Mountfield HK – Písek 14:0 (kon.) | Zlín – Havířov 3:0 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 4:0 (kon.)
Letňany – Chomutov 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:4 (kon.) | Pardubice – Kolín 6:0 (kon.)
HC Plzeň – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:2 (kon.)
Slavia – Sparta 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
14:0 (5:0, 4:0, 5:0)
IHC Králové Písek
Pátek 09.09.2016, 15:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    58:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ještě jeden zásah přidávají Lvi z Hradce! Šikovnou tečí se prosazuje VÁCLAV MARŠÍK, který dokázal tečovat Kuklovu tvrdou ránu od modré – 14:0. Václav Maršík tak kompletuje svůj hattrick! Asistence: Miroslav Kukla.
     
    52:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dominik Sklenář se rozjel středem hřiště, vypálil na vyrážečku a ačkoliv to vypadalo, že Buchta puk udržel, nebylo tomu tak, touš se nakonec dokutálel za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    51:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovky dnes Lvům určitě jdou. I v této rozjeli svěřenci Miroslava Krupky pěkný kolotoč přihrávek na jehož konci VÁCLAV MARŠÍK vybruslil zpoza branky a překonal Buchtu střelou na přední tyč! Asistence: Jakub Hašek, Denis Martinec.
     
    45:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvojitou přesilovku Lvi nevyužili, ale tu jednoduchou už ano. PATRIK MAŠÍN dostal nalito od Jiráska a z brankoviště krásně zavěsil pod víko! Asistence: Filip Jirásek, Miroslav Havelec.
     
    40:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po sedmačtyřiceti vteřinách poslední části hry je tu desátý gól Mountfieldu. Kolotoč Mašína, Jiráska a skórujícího MIROSLAVA HAVELCE neměli šanci hráči Písku zastavit. Střelec branky překonal Buchtu ranou mezi betony. Asistence: Filip Jirásek, Patrik Mašín.
     
    39:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nahození od modré Křepela vyrazil jen před sebe, tam byl připraven MIKULÁŠ MATOUŠ a dopravil puk za brankovou čáru – 9:0! Asistence: Dominik Šedivý, Václav Maršík.
     
    35:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak nebudou, přichází totiž další zásah! Přesilovku pět na tři přesnou ranou využívá čtvrtým gólem v zápase FILIP JIRÁSEK, jehož střela skončila až za zády hostujícího gólmana. Asistence: Patrik Mašín, Denis Martinec.
     
    30:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krátce po polovině zápasu slaví FILIP JIRÁSEK svůj hattrick! Mašín vyslal v oslabení hradeckého ostrostřelce do úniku, ten předvedl povedenou kličku do bekhendu a Východočeši vedou již 7:0! Asistence: Patrik Mašín.
     
    21:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani v druhé periodě jsme na gól dlouho nečekali. Sklenář vyslal do útoku VÁCLAVA MARŠÍKA, který střelou na přední tyč překonal Křepelu – 6:0. Asistence: Dominik Sklenář.
     
    12:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou zjevně při chuti a rychle přidávají pátý zásah. Po pěkném kolotoči se kotouč dostal na hůl DOMINIKA ŠEDIVÉHO, který svou střelou znovu rozsvěcí světlo za svatyní Křepely! Asistence: Mikuláš Matouš, Václav Maršík.
     
    11:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také druhá přesilovka je využita! Jakub Hašek přihrál na modrou DOMINIKU SKLENÁŘOVI, jehož skrytá rána skončila až v síti Jihočechů! Asistence: Jakub Hašek, Adam Jonáš.
     
    07:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přesilovka je bleskově využita, po pěkné kombinaci se před prázdnou brankou s pukem na holi zjevil DENIS MARTINEC a nekompromisně skóruje – 3:0! Asistence: Filip Jirásek, Mikuláš Pohl.
     
    06:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi rychle přidávají druhý gól! Havelec přihrál zpoza svatyně FILIPU JIRÁSKOVI, který svou druhou trefou zdvojnásobuje vedení Mountfieldu! Asistence: Miroslav Havelec, Patrik Mašín.
     
    03:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se rychle ujímají vedení! FILIP JIRÁSEK se zbavil bránícího soupeře v rohu, rychle vyjel až před branku a střelou na přední tyč propálil Křepelu! Asistence: Patrik Mašín.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 4. Jirásek (Mašín), 7. Jirásek (Havelec, Mašín), 8. Martinec (Jirásek, Pohl), 12. Sklenář (Hašek, Jonáš), 13. Šedivý (Matouš, Maršík), 22. Maršík (Sklenář), 31. Jirásek (Mašín), 36. Jirásek (Mašín, Martinec), 40. Matouš (Šedivý, Maršík), 41. Havelec (Jirásek, Mašín), 46. Mašín (Jirásek, Havelec), 52. Maršík (Hašek, Martinec), 53. Sklenář, 59. Maršík (M. Kukla)


    Mountfield HK: Kouba (Dvořák) – Martinec, Voňka, Pohl, Krištof, Kynčl, Viktorin, Jonáš, M. Kukla – Šedivý, Sklenář, Mašín, Pažourek "C", Matouš, Havelec, Jirásek, Jakubec, Vaňát, Hašek, Šlaicher, Maršík. Trenér: Miroslav Krupka.
    IHC Králové Písek: Křepela (40. Buchta) – Kopenec, Pokorný, L. Kukla, Chval, Lang, Stárek – Waller, Svoboda, Vokoun, Hakl, Norris, Pejša, Novák, Přibyl, Šebesta "C", Stauber, Měchura. Trenér: Jindřich Setikovský.

    Rozhodčí: Wagner – Řezníček, Zeman
    bahis siteleri