Buffalo – Toronto 1:8 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 1:0 (kon.) | Carolina – Tampa 1:2 (po pr.)
Detroit – Boston 1:2 (po pr.) | St. Louis – Dallas 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 5:1 (kon.)
Calgary – Vancouver 2:1 (kon.) | Colorado – Los Angeles 3:1 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (po pr.)
Ottawa – Montreal 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Sobota 01.10.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 36

    Arizona Coyotes: 22 (07:10:55)
     
    Nakonec nám tedy rozlousknutí výsledku přineslo nastavených pět minut v prodloužení. San Jose dlouho dotahovalo, ale nakonec zásluhou zásahu Dylana DeMela těsně vítězí. Navíc jedna dobrá zpráva i pro fanoušky z České republiky, důležitý druhý gól Žraloků poslal do sítě Coyotes Tomáš Hertl. Ten tak začíná přípravu ve velkém stylu. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou sobotu.
     
    Konec zápasu.
     
    60:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Hokejisté San Jose Sharks, kteří celý zápas pouze dotahovali výsledek, nakonec berou z tohoto klání výhru a velmi slušně zaplněná hala SAP Center se tak může po zásluze radovat. Autorem rozhodující trefy DYLAN DEMELO. Ten si, a to dlužno podotknout, tenhle gól za dnešní aktivní výkon směrem dopředu zaslouží. Louis Domingue moc neměl šanci tento kotouč po ráně příklepem chytit. Asistence: Tommy Wingels.
     
    60:36
    Puk končí ze středního pásma sražený v ochranné síti, vhazovat by se pravděpodobně mělo ve středním pásmu.
     
    60:04
    Máme tu začátek prodloužení, jako první se kotouče na vhazování během nastavené pětiminutovky zmocňují domácí, ale Tomáš Hertl s kotoučem daleko nedojel.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry nerozhodlo o tom, kdo zvítězí v přípravném utkání mezi San Jose Sharks a Arizona Coyotes. A tak uvidíme prodloužení, případně i samostatné nájezdy, to se nechme překvapit.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:24
    Garland ještě mohl zkusit rozhodnout v základní hrací době, jenže také on minul branku Della a nerozvlnil tak jeho síťku.
     
    59:02
    Přečíslení domácího celku ve třech proti dvěma, ale Sharks si v kombinaci nerozuměli, takže jejich slibná šance nakonec končí velmi záhy, a to bez zakončení.
     
    58:13
    Ještě jedno zakázané uvolnění, to už do konce třetí třetiny nezbývají ani celé dvě minuty. Zdá se, že dnes v SAP Center budeme sledovat také nastavených pět minut hry.
     
    57:50
    Hra přerušena, protože některý z hráčů má menší zdravotní problémy. Ale snad nepůjdeme o nic vážného a budeme moci za malý okamžik pokračovat.
     
    56:43
    Po skončení poslední komerční přestávky v zápase zvládla lépe vhazování Arizona, konkrétně Strome uspěl proti Wingelsovi na buly. Ale zatím hosté nikam s kotoučem nespěchají.
     
    Dnešní utkání sleduje 15 985 diváků.
     
    56:35
    Hned dvě zblokované střely od obránce Coyotes Lukeho Schenna. Nejdříve musel dávat pozor na zakončení Sorensena, poté i obránce DeMela.
     
    55:44
    Tomáš Hertl a jeho další střela, tentokrát však mimo tři červené tyče. A nutno říct, že to bylo opravdu pořádný kousek vedle branky.
     
    54:27
    Navíc nesledujeme hru, která by napovídala tomu, že dojde k rozhodnutí výsledku ještě před koncem třetí třetiny. Jakmile je puk v jednom či druhém obranném pásmu, obě mužstva vyhazují touše pryč.
     
    54:23
    Strome vyhodil puk pryč ze středního pásma a taktéž dovolil svému celku vystřídat. Pomalu se blížíme ke konci základní hrací doby a stále nemá ani jedna strana blíže k výhře.
     
    54:12
    Goodrow rozehrával puk ze zadních řad, ale musel počkat, než mu dostřídají spoluhráče, protože v danou chvíli neměl moc na koho posouvat kotouč.
     
    53:27
    Hostující MacInnis zvládl vhazování proti Carpenterovi, Arizona ale příliš dlouho váhala s rozehrávkou, což se jí moc nevyplatilo, protože o kotouč brzy přišla.
     
    53:22
    Také Chychrun teď musel dávat pozor, aby jeden z hokejistů v domácím dresu nepřešel přes jeho osobu až k Domingemu. Ale nestalo se, takže vše v klidu pro Coyotes.
     
    52:57
    Tomáš Hertl by na svůj předchozí úspěch očividně rád navázal, důkazem budiž jeho další únik. Jenže tentokrát nestačil na soupeřova obránce a nedokázal už zakončit.
     
    52:34
    Arizonští uspěchali přechod ze středního do útočného pásma a zastavilo je postavení mimo hru, bude se tedy za několik okamžiků vhazovat v prostřední části hrací plochy.
     
    52:08
    Labanc tečoval těsně před klecí puk a změnil jeho směr, ani teď nechybělo mnoho, aby se San Jose poprvé v zápase dostalo do vedení. Ale stále zůstává skóre smírné.
     
    51:25
    DeMelo je, jak jsme už ve druhé třetině zmiňovali, velmi aktivní směrem dopředu, znovu to potvrdil, když se vydal na útočný výlet. Střelou příklepem minul branku Kojotů.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:12
    Ještě jedna příležitost Gaudeta, pak už je na řadě komerční přestávka, po jejím konci samozřejmě budeme pokračovat ve hře.
     
    49:09
    Boychukova příležitost z dálky se vůbec nedostala do blízkosti Della, takže Arizona musí aplikovat hru, která ji dostane mnohem blíže domácímu brankovišti. A to zatím nesledujeme.
     
    49:01
    Také Sorensen na druhé straně se pokusil zaskočit Domingueho, jenže druhý gól pro Sharks v této dvacetiminutovce z toho zatím nebude, pokračujeme za vyrovnaného stavu.
     
    48:23
    Goodrow a jeho další zblokovaná střela ve třetí třetině, směrem dozadu si tento hokejista San Jose dnes nevede vůbec špatně.
     
    47:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jenže teď už máme vyrovnáno a Žraloci se přeci jen nakonec dočkali, i když už se nejedná o zásah v přesilové hře, nýbrž o klasický gól při plném počtu hráčů na ledové ploše. A zároveň je tu dobrá zpráva pro české fanoušky, protože se prosazuje útočník TOMÁŠ HERTL, jenž kotouč dostal na hokejku od spoluhráče a obránce San Jose Justina Brauna. Pak už odchovanec pražské Slavie poslal puk do sítě. Máme tedy vyrovnáno 2:2. Asistence: Justin Braun, Nikolaj Goldobin.
     
    46:39
    Postavení mimo hru San Jose, akce Žraloků je tak zastavena ještě dříve, než se vůbec svěřenci trenéra DeBoera dostal přes modrou čáru do útočné periody.
     
    45:25
    I ve vlastní oslabení teď Arizona Coyotes zahrozili domácím, Stromeovu střelu ale brankář Dell dokázal vytěsnit ze své blízkosti, takže nakonec vše v pořádku pro Kaliforňany.
     
    45:06
    Zatím nevypadá ani tahle početní výhoda domácího celku moc nadějně. Tomáš Hertl sice skočil obskočit soka po mantinelu, jenže obránce Luke Schenn si s českým útočníkem věděl rady.
     
    44:44
    Přesilová hra pro San Jose Sharks. Dvě minuty totiž vyfasoval od rozhodčího arizonský Fischer, který už odjíždí na trestnou lavici, protože dostává trest za hrubost.
     
    44:15
    Mermis to nemyslel na druhé straně hrací plochy vůbec špatně, mohl klidně kličkovat až před branku Della. Jenže jeho pokus na poslední chvíli dobře dokázal vykrýt Žralok Goodrow.
     
    43:36
    A znovu domácí hokejisté aktivnější, nejdříve pro sebe získali útočnou třetinu, pak se nenápadně uvolnil Melker Karlsson. A jmenovaný forvard Sharks vystřelil, přestože jeho bekhendové zakončení nakonec nesklidilo úspěch.
     
    42:31
    Domácího Carpentera očividně vstřelená branka ze druhé třetiny nabudila, teď se hráč Žraloků tlačil do další příležitosti. Jenže už tolik úspěšný nebyl a v rozhodující moment ztroskotal.
     
    41:55
    Conningham se snažil ukázat, že také Kojoti mají na startu poslední dvacetiminutovky chuť a odhodlání útočit. Jenže jeho šance byla zastavena ještě dřív, než stačil zakončit.
     
    41:07
    Zakázané uvolnění Coyotes, vhazovat se tak bude opět v blízkosti hostující klece, kde se v posledních vteřinách nachází kotouč hodně často.
     
    41:03
    Moc nechybělo a kus černé gumy klidně mohl skonči v arizonské brance. Útočník San Jose Melker Karlsson totiž tečoval puk kousek před zařízením a málem jej usměrnil za gólmanova záda.
     
    40:26
    Joel Ward, kterého je dnes poprvé výrazněji vidět na ledě. Dostával se dopředu, ale neměl s sebou nikoho ze spoluhráčů do kombinace, takže neuspěl.
     
    40:15
    Hokejisté San Jose ještě na začátku třetí třetiny dohrávali zbytek přesilové hry, ale šlo opravdu už jen o poslední vteřinky, takže nebylo moc času na to, aby šanci zužitkovali.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Blíží se začátek třetí třetiny zápasu. Povede se hokejistům San Jose Sharks vyrovnat skóre, nebo si výhru z SAP Center odveze Arizona?
     
    Střely na branku po dvou třetinách

    San Jose Sharks: 22

    Arizona Coyotes: 13
     
    Zatímco v úvodních dvaceti minutách padl jediný gól, ve druhé třetině jsme mohli sledovat hned dvě branky. Prosadil se obě mužstva, a to těsně po sobě, zhruba v polovině prostředního dějství. Arizona tedy stále má na kontě těsné vedení o gól, uvidíme, co nabídne závěrečná část.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Jordan Martinook musel ještě krýt jednu nebezpečnou akci směrem na hostující zařízení, ale více už se toho zatím nestane.
     
    39:03
    Začala poslední minuta prostřední periody a ve své druhé polovině už je také arizonské oslabení, ani tahle početní výhoda zatím rozhodně není podle žraločího gusta.
     
    38:13
    Patrick Marleau vystřelil z poměrně slibné pozice bekhendem, ale gólman soupeře neměl problém s tím, aby střelu vykryl a poslal pryč. Arizona se následně osvobozuje vyhozením přes všechny čáry.
     
    38:08
    San Jose Sharks si v závěru druhé třetiny zahrají ještě jednu přesilovku. Na dvě minuty za nedovolené bránění je totiž do boxu trestoměřičů odeslán hokejista Arizony Ryan White.
     
    37:44
    Mermis mohl klidně zkusit navýšit arizonské vedení, jenže si nevšiml spoluhráče na druhé strany útočné modré čáry, z čehož následně vyplynulo postavení mimo hru od Kojotů.
     
    37:01
    A máme tu dokonce bitku! Do sebe se pustili jako dva kohouti domácí Gallant a hostující Crouse. Oba pochopitelně dostávají pětiminutové tresty za rvačku a odpočinou si na trestné lavici.
     
    37:00
    Helewka se udělal místo na pravém kruhu a ještě váhal s přihrávko. Nakonec ovšem vystřelil, což sice nebyla špatná volba, ale vůbec se mu nepodařilo trefit branku.
     
    36:43
    Teď se navíc ten stejný hokejista velmi dobře prezentoval také směrem dozadu, Braun zabránil dvojici soupeřů, aby mohla snadno přejít přes modrou útočnou čáru.
     
    35:53
    Justin Braun a jeho šance zakončit, ale byl moc daleko od branky. To by tak nevadilo, jenže vzhledem k tomu, jak rychle mířil, minul prostor mezi třemi tyčemi Domingueho.
     
    35:32
    Hra přerušena u domácího zařízení, ve zbytku prostřední dvacetiminutovky budeme pokračovat po krátké přestávce.
     
    35:31
    Crouse poslal ránu na Dellovu klec, přestože se necházel v poměrně nevýhodné pozici, ze které moc nevěděl, kudy zamířit a hlavně jak zakončení provést.
     
    34:26
    Wingels dobře narazil na mantinel Dahlbecka. Druhý uvedení chvíli vypadal, že naráz nečekal. Ale vše bylo dle pravidel v pořádku, takže se pokračuje bez přerušení.
     
    33:50
    Mirco Mueller mohl znovu vyrovnat skóre na kalifornském kluzišti, ježe místo toho trefil střelou příklepem pouze připraveného Dimingueho zakročit.
     
    32:16
    Braunovu střelu zápěstím dokázala obrana Arizony zavčas zblokovat, takže gólman hostů si nemusí zatím připisovat další zásah do statistik.
     
    31:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jenže pozor, hostující parta dává velmi rychlou odpověď na předchozí zásah Žraloků a prosazuje se ještě ve stejné minutě jako San Jose. MICHAEL BUNTING označen za autora tohoto gólu, vrací tak vedení na arizonské hokejky a Sharks opět nezbývá nic jiného, než se znovu hnát za vyrovnáním. Asistence: Ryan MacInnis, Ryan White.
     
    31:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Před chvílí jsem pokládal otázku, zda ještě uvidíme ve druhé třetině vstřeleno branku a tady je velmi brzká odpověď, kterou nám dávají hokejisté San Jose Sharks. RYAN CARPENTER dokázal překvapit Domingueho v kleci Arizony a překonal jej ve chvíli, kdy to gólman Coyotes možná tak úplně nečekal. Máme tedy vyrovnáno a začínáme opět s vyrovnaným stavem. Asistence: Adam Helewka, Justin Braun.
     
    30:48
    Hra přerušena, puk totiž byl sražen do ochranné sítě a bude následovat na některém ze vhazovacích bodů nové buly.
     
    30:35
    San Joe vyhrálo buly ve středním pásmu, dalo si však na čas, než přešlo za útočnou modrou čáru a vrhlo se do akce. Později domácí hokejisté raději odevzdali puk, aby mohli v klidu dostřídat.
     
    30:18
    Ještě jedna krátká pauzička. Máme za sebou polovinu základní hrací doby a na kostce v SAP Center stále svítí jediná změna ve skóre. Padne ještě do konce druhé periody puk do sítě?
     
    29:34
    Už se znovu pokračuje ve hře a gólman Arizony má práci ve svém brankovišti. Pokusil se jej prověřit Hertl z dálky, jenže na toho si zavčas dokázal vyšlápnout obránce Luke Schenn a zblokoval jeho šanci.
     
    29:05
    Brankář Dell má kotouč ve své rukavici, budeme pokračovat ve druhé třetin hned poté, co skončí komerční přestávka.
     
    28:05
    DeMelo ukázal, proč je v sestavě San Jose veden jako zadák. Počíhal si totiž na Martinookovu střelu a nedovolil, aby prošla do sítě.
     
    27:18
    Arizona už hraje v plném počtu, takže ani tahle přesilová hra neskončí vstřelenou brankou. Je vidět, že oba celky ještě potřebují na přesilovce zapracovat.
     
    26:30
    Dahlbeck dobře zabránil výpadu snaživce McNallyho, který chtěl získat pásmo pro Žraloky. Jenže druhý zmiňovaný nakonec o puk přišel a bylo po domácích příležitostech.
     
    26:16
    Labancova střela z úhlu skončila jen mimo tři tyče, Dell se ani nemusel ohlížet za kotoučem, protože věděl, že tahle šance jen těžko poletí na jeho svatyni.
     
    25:39
    Už to vypadalo, že by se Žraloci mohli dostat do přečíslení, jenže v rozhodující okamžik je na modré útočné čáře zastavuje postavení mimo hru.
     
    24:53
    Hosté svou možnost na vstřelení gólu v přesilovce nevyužili, a tak se nová šance otevírá na druhé straně. Mayo totiž dostává dvě trestné minuty za držení a dává Žralokům přesilovku.
     
    24:41
    Tomáš Hertl a jeho další šance, jenže Domingue si na něj dobře počíhal u tyče.
     
    23:57
    Tahle přesilovka rozhodně není podle arizonského gusta, hosté se téměř nedostávají do šancí a naopak mají problémy s tím, aby vůbec uhájili své obranné pásmo před náporem Žraloků.
     
    22:26
    Fischerova možnost ze slibné pozice, ale také v tomto případě je úspěšnější brankář San Jose Dell, jenž vyrazil puk před sebe. Pokračujeme bez branek ve druhé třetině.
     
    22:24
    Nejdříve si ale Arizona ve vlastní přesilovce zkomplikovala život, když pustila soupeře k brance Domingueho. Pak ale na druhé straně zahrozil dobře Chychrun.
     
    22:01
    První početní výhoda zápasu také pro Arizonu. Na dvě minuty za nedovolené bránění si musí jít sednout domácí muž Sorensen. Podaří se hostům navýšit těsné vedení?
     
    21:57
    Zakázané uvolnění Arizony, po něm San Jose zvládlo vhazování v útočném pásmu. Ale Tomáš Hertl další zakončení na branku nepřidal.
     
    21:19
    Strome a jeho další zblokovaná střela v zápase, už minimálně třetí rána, kterou hokejista Arizony dnes pokryl. Následně na druhé straně hrací plochy minul branku český forvard Tomáš Hertl.
     
    20:51
    Goodrow se vydal na útočný výlet a nehodlal jej zakončit bez nějaké sladké odměny. Nakonec nebyla tak sladká, jak by si představoval, jediným úspěchem byla střela na branku.
     
    20:24
    Jako první na vhazování ve druhé třetině uspěli hráči Arizona Coyotes, kteří toho také hned využívají a zkoušejí se prosadit směrem dopředu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku v první třetině

    San Jose Sharks: 11

    Arizona Coyotes: 7
     
    Je konec první třetiny, ve které jsme viděli svižnou hru a několik šancí na obou stranách hrací plochy. Nakonec je to Arizona, kdo si s první sirénou do kabiny odnáší těsné vedení a bude jej mít k dispozici na startu prostřední dvacetiminutovky. Doposud jediný gól vstřelil v 9. minutě Jordan Martinook.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:10
    Běží poslední minuta úvodní periody, DeMelo poslal střelu na branku a Domingue se připsal zákrok do statistik. Zatím to ale vypadá, že další trefu před první sirénou už neuvidíme.
     
    18:30
    Jestli dnes Žralokům něco opravdu jde, tak jsou to vhazování. Tommy Wingels na dalším uspěl a Sharks už zase mohli pomýšlet na to, jak budou zakládat útočnou akci.
     
    18:18
    V posledních dvou minutách první třetiny možnost pro MacInnis, jenže ten potřeboval ještě někoho do kombinace, jelikož sám neměl dostatečnou rychlost při jízdě směrem na branku.
     
    17:50
    Arizona Coyotes v plném počtu, hned má obrana Sharks co na práci. Luke Schenn zavezl puk do pásma dělal nepříjemnosti u domácího zařízení.
     
    16:45
    Domácí hokejisté zvládli po ofsajdu vyhrát buly v prostřední třetině, to už se jejich přesilovka blíží ke konci a vypadá to, že ji nakonec nezužitkují.
     
    16:30
    Ještě Heed měl dostatek místa kolem sebe a také času na to, aby zkusil něco udělat se zatím nepříliš dobrou přesilovkou. Jenže střela nad ledem mu nevyšla podle představ.
     
    16:22
    Sorensen nejdříve zblokoval střelu, když se Arizona ve vlastním oslabení dostala do šance, ale rána McBaina až k Dellovi neprošla, takže nic z toho pro Coyotes.
     
    15:24
    Po konci komerční přestávky už znovu pokračujeme a Sharks se pokoušejí během početní výhody usadit v útočném pásmu. Zatím nic moc, ale DeMelo aspoň zkusil nahodit z dálky.
     
    15:09
    Nyní už trest i na druhé straně barikády, dvě minuty za hákování dostává od hlavního rozhodčího zápasu Gaudet. San Jose Sharks tak mají k dispozici první přesilovou hru.
     
    14:38
    Dobrá práce Dahlbecka při obranné činnosti, když musel krýt ránu Tommyho Wingelse. Avšak mělo to svůj smysl, hokejista Arizony nedovolil, aby touš pronikl až k Dominguovi.
     
    13:14
    San Jose se nejdříve dostalo jen do postavení mimo hru, ale pak už střelou těsně nad ledem zkusil rozjásat publikum Patrick Marleau. Ale nepovedlo se, kotouč neskončil za brankovou čarou.
     
    12:41
    Máme tu první vyloučení zápasu. A sednout na trestnou lavici si musí jít domácí hokejista. Jedná se o osobní trest pro Alex Gallanta, jenž posedí za katrem celkem deset minut.
     
    12:17
    A DeMelo se následně prezentoval také tvrdou hrou, solidní hit uštědřil Buntingovi v obranném pásmu San Jose. I když sledujeme pouze přípravu, často se nehraje v rukavičkách.
     
    11:56
    Obránci domácích dnes hodně útočně naladěni, to jde vidět třeba na DeMelovi, jenž sice střelou zápěstím minul branku, ale rozhodně neváhal s tím, jestli se má pokusit o zakončení.
     
    11:16
    Po delší časové odmlce zaútočila také Arizona, konkrétně McBain. Nejdříve to vypadalo, že se jen těžko bude dostávat do pásma, ale obrana San Jose mu nechtěně udělala místečko.
     
    10:30
    Nejdříve McNally minul z dálky branku, po něm to zkoušel za Sharks také Heed, jenže jeho šanci dokázal ochránce klece Coyotes zavčas pokrýt u své levé tyče.
     
    10:21
    Také český útočník Tomáš Hertl se dnes poprvé dostává do šance a hned je z toho slibná střela na branku. Jenže Domingue viděl a nikdo mu nestínil ve výhledu, takže žádný problém pro Arizonu.
     
    10:07
    Mirco Mueller pomýšlel velmi brzy na vyrovnání, jenže proti byl arizonský Strome. Ten pěkně zblokoval střelecký pokus domácího hokejisty, takže Louis Domingue vůbec nemusel zasahovat.
     
    09:05
    San Jose Sharks ale rozhodně neskládají zbraně, odpovídají útočnou hrou. Tak třeba dnes velmi aktivní McNally opět zkoušel uniknout, pak se ale vracel do obrany.
     
    08:45
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme tu přeci jen ještě v úvodní třetině první branku zápasu. A malinko překvapivě jsou to Arizona Coyotes, kdo uniká do nejtěsnějšího možného vedení. Puk na hokejku obdržel hostující hokejista JORDAN MARTINOOK, který bez váhání poslal kus černé gumy za záda brankáře Della. San Jose tak musí ještě v úvodní dvacetiminutovce dohánět ztrátu. Asistence: Conor Garland.
     
    08:24
    Domácí celek se snaží produkovat hodně střel na branku, Braun to teď jen potvrdil, když vůbec neváhal, jestli má ještě posouvat dál na své spoluhráče, nebo pálit. Volil druhou možnost.
     
    08:28
    Patrick Marlea přijel v útočném pásmu přihrávku od spoluhráče a snažil se ukázat svou zkušenost, kterou za léta v NHL nasbíral. Jenže nyní mu nebyla nic platní, o kus černé gumy v rozhodující moment přišel, zakončení se mu vůbec nepovedlo.
     
    07:48
    Hraje se hodně nahoru a dolů, puk chvíli nezůstane v jednom pásmu, aby se zanedlouho zase nepodíval do jiného. Tentokráte to byl Crouse za Kojoty, kdo pálil z dálky.
     
    07:07
    Obránce Žraloků McNally si udělal dostatek prostoru kolem sebe, což se mu nakonec vyplatilo, protože měl místo na střelu směrem k Dominguově kleci. A také že ji aplikoval.
     
    06:34
    Další vyhrané buly pro San Jose, tentokráte se ovšem parta z Kalifornie sama zbytečně připravila o šanci, když soupeři ledabyle odevzdala kotouč na hokejky.
     
    06:27
    Domácí hokejista Mueller se toho vůbec nebál a protlačil se sám až do zakončení, hned po krátké reklamní přestávce prověřil gólmana Arizony střelou po ledě.
     
    05:55
    Kus černé gumy v rukavici Della, hra je přerušena, přestože se ještě hostující hokejisté snažili horlivě dorážet.
     
    05:51
    Maccinis zkusil po levé straně překvapit obranu San Jose Sharks, dokonce se mu podařilo vypálil zápěstím z dálky. Gólman se Žralokem na prsou nicméně nadále zůstává v klidu.
     
    05:02
    San Jose vyhrálo vhazování v útoční třetině, byl to Strome a Marleau, kdo se na něj proti sobě postavili. Poté střílel Buntig, jenže prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil.
     
    04:34
    Chychrunova dobrá práce, obránce Arizony Coyotes nedovolil u vlastního zařízení žádné větší komplikace a krásně zblokoval střelu, který by jinak určitě letěla až na branku.
     
    04:07
    Taktéž Melker Karlsson mohl udělat radost domácím fanouškům, jenže když už se zdálo, že by mohl lépe zakončovat, sjel mu puk z hokejky a přestřelil.
     
    03:08
    Melker Kalrsson si udělal místo v útočné třetině a nakonec vyslal slibnou střelu zápěstí, se kterou si ovšem brankář Louis Domingue poradil, když ji vyrazil před sebe.
     
    02:17
    Strome vyhrál vhazování v útočném pásmu a jeho družina se hned snažila tlačit do zakončení. Jenže ani v tomto případě se jí střelou nepovedlo brankáře Della překonat.
     
    00:57
    White si vyšlápl s hitem na Braun, práskl s ním pořádně o mantinel, ale vše bylo v pořádku podle pravidel, může se pokračovat dál.
     
    00:25
    Už se hraje, jako první se dostal do šance Sorensen, ale toho dokázal hostující brankář zavčas zastavit.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Grosenick (Dell) – Martin, Mueller, Kelly, McNally, Braun, Heed, DeMelo – Marleau, McCarthy, Sorensen – Goodrow, Carpenter, Ward – Hertl, Helewka, Wingels – Labanc, O'Reagan, Karlsson – Gallant, Goldobin

    Arizona Coyotes: Hill (Domingue) – Schenn, Chychrun, McBain, Dahlbeck, Mermis, Mayo – Dvorak, Strome, Cunningham – White, Gaudet, Fischer – Fournier, Martinook, MacInnis – Boychuk, Buntig, Crouse – Garland

    Rozhodčí: Meier, Schienker – Gibbons, Rody.
     
    Ještě jednou vítejte u dnešního utkání. Za několik minut začneme.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Ještě jednou vítejte u dnešního přípravného zápasu National Hockey League. Budeme sledovat zápas dvou celků, které na sebe v sezóně pravidelně narážejí v rámci Pacifické divize. Domácí San Jose Sharks vyzvou Arizona Coyotes.
     
    SAN JOSE SHARKS

    Na Žralocích možná ještě trošku půjde cítit smutek z jarního finále, ve kterém nakonec padli a sledovali, jak nejslavnější hokejový pohár zvedá nad hlavu soupeř z Pittsburghu. Jenže blíží se nový ročník a je čas zapomenout na staré chmury, jak ostatně připustil kapitán Sharks Joe Pavelski. San Jose pochopitelně nenastupuje v plném složení a také zkouší mladé naděje. V prvním přípravném duelu kalifornský výběr vyzval Vancouver Canucks a mohl slavit těsnou výhru 3:2. Pro Žraloky půjde o druhé domácí utkání za sebou, zvládnou i to proti Kojotům?
     
    ARIZONA COYOTES

    Hokejisté Arizony mají v přípravě odehrané tři přátelská utkání, dvě z nich však Coyotes zvládli souběžně, když 27. září vyzvali Los Angeles Kings. V jednom duelu Pouštní psi udolali Krále poměrem 5:3, v tom druhém však těsným poměrem 3:4 prohráli a zaznamenali první neúspěch. Třetí zmiňovaný mač příliš gólů nenabídl, nicméně Arizonští v něm spíše fotbalovým výsledkem 2:1 udolali Anaheim Ducks. Také nyní zůstanou Coyotes v Kalifornii, akorát se představí před fanoušky jarního finalisty Stanley Cupu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 32. Carpenter (Helewka, Braun), 48. Hertl (Braun, Goldobin), 61. DeMelo (Wingels) – 9. Martinook (Garland), 32. Bunting (MacInnis, White)


    San Jose Sharks: Dell (Grosenick) – Martin, Mueller, Kelly, McNally, Braun, Heed, DeMelo – Marleau, McCarthy, Sorensen – Goodrow, Carpenter, Ward – Hertl, Helewka, Wingels – Labanc, O'Reagan, Karlsson – Gallant, Goldobin
    Arizona Coyotes: Domingue (Hill) – Schenn, Chychrun, McBain, Dahlbeck, Mermis, Mayo – Dvorak, Strome, Cunningham – White, Gaudet, Fischer – Fournier, Martinook, MacInnis – Boychuk, Buntig, Crouse – Garland

    Rozhodčí: Meier, Schienker – Gibbons, Rody

    Diváci: 15 985
    bahis siteleri