrik Tallinder – 2 min., napadení).
    25:57 Jesse DUDAS - 3:1
     
    25:57
    TPS právě vstřelilo branku!
    Elias Karvonen na levém křídle v útočném pásmu vybojoval puk a poté ho bekhendem přiťukl k Daveovi Spinovi, ten následně přenesl hru krásnou přihrávkou do pravého kruhu pro vhazování, odkud JESSE DUDAS nádhernou střelou zápěstím vymetl pravý horní roh brány. Asistence: Dave Spina a Elias Karvonen.
    24:26 Vladimír SVAČINA - 2:1
     
    24:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    VLADIMÍR SVAČINA využívá fantastické práce svého spoluhráče a v přesilové hře vrací Bílé Tygry zpět do zápasu! Michal Bulíř na pravém křídle krásně na modré čáře pronikl mezi dvěma protihráči do útočného pásma a poté bekhendovou přihrávkou našel ze druhé vlny najíždjějícího Vladimíra Svačinu, který nad pravým betonem Georgijeva zamířil k levé tyči. Asistence: Michal Bulíř.
     
    23:29
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Elmeri Eronen – 2 min., držení protihráče).
     
    20:54
    Dave Spina šlápl na pravém křídle do pedálů a od mantinelu napřáhl k prudké střele zápěstím, která mířila k přední pravé tyči a stala lahůdkou Willa, jenž ji ukryl po pěkném zákroku v lapačce!
     
    19:57
    Tři sekundy před koncem první třetiny to domácí opět zkusili od modré čáry a tentokrát z toho byla nebezpečná střela mířící k levé tyči, Will u ní byl ale včas.
    15:41 Dave SPINA - 2:0
     
    15:41
    TPS právě vstřelilo branku!
    DAVE SPINA sice neměl během trestného střílení vysokou rychlost, ve finále to ale udělal nádherně, když vykoupal brankáře Willa, který šel příliš brzo k ledu, a útočník TPS Turku vymetl pravý horní roh brány.
     
    15:41
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ondřej Vitásek – trestné střílení).
     
    15:41
    Dave Spina byl zahákován těsně před bránou v samostatném úniku a následovat bude trestné střílení!
     
    08:10
    Pešán o powerbreaku promluvil ke svým svěřencům, které nabádal slovy: „Dali gól z jedné jediné šance. Nic se neděje.“
    04:50 Jasper LINDSTEN - 1:0
     
    04:50
    TPS právě vstřelilo branku!
    JASPER LINDSTEN se ocitl po nádherné přihrávce za obranou Liberce a poté kulišáckým lobem přehodil bezmocného Willa, který se sice na poslední chvíli snažil zasáhnout holí, to už ale bylo příliš pozdě. Asistence: Jani Forsstrom.
     
    02:35
    Domácí hokejisté se dostali do přečíslení tři na dva a z Libercem už to vypadalo po střele z pravého kruhu pro vhazování hodně špatně, jenže Bílé Tygry podržel fantastický Will, který pravým betonem střelu letící těsně nad ledem vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Lindsten (Forsstrom), 16. Spina (TS), 26. Dudas (Spina, Karvonen) – 25. Svačina (Bulíř)


    TPS Turku: Georgijev (Setänen) – Tallinder, Keskitalo, Dudas, Reunanen, Forström, Eronen, Kojo, Berger – Perrin, Kallio Thorell – Spina, Ahtola, Karvonen – Virta, Vähätalo, Lindsten – Virtanen, Siiki, Taavitsainen.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Jánošík, Vitásek, Plutnar – Svačina, Bulíř, Radivojevič – Jelínek, Bartovič, Vantuch – Vlach, Bližnák, Stránský – Ordoš, Mikyska, Špaček.

    Rozhodčí: Soren Persson (SWE), Jari Suorsa (FIN) – Markus Hagerstrom (FIN), Daniel Osterholm (FIN)
    bahis siteleri