Příbram – Plzeň 2:2 (13:14 po pen.) | Opava – Ostrava 0:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 0:2 (kon.)
Zlín – Jihlava 2:2 (7:6 po pen.) | Sparta – Hr. Králové 4:1 (kon.) | Slovácko – Hlučín 7:2 (kon.)
Teplice – Slavia 1:2 (kon.) | Brno – Karviná 3:2 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
7:2 (4:1)
FC Hlučín
Sobota 01.10.2016, 11:00 • Širůch, Staré Město u Uherského Hradiště • Celostátní liga staršího dorostu • 8. kolo
     
    89
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají sedmou trefu a MAREK JANŠA uzavírá hattrick! Do vápna mu vracel balon Patrik Furmánek a domácí kanonýr pak hrudí na malém vápně dotlačil míč za Charvátova záda!
     
    87
    Michal Kohút nenechal rozehrát hostujícího hráče a rozhodčí Hájek mu ukázal žlutou kartu. No, dnes toho budou mít sudí na vyplňování do zápisu dostatek.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Ondřej Čajka, přichází Jakub Jamný.
     
    84
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Z pravé strany si naběhl do velkého vápna MAREK JANŠA, který utemoval balon přesně k zadní tyči, kam neměl Denis Charvát šanci dosáhnout! Domácí fotbalisté tak přidávají už šestý hrníček na poličku hlučínských dušiček.
     
    81
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Patrik Malík, přichází Jiří Podraza.
     
    81
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází David Bernatík, přichází David Bílý.
     
    80
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Miroslav Leskovjan, přichází Agon Hani.
     
    75
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko se vrací do tříbrankového vedení! Po rohu se k centru z levé strany dostal Michal Kohút, který našel na malé bedně zcela volného EMILA TISCHLERA, jenž nedal svoji hlavičkou Charvátovi šanci! Ten tak vydržel s čistým štítem jednadvacet minut.
     
    71
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Filip Krejčík, přichází Tomáš Pavlíček.
     
    68
    Žlutou kartou je potrestán v polovině druhé části střetnutí domácí Miroslav Leskovjan.
     
    65
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází David Gabčo, přichází Patrik Furmánek.
     
    63
    Hlučín právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo snižuje na 2:4! Martin Pecuch se po pěkné kombinaci dobře uvolnil na křídle a nacentroval před branku. Gólman Trmal vyrazil míč ne zcela ideálně, respektive přesně na hlavu ENRICA D'AGNELLIHO, který uklidil kulatý nesmysl za brankovou čáru!
     
    54
    Střídání brankářů v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Daniel Chvěja, přichází Denis Charvát.
     
    52
    Marek Janša se dostalo do zakončení, ale vylámal si zuby na pohotovém Danielu Chvějovi. Gabčova dorážka pak byla sražená na roh.
     
    48
    Druhou půli načínají domácí fotbalisté žlutou kartou. Potrestán je Radim Olšanský.
     
    39
    Za nemístné poznámky je ještě ožlucen Lukáš Macík. Hlučínští mají již pátou kartu na svém triku. Za to bude pokutka u disciplinárky.
     
    39
    Tentokrát ovšem vyšel ze souboje střelec versus brankář vítězně Daniel Chvěja, který vystihl směr střely Davida Gabča. Dorážející Kohút pak střílel jen nad!
     
    38
    Sebastián Kulig fauloval hráče domácích ve vápně a rozhodčí nařizuje další pokutový kop pro Slovácko! Kulig navíc vidí i žluťáska.
     
    36
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Brankový kolotoč domácího mužstva se rozjíždí na plné obrátky! Nyní se Slovácko prosazuje po parádní kombinaci, když si odražený míč sebralo duo Emil Tischler – Pavel Tkáč, načež po jejich ťukesu dostal možnost k zakončení DAVID GABČO, který se tváří v tvář Chvějovi nemýlil a nekompromisně jej prostřelil!
     
    33
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    MAREK JANŠA se postavil k její exekuci a chladnokrevně zamířil k pravé tyči. I když gólman Chvěja vystihl směr, na balon nedosáhl!
     
    32
    David Gabčo se dostal k hlavičce, ale nemířil přesně. Následně byl sražen k zemi Danielem Chvějou a je nařízena penalta pro Slovácko! Gólman Hlučína navíc vidí kartičku.
     
    28
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec dokázali svoji aktivitu dotáhnout ke gólové radosti! Filip Krejčík centroval od půlky do šestnáctky. Jeho centr zleva skončil na hlavě EMILA TISCHLERA, který pověsil míč do protilehlé šibenice!
     
    20
    David Gabčo surově sestřelil Sebastiána Kuliga a pan Hájek znovu musí sáhnout do kouzelné kapsičky pro žlutou kartičku.
     
    16
    David Bernatík stáhl k zemi Davida Gabča, za což vidí žlutý kartonek. Sudí Hájek tasí již druhou kartu v tomto střetnutí.
     
    14
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí bleskově odpovídají a je vyrovnáno! Slovácko rozehrávalo stadardku na půlící čáře. Emil Tischler pak na zadní tyči vrátil chytře balon před branku, kde jej zcela nekompromisně napálil z voleje do kasy PAVEL TKÁČ! Byla to taková dělovka, že ač šla na střed, Chvěja nestihl vůbec reagovat.
     
    10
    Hlučín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají poměrně rychle do vedení! Slezané dostali k dispozici standardní situaci na pravém křídle. Odtud centroval Adam Fojtík. Jeho nadýchaný bochánek na malé vápno doputoval k LUKÁŠI LUBOVSKÉMU, jenž se pověsil do vzduchu a hlavou nedal Trmalovi šanci.
     
    7
    Adam Kebísek zatáhl na středu za záchrannou brzdu, jako Švejk ve své slavné scéně a po faulu na Emila Tischlera vidí žlutou kartu.

    Marek Janoš

    Branky: 14. Tkáč, 28. Tischler, 33. Janša (pen.), 36. Gabčo, 75. Tischler, 84. Janša, 89. Janša – 10. Lubovský, 63. D'Agnelli

    Karty:   20. Gabčo (SLO), 48. Olšanský (SLO), 68. Leskovjan (SLO), 87. Kohút (SLO) – 7. Kebísek (HLU), 16. Bernatík (HLU), 32. Chvěja (HLU), 38. Kulig (HLU), 39. Macík (HLU)

    Neproměněná penalta: 39. Gabčo (SLO), brankář Chvěja zneškodnil


    1.FC Slovácko: Trmal – Olšanský, Tkáč "K", Tischler, Čajka (84. Jamný), Janča, Gabčo (65. Furmánek), Leskovjan (80. Hani), Krejčík (71. Pavlíček), Kohút, Říhák.
    Náhradníci: Koutňák – Jamný, Pavlíček, Hani, Šmatelka, Furmánek.

    FC Hlučín: Chvěja (54. Charvát) – Kebísek, Kulig, Malík (81. Podraza), Fojtík, Ságner "K", Bernatík (81. Bílý), Pecuch, Macík, Lubovský, D'Agnelli.
    Náhradníci: Charvát – Bílý, Teichmann, Podraza, Urbančík.

    Rozhodčí: Robert Hájek – Pavel Pospíšil, Vít Zaoral
    bahis siteleri